Liam Payne: Tα μηνύματα με την Scherzinger και οι θεωρίες συνωμοσίας γύρω από τον θάνατό του

Liam Payne poses for photographers upon arrival at the British Fashion Awards in London, Monday, Dec. 5, 2022. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) Invision

Αυτοκτονία, ατύχημα ή δολοφονία ήταν ο θάνατος του Liam Payne των One Direction; Οι «ντετέκτιβ» του TikTok έχουν απάντηση.

O θάνατος του Liam Payne, του Άγγλου τραγουδιστή και πρώην μέλους των One Direction φαίνεται πως μετά το πρώτο σοκ που προκάλεσε στον κόσμο του Hollywood, αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του ανά τον κόσμο, εξελίσσεται - μάλλον - σε μια πολύ μυστηριώδη ιστορία, τα παρακλάδια της οποίας οδηγούν στον P.Diddy.

Liam Payne: Βρέθηκε στον οργανισμό του το επικίνδυνο ροζ κοκτέιλ που έδινε ο Diddy στα θύματά του

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Liam Payne βρισκόταν για λόγους αναψυχής στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής με τη σύντροφό του τα τελευταία δύο χρόνια, Katie Cassidy. Τίποτα δεν προμήνυε αυτό το τραγικό συμβάν, αφού οι δυο τους ανέβαζαν διαρκώς βιντεάκια στα social media τους.

Μάλιστα, ο ίδιος, όπως είχε ενημερώσει και τους followers του πήγε στη συναυλία του Niall Horan, επίσης πρώην μέλους των One Direction, με την Cassidy με την οποία φάνηκε να περνούν πολύ όμορφα.

Ο Liam χαιρετούσε ευδιάθετος τους fans του που ανακάλυψαν ότι βρισκόταν στην εξέδρα, ενώ χαιρέτησε κι άλλους θαυμαστές του, έξω από το ξενοδοχείο που βρισκόταν ο Niall Horan.

https://www.tiktok.com/@xkavil_twitch/video/7426684059394395425

Μετά από όλη αυτή την αγάπη μόνο την «αυτοκτονία» του Liam δεν θα περίμενε κανείς.

Ναι, ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη με την οποία πάλευε, τις αυτοκτονικές τάσεις που είχε και για τον εθισμό του στις ουσίες.

Παρ' όλα αυτά, ο Liam υποτίθεται πως τα είχε αφήσει πίσω του όλα αυτά, είχε κάνει μια νέα αρχή με την Katie, με την οποία σκόπευαν να παντρευτούν, όπως κοινοποίησε η ίδια στα social media της και επίσης είχε έναν γιο τον οποίο λάτρευε.

H «ροζ κοκαΐνη», ο διευθυντής του ξενοδοχείου και τα κενά στη «μετάφραση»

Ο 31χρονος τραγουδιστής με τα μέχρι τώρα δεδομένα έχασε τη ζωή του πέφτοντας από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου στο ξενοδοχείο το οποίο βρισκόταν στην Αργεντινή.

Ο θάνατός του προήλθε από τα πολύ σοβαρά τραύματα που δημιουργήθηκαν λόγω της πτώσης του, ενώ ακόμα αναμένονται τα πλήρη αποτελέσματα της τοξικολογικής έρευνας, αφού μέχρι στιγμής έχει βρεθεί σίγουρα στον οργανισμό του «ροζ κοκαΐνη», ένα ναρκωτικό που έδινε και ο P. Diddy στα θύματά του για να τα κακοποιήσει.

Δεν συνδέεται όμως, μόνο με αυτή την πληροφορία ο θάνατος του Liam με τον Diddy.

Τόσο από τα ευρύματα στο δωμάτιό του, όσο και από μαρτυρία του διευθυντή του ξενοδοχείου - ο οποίος είχε ενημερώσει τις αρχές λίγο πριν τον θάνατό του για κάποιον ένοικο που βρισκόταν σε παροξυσμό λόγω ναρκωτικών ουσιών - ο Liam Payne φαίνεται πως δεν ήταν νηφάλιος λίγη ώρα πριν πεθάνει και αυτός ήταν και ο λόγος που οδηγήθηκε σε αυτό το τραγικό τέλος.

Κάποιος θα μπορούσε να πει πως μέχρι εδώ τίποτα δεν φαίνεται περίεργο.

Κι όμως κάποια πράγματα για τους θαυμαστές του Liam δεν «κολλάνε» και πολλοί πιστεύουν πως ο θάνατός του έχει πραγματικά σχέση με τον P.Diddy.

Για παράδειγμα ο ίδιος βρέθηκε με την πλάτη στο έδαφος μετά την πτώση του.

Μα αν αυτοκτόνησε και πήδηξε μόνος του δεν θα έπεφτε με το πρόσωπο;

Κάποιοι λοιπόν, υποστηρίζουν πως ο ίδιος είτε προσπαθούσε να ξεφύγει από κάτι διαμέσου του μπαλκονιού και έπεσε κατά λάθος είτε κάποιος τον έσπρωξε.

Παράλληλα, πώς ο διευθυντής του ξενοδοχείου στη συνομιλία του με τις αρχές είπε πως υπάρχει κάποιος ένοικος που «όταν έχει τις αισθήσεις του», σπάει πράγματα;

Πώς ήξερε πότε έχει τις αισθήσεις του ο Liam και πότε όχι, εφόσον ανέφερε πως η πόρτα του δωματίου του ήταν κλειδωμένη;

Και γιατί είπε πως φοβάται μην πέσει από το μπαλκόνι; Δεν είναι το πρώτο που σου έρχεται στο μυαλό για κάποιον που σπάει πράγματα υπό την επήρεια ναρκωτικών και πολλές φορές πέφτει αναίσθητος;

https://www.tiktok.com/@salfromthecave/video/7427238924025597230

Κάτι επίσης που δεν βγάζει νόημα ήταν το ότι η σύντροφός του, έφυγε από το ξενοδοχείο μόνη της δύο μέρες πριν το θάνατό του, επειδή δεν μπορούσε όπως είπε να κάθεται σε ένα μέρος τόσες πολλές μέρες. Οι δυο τους βρίσκονταν στην Αργεντινή περίπου 2 βδομάδες, ενώ η Katie νόμιζε πως θα έμεναν για 5 μέρες μόνο.

Αλλά και πάλι, ποιος φεύγει μόνος του, ενώ είναι ταξίδι αναψυχής με τον σύντροφό του;

https://www.tiktok.com/@kateecass/video/7425631131216694558

Η Beyoncé, ο Diddy και οι συμπτώσεις

Μήπως υπήρχε κάποια απειλή και ο Liam είπε στην Katie να φύγει; Και ποιος έτρωγε μαζί τους στο πρωινό στο πιο πάνω βίντεο που ήταν και το τελευταίο που δημοσίευσε ο Liam μαζί με την Cassidy;

https://www.tiktok.com/@scrapisking/video/7426596857243127047

Μήπως η Beyoncé, η οποία βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο τις ίδιες μέρες;

Στο ίδιο βίντεο άλλος χρήστης ανακάλυψε πως ο Liam έμοιαζε να έχει χτυπηθεί στο μάτι και είχε και μια κοκκινίλα στον λαιμό, ενώ τα όσα έλεγε στους followers του δεν έβγαζαν ιδιαίτερο νόημα.

Αυτό που έχει κάνει πολλούς να πιστέψουν πως ο ίδιος είναι ένα ακόμα θύμα του Diddy είναι πως λίγες μέρες πριν τον θάνατό του, κυκλοφόρησε στα social media μια παλιά του συνέντευξη από το 2017, στην οποία μιλούσε για το πάρτι του Diddy που είχε πάει, ξεκινώντας να περιγράφει κανονικά τι είδε, αναφέροντας και τον Di Caprio, ο οποίος υπάρχει σε διάφορα στιγμιότυπα με τον Diddy σε αυτά τα πάρτι αλλά δεν έχει βγει να σχολιάσει τιποτα για τους σοβαρούς λόγους που έχει συλληφθεί ο μεγιστάνας της ραπ (βιασμοί, κακοποιήσεις, sex trafficking, εκβιασμοί, απαγωγές).

Νέες αγωγές κατά του Diddy: Κατηγορείται για βιασμό, σοδομισμό και απειλή θανάτου πολλών θυμάτων

https://www.tiktok.com/@destroydonkeys/video/7427169168887254318

Αυτή η συνέντευξη και το γεγονός πως οι φήμες θέλουν τον Liam να είναι ένας από αυτούς που θα κατέθετε στη δίκη του Diddy, επιβεβαιώνουν για πολλούς πως κάποιος τον «έβγαλε» από τη μέση.

Και αυτός ο άλλος ήταν βαλτός του Diddy σύμφωνα με το TikTok ή μπορεί να ήταν και η Beyoncé, το όνομα της οποίας δεν έχει συνδεθεί μόνο με τον Diddy λόγω του Jay-Z, αλλά λέγεται πως είναι η υπεύθυνη για τον θάνατο της Aaliyah αλλά και της Cathy White.

https://www.tiktok.com/@gossipglow2/video/7425066198456438058

Tα τελευταία μηνύματα πριν πεθάνει

Αν και πολλοί νομίζουν πως οι One Direction ήταν δημιούργημα του Simon Cowell τελικά την ιδέα της ένωσης αυτών των 5 σόλο καλλιτεχνών στο X-factor την έκανε η Nicole Schrezinger που ήταν μία από τους κριτές στον κύκλο όπου συμμετείχαν οι Liam, Harry, Louis, Zayn και Νiall.

Liam Payne: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τις ουσίες και τις συνοδούς πολυτελείας πριν τον θάνατο

Oι δυο τους μάλιστα, θα συμμετείχαν στην κριτική επιτροπή της εκπομπής του Netflix με τίτλο «Building the Band». Τα γυρίσματα του show είχαν τελειώσει από τον περασμένο Αύγουστο, ενώ είναι άγνωστο το αν και πότε θ κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα.

Η εκπομπή συγκέντρωσε 50 τραγουδιστές που προσπαθούν να δημιουργήσουν το δικό τους συγκρότημα χωρίς να έχουν δει ποτέ ο ένας τον άλλον. Οι τραγουδιστές «έπρεπε να συνδεθούν μέσω της μουσικής συμβατότητας και της χημείας πριν τελικά συναντηθούν».

Σύμφωνα, με τον συνθέτη Andrew Lloyd Webber που συνεργάζεται με τη Schrezinger στο μιούζικαλ «Sunset Blvd» ο Liam και η πρώην μέντοράς του μιλούσαν μέσω μηνυμάτων την ημέρα που ο ίδιος «έφυγε» από τη ζωή.

Υποθέτω ότι κάτι που δεν έχει ειπωθεί και θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποτε η Nicole ήταν η μέντορας του Liam. Την Τετάρτη που πέθανε, μιλούσαν με μηνύματα.

«Αγαπητέ Liam,

Θα λατρεύω και θα εκτιμώ για πάντα τον χρόνο που μοιραστήκαμε μαζί, πριν από δεκαπέντε χρόνια όταν γεννήθηκε η One Direction, μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες.

Ήταν μεγάλη ευλογία να δουλέψω μαζί σου πρόσφατα. Μοιραστήκαμε την ίδια αγάπη και πάθος για τη μουσική και θα θυμάμαι για πάντα τις ουσιαστικές και χαρούμενες συζητήσεις που είχαμε.

Ήταν τόσο δύσκολο να επεξεργαστώ ότι δεν είσαι πια εδώ, αλλά είμαι ευγνώμων που γνώρισα την καλή σου καρδιά, την γλυκιά ψυχή και τον χαρακτήρα σου.

Έφερες τόση χαρά, φως και γέλιο στις ζωές αυτών που σε ήξεραν πραγματικά. Θα μου "λείψεις" φίλε μου και θα σε κουβαλάω στην καρδιά μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την οικογένειά σου», έγραψε σε ανάρτησή της πριν από λίγες ώρες η γνωστή τραγουδίστρια.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης