Χρουσαλά, Μαλέσκου, Τσιμτσιλή και άλλοι διάσημοι ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά Ελλάδα»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χρουσαλά, Μαλέσκου, Τσιμτσιλή και άλλοι διάσημοι ευχήθηκαν «Χρόνια πολλά Ελλάδα»

H ελληνική σημαία «κυμάτισε» περήφανα και στο διαδίκτυο με τις αναρτήσεις των διασήμων, οι οποίοι καμάρωσαν τα παιδιά τους στις παρελάσεις και όχι μόνο.

Την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου γιορτάζαμε σήμερα και το «ΟΧΙ» που είπε ο ελληνικός λαός μέσω του Ιωάννη Μεταξά στο Ιταλικό τελεσίγραφο, κάτι που φυσικά σηματοδότησε την ένταξη της χώρας μας στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και την έναρξη του Ελληνοϊταλικού πολέμου.

5 διαχρονικές ταινίες για την 28η Οκτωβρίου που λατρεύουμε να βλέπουμε

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα όλοι οι Έλληνες ενωνόμαστε και τιμούμε όσους πολέμησαν για να βλέπουμε ελεύθεροι να κυματίζει η ελληνική σημαία. Είναι μια ευκαιρία για να σκεφτούμε πως σαν λαός μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα αρκεί να είμαστε ενωμένοι και βέβαια, είναι μια ευκαιρία για τις οικογένειες να περάσουν τη μέρα μαζί και οι γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους στην παρέλαση.

«Χρόνια πολλά Ελλάδα!»

Κάπως έτσι, και αρκετοί γνωστές και γνωστοί Έλληνες ευχήθηκαν με τον δικό τους τρόπο «Χρόνια Πολλά Ελλάδα», είτε με δημοσιεύοντας πλάνα με την ελληνική σημαία, όπως έκαναν η Μαριέττα Χρουσαλά, η Καλομοίρα και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη,

είτε απαθανατίζοντας τα παιδιά τους στην παρέλαση, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Βασιλική Μιλλούση, η Ιωάννα Μαλέσκου, η Μαρία Κορινθίου και η Αγγελική Δαλιάνη.

Eυχές με την ελληνική σημαία σε πρώτο πλάνο δημοσίευσαν και η Νατάσα Παζαΐτη αλλά και η Όλγα Κεφαλογιάννη,

ενώ μια από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που δημοσίευσε και ο Νίκος Αλιάγας στο προφίλ του, γράφοντας:

«#28ηοκτωβρίου Ημέρα μνήμης και σεβασμού προς τους πεσόντες συμπατριώτες μας. Χρόνια πολλά Ελλάδα! Σας ασπαζόμαστε».

https://www.instagram.com/p/DBqYOo0P6z4/

Η viral εικόνα του δακρυσμένου Εύζωνα

Τον γύρο ωστόσο, του διαδικτύου έκανε η εικόνα του δακρυσμένου Εύζωνα κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, γι' αυτό όπως έγραψαν πολλοί «Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», γιατί υπάρχει αυτό το δάκρυ, αυτή η συγκίνηση, το φιλότιμο και η αναγνώριση στα όσα μάς χάρισαν οι πρόγονοί μας.

DPG Network