Αργύρης Πανταζάρας - Σίσσυ Τουμάση: Ένα χρόνο μετά τον γάμο τους οι φίλοι τους έδωσαν το backstage

Γεωργία Βλαχοπούλου

Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση, όχι μόνο κλείνουν ένα χρόνο γάμου αλλά γιορτάζουν και 4 χρόνια κοινής πορείας. Οι φίλοι τους λοιπόν, έδωσαν - επιτέλους - το backstage του μυστικού γάμου τους στην Τουρκία.

Ήταν πριν από ακριβώς έναν χρόνο, την 28η Οκτωβρίου του 2023, όταν ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας και η -επίσης ηθοποιός- Σίσσυ Τουμάση παντρεύτηκαν παρουσία λίγων και καλών φίλων στην Τουρκία.

Το ρομαντικό ταξίδι των Πανταζάρα - Τουμάση ένα χρόνο μετά τον γάμο τους θυμίζει μήνα του μέλιτος

To ζευγάρι, όπως δεν είχε απασχολήσει με τη σχέση του τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι δεν το έκανε ούτε με τον γάμο του καθώς πολύ λίγα πλάνα είχαν δημοσιεύσει τόσο οι ίδιοι στα social media τους από την πιο ευτυχισμένη γι' αυτούς μέρα, όσο και ο αδερφός του ηθοποιού που είναι φωτογράφος και φυσικά ήταν αυτός που απαθανάτισε όλες τις στιγμές που έζησαν.

Ένας χρόνος γάμου και 4 χρόνια κοινής πορείας

Έναν ακριβώς χρόνο μετά ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε στο προφίλ του μια σπάνια φωτογραφία της Σίσσυς Τουμάση από τον γάμο τους, γράφοντας πως γιορτάζουν 1 χρόνο παντρεμένοι αλλά και 4 χρόνια κοινής πορείας κάτι που δεν γνωρίζαμε, αφού το ζευγάρι είχε ένα ιδιαίτερα διακριτικό προφίλ.

Τα πλάνα από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα και της Σίσσυς Τουμάση που τράβηξαν οι φίλοι τους

Τα καλύτερα πλάνα ωστόσο, που έχουμε από τον γάμο των δύο ηθοποιών ήρθαν από φίλους του ζευγαριού, οι οποίοι μετά από έναν χρόνο «σιωπής» έδωσαν το αληθινό backstage. Πλάνα δηλαδή με τη νύφη και την κουμπάρα να ετοιμάζονται, από το μέρος που θα γινόταν ο γάμος, τον γαμπρό να ψάχνει το παπιγιόν του και πολλά άλλα δοσμένα με πολύ χιούμορ.

Ο λόγος που το ζευγάρι επέλεξε να παντρευτεί στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη και το Οικουμενικό Πατριαρχείο ήταν το συναισθηματικό δέσιμο που είχε η Σίσσυ Τουμάση με την Τουρκία, αφού η μητέρα της - η οποία έχει φύγει από τη ζωή - είχε καταγωγή από εκεί.

Η ηθοποιός λίγο μετά τον γάμο είχε αναφέρει σχετικά:

«Η μαμά μου ήρθε έξι χρόνων στην Αθήνα. Δεν ονειρευόμουν να παντρευτώ στην Κωνσταντινούπολη, γιατί δεν είχα τον γάμο στα σχέδιά μου. Όταν μου το πρότεινε ο Αργύρης και αρχίσαμε να συζητάμε για την τελετή, η ιδέα της Πόλης ήρθε ξαφνικά. Το θεώρησα τιμή στη μνήμη της μαμάς μου. Σαν να ξαναγυρνούσα στον τόπο όπου γεννήθηκε. Ένιωσα πολύ όμορφα, μεγάλη ασφάλεια που ήμουν εκεί για τον γάμο μου».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης