Στο νοσοκομείο εκτάκτως η πριγκίπισσα Άννα με διάσειση και τραύματα, μετά από ατύχημα στο σπίτι της

Κατερίνα Μπούσιου
Στο νοσοκομείο εκτάκτως η πριγκίπισσα Άννα με διάσειση και τραύματα, μετά από ατύχημα στο σπίτι της

 (Aaron Chown/Pool via AP, File)

PA

Μία ακόμη ανησυχία για το Παλάτι, καθώς η αδελφή του βασιλιά Κάρολου και θεία του πρίγκιπα William μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τι συνέβη στην πριγκίπισσα Άννα;

Η μεγαλύτερη αδελφή του Κάρολου και το πιο εργατικό μέλος της βασιλικής οικογένειας σύμφωνα με παλαιότερη δημοσκόπηση, η πριγκίπισσα Άννα, μεταφέρθηκε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πριγκίπισσα Άννα είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της στο κτήμα Gloucestershire. Και στο παλάτι σήμανε συναγερμός, μετά την τρίτη άτυχη στιγμή για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τους τελευταίους μήνες.

https://www.instagram.com/reel/C72bvBIMWZc/

Το ατύχημα στην ιππασία και η διάσειση. Η ενημέρωση από το Παλάτι

Για πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι και διάσειση κάνει λόγο το BBC που πρώτο ανακοίνωσε την είδηση πως η 73 χρονη πριγκίπισσα Άννα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Southmead του Bristol. Τα τραύματα στο κεφάλι προήλθαν από ένα ατύχημα που είχε με το άλογό της, αλλά χωρίς να το ιππεύει. Περπατούσε δίπλα του μέχρι που εκείνο προφανώς αφηνίασε και τη χτύπησε σοβαρά με τα πόδια του, αφού εκείνη είχε πέσει στο έδαφος.

Peter Phillips- Lindsay Steven: Ακόμα ένας χωρισμός μέσα στο Παλάτι μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης

Ο βασιλιάς Κάρολος ενημερώθηκε εξαρχής για την κατάσταση της υγείας της αδελφής του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κάρολος μετάφερε τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στην αδελφή του. Για λόγους ασφαλείας, η πριγκίπισσα θα παραμείνει μέχρι τα τέλη της εβδομάδας στο νοσοκομείο και ακυρώνει κάθε επίσημη βασιλική της υποχρέωση καθώς και το προγραμματισμένο ταξίδι της στον Καναδά.

Η πριγκίπισσα Άννα όχι μόνο είναι δεινή ιππέας, αλλά είχε λάβει και μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ. Διαθέτει μία σειρά από άλογα κούρσας στο κτήμα της και για αυτό και το ατύχημα προκάλεσε εξαρχής εντύπωση. Ήξερε δηλαδή λόγω της εμπειρίας της, το πώς να το αποφύγει.

Κάποια μέσα ενημέρωσης στη Βρετανία, αναφέρουν πως ο τραυματισμός της είναι πιο σοβαρός, από ότι το Παλάτι θέλει να νομίζουμε. Δες και εδώ.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέλη της οικογένειας, η πιο εργατική και συνέβαλλε ουσιαστικά σε όλες τις κρίσεις που πέρασε η μοναρχία τα τελευταία χρόνια. Στάθηκε στο πλευρό της μητέρας της Ελισάβετ μέχρι το τέλος, καλύπτοντας κάποιες από τις υποχρεώσεις της όταν εκείνη πια ήταν αδύναμη για να τις εκπληρώσει.

Η απουσία της επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο William το τελευταίο διάστημα. Ο οποίος έχει επωμιστεί αρκετά από τα καθήκοντα του πατέρα του βασιλιά Κάρολου λόγω των χημειοθεραπειών του, την ίδια στιγμή που και η δική του σύζυγος Kate συνεχίζει τη δική της θεραπεία για τον καρκίνο.

Η μόνη στιγμή που φάνηκε ο William να είναι ξέγνοιαστος, ήταν όταν γιόρτασε τα πρόσφατα γενέθλιά του στη συναυλία της Taylor Swift στο Λονδίνο, έχοντας μαζί του τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του, τον George και τη Charlotte. Ο χορός του στα θεωρεία έγινε viral, αν και παρεξηγήθηκε η υπερβολική του χαρά με όσα συμβαίνουν στο παλάτι και στο δικό του σπίτι.

Ο ξέφρενος χορός του Πρίγκιπα William στη συναυλία της Taylor Swift και ο κανόνας που «έσπασε»