Η Angelina Jolie με κατσαρό μαλλί, χαμόγελο και νάζι στο κόκκινο χαλί - Να κάτι πολύ ενδιαφέρον

Η Angelina Jolie με κατσαρό μαλλί, χαμόγελο και νάζι στο κόκκινο χαλί - Να κάτι πολύ ενδιαφέρον
(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μία, πραγματικά, σπάνια δημόσια εμφάνιση για την Angelina Jolie, μια εμφάνιση που άρεσε πολύ, ακόμη και στην ίδια όπως φάνηκε.

Κάθε της red carpet look εντυπωσιάζει, όμως αυτή τη φορά η Angelina Jolie ξάφνιασε τους πάντες επιλέγοντας ένα πιο χαλαρό στυλ, τουλάχιστον σε ότι αφορά το hairstyling και τον γενικότερο αέρα που απέπνεε.

Η αφορμή δόθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας Maria στο Λος Άντζελες που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του AFI Film Festival το Σάββατo.

Old Hollywood glam, αλλά with a twist αυτή τη φορά

Έκανε κεφάλια να γυρίσουν, όπως πάντα η Angelina Jolie η οποία αυτή τη φορά επέλεξε να εμφανιστεί με μακριές, χαλαρές μπούκλες, σε αντίθεση με τα πιο αυστηρά, sleek hairdoes με τα οποία την έχουμε συνηθίσει και το χαμόγελό της, πιο λαμπερό από ποτέ.

AFI Fest -

Μία μακριά σατέν nude τουαλέτα και ένα κοντό μαύρο τζάκετ με φαρδιά μανίκια σε μια εμφάνιση που θύμιζε σε μεγάλο βαθμό τη Μαρία Κάλας του πόστερ στο φόντο - φυσικά εκτός από το μαλλί.

Η Λυδία Κονιόρδου είναι η «μαμά» της Angelina Jolie στην ταινία Maria και μίλησε για την εμπειρία

Η Jolie συμπλήρωσε την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια, έντονο κόκκινο κραγιόν και διακριτικό μακιγιάζ ματιών, με μια ελαφριά σκιά ματιών και μαύρο eyeliner.

Μανικιούρ, κραγιόν και κόκκινο χαλί σε μία απόχρωση!

AFI Fest -

Η εμφάνιση, πάντως της Jolie φάνηκε να ενθουσίασε και το κοινό ενώ και η ίδια έδειχνε να την απολαμβάνει ιδιαίτερα.

Η Angelina Jolie ως Μαρία Κάλλας και το νέο εντυπωσιακό trailer

Η ταινία Maria φέρει την υπογραφή του διάσημου σκηνοθέτη Pablo Larrain και θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους γύρω στα τέλη Νοέμβρη και στο Netflix λίγες εβδομάδες αργότερα.

Στη βιογραφική αυτή ταινία, η Angelina Jolie μεταμορφώνεται στην αείμνηστη τραγουδίστρια της όπερας Μαρία Κάλλας εστιάζοντας στην τελευταία φάση της ζωής της, κατά τη διάρκεια της τελικής παρακμής της στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970. Μέχρι στιγμής η ταινία έχει συγκεντρώσει πολύ καλές κριτικές με τη Jolie να αποθεώνεται ως Μαρία Κάλλας στις επίσημες πρεμιέρες που κάνει ανά τον κόσμο.

Το πρώτο ολοκληρωμένο trailer που κυκλοφόρησε πριν από δυο μέρες έχει κάνει το κοινό πιο ανυπόμονο. Ίσως η ταινία αυτή να προσφέρει τη δυνατότητα στην πρωταγωνίστρια να κερδίσει το Όσκαρ για δεύτερη φορά στην καριέρα της. Αναμένουμε.

H Angelina Jolie γνώρισε την οικογένεια του Akala: Η μυστική διαμονή σε ξενοδοχείο του Λονδίνου

DPG Network