Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle «σπάει» ρεκόρ αναζητήσεων αφήνοντας πίσω αυτό της Kate

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle «σπάει» ρεκόρ αναζητήσεων αφήνοντας πίσω αυτό της Kate

Επτά χρόνια μετά την πρόταση γάμου του Harry, το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις περισσότερες αναζητήσεις παγκοσμίως. 

Τι κι αν έχουν περάσει 7 ολόκληρα χρόνια από την πρόταση γάμου του πρίγκιπα Harry στη Meghan Markle, το δαχτυλίδι αρραβώνων τους εξακολουθεί να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του Τύπου.

Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα άκρως εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι που οι λάτρεις των πολύτιμων λίθων αγάπησαν κυριολεκτικά με την πρώτη ματιά.

H πολυσυζητημένη έκθεση για την πριγκίπισσα Diana άνοιξε και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε εύστοχα

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle στην κορυφή των αναζητήσεων

Σύμφωνα πάντα με πρόσφατη μελέτη του κοσμηματοπωλείου Ramsden’s Jewellery του Ηνωμένου Βασιλείου το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Markle εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση των αναζητήσεων.

Τα ευρήματα ανέλυσαν δεδομένα παγκόσμιου όγκου αναζητήσεων τους τελευταίους 12 μήνες και όπως αποδείχθηκε το δαχτυλίδι της Markle απαριθμούσε περίπου 51.283 αναζητήσεις μηνιαίως.

Ο πρίγκιπας Harry είχε δώσει μεγάλη έμφαση στο design του και σχεδίασε το δαχτυλίδι σε συνεργασία με την Cleave and Company, ένα από τα πιο εμβληματικά κοσμηματοπωλεία και από τα αγαπημένα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Αξιοσημείωτο είναι πως στο δαχτυλίδι έχουν ενσωματωθεί δύο διαμάντια από τη συλλογή της πριγκίπισσας Diana μαζί με μια πολύτιμη πέτρα από την Botswana.

https://www.instagram.com/p/Bzf8otJFkam/

«Ήθελα να ενσωματώσω τα κοσμήματα της αείμνηστης μητέρας μου στο δαχτυλίδι. Eπομένως, ήθελα να βεβαιωθώ ότι θα είναι μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας Harry στο BBC τον Νοέμβριο του 2017.

«Είναι όμορφο, και το σχεδίασε ο ίδιος. Είναι απίστευτο», είχε τονίσει η Meghan Markle.

Ο πρίγκιπας George εμφανίστηκε δημόσια μετά από 5 μήνες, αλλά το Παλάτι επίσημα τον «διέγραψε»

Η Meghan Markle «άφησε» πίσω της Diana και Kate Middleton

Τα αποτελέσματα της μελέτης αναφέρουν πως μετά το δαχτυλίδι της Meghan Μarkle ακολουθεί το δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Diana με 22.100 αναζητήσεις κάθε μήνα. Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα φορούσε ένα εμβληματικό μπλε οβάλ δαχτυλίδι από ζαφείρι 12 καρατίων που περιβάλλεται από διαμάντια φτιαγμένα σε λευκό χρυσό.

Όσο λείπει η Kate Middleton, η Rose Hanbury κάνει επίσημες εμφανίσεις με την Καμίλα και τον Κάρολο

Στην ένατη θέση εκτοπίστηκε το δαχτυλίδι της Kate Middleton που κάποτε ανήκε στην πεθερά της.

https://www.instagram.com/p/By6VzL9H6Xh/

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Meghan Fox βρέθηκε στην τρίτη θέση με 16.825 μηνιαίες αναζητήσεις ενώ στην τέταρτη θέση φιγουράρει η Millie Bobby Brown με 14.358 αναζητήσεις. To top 5 ολοκληρώνει το δαχτυλίδι της Hailey Bieber με 11.817 αναζητήσεις.

Πηγή κεντρικής: apimages.com