Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη, Γκερέκου,Κουλουκάκου και Καράντη εντυπωσίασαν

Κατερίνα Μπούσιου
Στον γάμο του Αντρέα Γεωργίου με τη Σιμώνη, Γκερέκου,Κουλουκάκου και Καράντη εντυπωσίασαν

Όλοι οι ηθοποιοί από τη Γη της ελιάς, το Famagusta και το Ταμπού συναντήθηκαν για πρώτη φορά όλοι μαζί, για τον γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου. 

Στον χθεσινό γάμο του Αντρέα Γεωργίου και της Σιμώνης Χριστοδούλου, έγινε συνάντηση κορυφής, από δεκάδες ηθοποιούς και στελέχη τηλεοπτικών καναλιών, τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο. Εκτός από τη νύφη, οι κυρίες της Γης της Ελιάς, του Famagusta και της νέας σειράς Ταμπού που θα δούμε από τον Σεπτέμβριο, εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους. Άλλοτε λιτές, άλλοτε λίγο πιο επίσημες.

https://www.instagram.com/p/C_Y1V8RukJD/

Η εντυπωσιακή Άντζελα Γκερέκου και η σπάνια εμφάνιση της Κοραλίας Καράντη

Για τη μεγαλύτερη χαρά του φίλου, συνεργάτη, σκηνοθέτη και παραγωγού τους, όλοι οι ηθοποιοί από τις 3 σειρές του Αντρέα Γεωργίου, βρέθηκαν στον γάμο του με τη Σιμώνη Χριστοδούλου. Σε αυτό τον γάμο, είδαμε να τηρούνται όλα τα κυπριακά έθιμα, ειδικά με την προετοιμασία, τόσο του γαμπρού, όσο και της νύφης. Δες και εδώ.

Ο λαμπερός γάμος του Αντρέα Γεωργίου και το εντυπωσιακό νυφικό της Σιμώνης Χριστοδούλου

Στο σπίτι του γαμπρού βρέθηκε από νωρίς και η Άντζελα Γκερέκου, τηρώντας τα έθιμα, έχοντας στο πλευρό της, την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου ενώ αργότερα τον συνόδευσε μαζί με την οικογένειά του, στην εκκλησία. Η ηθοποιός ξεχώρισε για μία ακόμη φορά με το grecian στυλ της, το σατέν φόρεμά της και τη ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της. Εντυπωσιακή και με απαράμιλλη ομορφιά.

gkerekougamosgeorgiou.jpg

Η ίδια μας αποκάλυψε και την ταυτότητα της εμφάνισής της.

gkerekou_gamos.jpg

Λίγο αργότερα μαζί με άλλους ηθοποιούς από τη Γη της ελιάς, αλλά και του Famagusta, πόζαραν μαζί με τους νεόνυμφους. Στη φωτογραφία θα διακρίνεις αριστερά και την Κοραλία Καράντη. Η ηθοποιός σπάνια εμφανίζεται δημόσια, αλλά αυτή τη φορά δεν μπορούσε να λείψει από τον γάμο του τηλεοπτικού της γιου Παύλου, στο Famagusta. Φορώντας ένα απλό φόρεμα με pattern και boho σκουλαρίκια.

Δίπλα της είναι η Βάσια Παναγοπούλου από τη Γη της ελιάς, ενώ στην άλλη άκρη, μία σπάνια σύμπραξη του Χρήστου Λούλη από το Famagusta (συνοδευόταν από τη σύζυγό του Έμιλυ Κολιανδρή, η οποία δεν είναι στη φωτογραφία) με τον Γιώργο Παρτσαλάκη από τη Γη της ελιάς. Crossover episode, κανονικά όπως λέει και η λεζάντα.

gamosgeorgiou_cast.jpg

Στην παραπάνω φωτογραφία δίπλα στον γαμπρό είναι και η Ιφιγένεια Τζόλα, η τηλεοπτική Βασιλική, η οποία μάλιστα συνεργάζεται με τον Αντρέα από την αρχή σχεδόν της δημιουργίας της εταιρείας του. Η ηθοποιός, πόζαρε στη συνέχεια και με το υπόλοιπο team της Γης της ελιάς, αλλά και την αδελφή της Ρενέ, απαστράπτουσα με το μπλε μεταλιζέ, φόρεμά της.

tzola.jpg

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η αγαπημένη Ιουλία, έφτασε αργά χθες το μεσημέρι στην Κύπρο, αλλά ήταν αρκετά φειδωλή στις πόζες. Φωτογραφήθηκε μόνο με τη μικρή ηθοποιό που υποδύεται την Αγγελική και τηλεοπτική κόρη του Τάσου Ιορδανίδη και της Αντιγόνης Νεοφύτου. Φορά ένα άσπρο φόρεμα με δαντελένιες λεπτομέρειες, όσο μπορούσαμε να διακρίνουμε.

kouloukakougamos.jpg

New entry στο υποκριτικό team του Αντρέα Γεωργίου είναι η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η οποία πρωταγωνιστεί στο Ταμπού.

https://www.instagram.com/p/C_Yet0XgPa-/

Τόσο στην εκκλησία όσο και στη γαμήλια δεξίωση, συνοδευόταν από συναδέλφους της και όχι από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ο οποίος έχει ξεκινήσει τα γυρίσματα για τη Φάρμα. Η ηθοποιός φόρεσε ένα ιδιαίτερο φόρεμα στο χρώμα της ελιάς, που είναι και φθινοπωρινή τάση, με ένα ιδιαίτερο ντεκολτέ. Όπως βλέπεις από τη φωτογραφία, εντελώς τυχαία ήταν ταιριαστή και το ντεκόρ της γαμήλιας δεξίωσης.

gamosgeorgiou_michalopoulou.jpg

Εδώ το Ταμπού σε μερική απαρτία λίγο πριν τη δεξίωση.

https://www.instagram.com/p/C_Yip6zIQPY/