Ο μπαμπάς του Αργύρη Πανταζάρα έφυγε από τη ζωή αλλά κατάφερε να μάθει στα 4 παιδιά του δύο πράγματα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο μπαμπάς του Αργύρη Πανταζάρα έφυγε από τη ζωή αλλά κατάφερε να μάθει στα 4 παιδιά του δύο πράγματα

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών. Η ομοιότητα με τον Αργύρη Πανταζάρα, τα 4 παιδιά και το «ευχαριστώ» του ηθοποιού.

Δύσκολη μέρα για τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα και την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας του, Κωνσταντίνος Πανταζάρας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά σε ηλικία 67 ετών. Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του.

Στις σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του Αργύρη Πανταζάρα όλοι πρόσεξαν το μονόπετρο της νύφης

Ο Αργύρης Πανταζάρας αποχαιρέτησε τον μπαμπά του με μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook, γράφοντας:

«Αντίο Μεγάλε πολιαγαπημένε Πατέρα. Σπουδαίε επιστήμονα, πολυμήχανε, δάσκαλε, καθηγητή, παναθλητή, μουσικέ, μάγκα και πάντα με χαμόγελο! Το ανάστημα σου στεναγμούς θα στηρίζει. Ο δικός σου Πενθέας».

Ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας ήταν καθηγητής στο τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ είχε ολοκληρώσει πρόσφατα την καριέρα του. Ήταν ένα από τα πιο φωτεινά μυαλά του Βόλου, γι' αυτό και η ανακοίνωση του θανάτου του στεναχώρησε ιδιαίτερα την τοπική κοινωνία.

Με τη σύζυγό του, ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας είχε αποκτήσει 4 παιδιά.

«Έχω άλλα τρία αδέρφια, είμαστε τέσσερις. Ασχολούνται με τα δικά τους, η αδερφή μου είναι ηθοποιός - είναι η Ίριδα Πανταζάρα, αυτή άνοιξε τον δρόμο - ο αδερφός μου είναι φωτογράφος και μόνιμός μου συνεργάτης και ο μικρός μου αδερφός τώρα ενηλικιώθηκε και πάει να γίνει επιστήμονας» είχε πει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του.

To «ευχαριστώ» του Πανταζάρα στον μπαμπά του και τα 2 πράγματα που έμαθε σε εκείνον και τα αδέρφια του

Αν και ο Αργύρης Πανταζάρας δεν κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media με τα μέλη της οικογένειάς του, το 2022 μάς είχε ξαφνιάσει ευχάριστα, όταν με αφορμή τη γιορτή του πατέρα είχε δημοσιεύσει στο προφίλ του πέρα από τα «χρόνια πολλά» στους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς μπαμπάδες του, και δυο φωτογραφίες του πραγματικού του μπαμπά, όταν ήταν πιο νέος.

Η ομοιότητα που είχε με τον μπαμπά του, όπως θα δεις ήταν καταπληκτική, ενώ στην ανάρτησή του ο γνωστός ηθοποιός είχε αποκαλύψει τι ήταν αυτο που έμαθε σε εκείνον και τα αδέρφια του ο Κωνσταντίνος Πανταζάρας.

288753222_3315300228792398_5215601310788952528_n.jpeg