Αντιγόνη Κουλουκάκου και Νίκος Ράικος βάφτισαν τον γιο τους «Άγγελο»: Τα δύο looks της ηθοποιού

Γεωργία Βλαχοπούλου

Μία μέρα πριν την εθνική μας επέτειο η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο σύντροφός της έζησαν μια ξεχωριστή μέρα, αφού βάφτισαν τον σχεδόν 8 μηνών γιο τους.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Νίκος Ράικος έχοντας στο πλευρό τους λίγους καλεσμένους, έκαναν τη βάφτιση του σχεδόν 8 μηνών γιου τους, μία μέρα πριν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

3 σημαντικές και αιφνίδιες αλλαγές στη Γη της ελιάς μαζί με έναν νέο και ανέλπιστο έρωτα

Και το όνομα αυτού, όπως είδαμε μέσα από τις αναρτήσεις της ηθοποιού και της νονάς, «Άγγελος».

Τα δύο look της ηθοποιού, η νονά και η vintage δεξίωση δίπλα στην πισίνα

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Νίκος Ράικος επέλεξαν η διακόσμηση της βάφτισης του γιου τους να είναι πιο λιτή με χρώματα φθινοπωρινά στα λουλούδια και τα μπαλόνια.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της ηθοποιού το πρωί έγινε το μυστήριο της βάφτισης, όπου εκεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ λευκό φόρεμα με ένα statement κολιέ με σταυρό στον λαιμό,

ενώ για το πάρτι της βάφτισης έκανε μια πιο ρομαντική εμφάνιση με βελούδινο κορμάκι σε dusty pink χρώμα και κρεμ τούλινη φούστα, τα οποία συνδύασε με greige ψηλές μπότες και ένα εντυπωσιακό silver πανωφόρι.

Το μέρος άλλωστε, που το ζευγάρι επέλεξε για να γιορτάσει με τους αγαπημένους του τη βάφτιση του γιου τους απέπνεε έναν πιο ρομαντικό και vintage χαρακτήρα, αφού έγινε στην πισίνα ξενοδοχείου στην Αθήνα με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το κέρασμα της βάφτισης στις ριγέ κόκκινες ξαπλώστρες και το μπαρ δίπλα στην πισίνα.

Νονά του μικρού Άγγελου ήταν η Γιώτα Χουλιαρά, η οποία επέλεξε ένα ιδιαίτερο off shoulder φόρεμα, στην φθινοπωρινή εκδοχή του lime.

H Αντιγόνη Κουλουκάκου για την μητρότητα

Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Νίκο Ράικο, τον περασμένο Μάρτιο και από τότε η ζωή της έχει αλλάξει άρδην. Η ίδια έχει μιλήσει σε αρκετές συνεντεύξεις της για το πώς βιώνει τη μητρότητα δίπλα στον γιο της.

«Είμαι στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής μου. Μπορώ να μιλάω ώρες μόνο για το παιδί μου. Νομίζω ότι έχω κάνει το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, νομίζω μάλλον ότι δεν θα κάνω κάτι πιο σημαντικό από αυτό», είχε πει χαρακτηριστικά η ίδια στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα τον Ιούνιο του 2023.

Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στην εγκυμοσύνη της, η οποία ήταν δύσκολη, όπως αποκάλυψε.

Είχα δύσκολη εγκυμοσύνη, οπότε πάντα μέχρι τελευταία στιγμή φοβόμουν μήπως συμβεί κάτι. Με είχε ευαισθητοποιήσει κι ο γιατρός μου και λόγω της ηλικίας μου και λόγω του ότι ήταν δύσκολη εγκυμοσύνη ότι μέχρι τελευταία στιγμή έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί.

Για την Αντιγόνη Κουλουκάκου ο Άγγελος είναι το πρώτο παιδί, για τον Νίκο Ράικο ωστόσο είναι το τρίτο.

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί στη σχέση που έχει με τα παιδιά του συντρόφου της, λέγοντας:

«Πριν από το ευχάριστο γεγονός της εγκυμοσύνης μου, είχε προηγηθεί ένα μεγάλο roller coaster συναισθημάτων. Έχω προβληματιστεί πάρα πολύ για τη θέση μου και για το ποια πρέπει να είμαι απέναντι στα δύο παιδιά του συντρόφου μου, που τα αισθάνομαι πολύ παιδιά μου...Με όλον τον σεβασμό απέναντι στη βιολογική τους μητέρα, με την οποία έχουμε άριστες σχέσεις, αισθάνομαι και μαμά τους. Νιώθω τέτοια αγάπη προς αυτά τα παιδιά και δέσιμο μαζί τους, που ο ερχομός του τρίτου παιδιού μας, μας συνδέει περισσότερο, είναι το αδελφάκι τους. Είμαι λοιπόν μία μαμά τριών παιδιών που τα λατρεύω».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης