Ο ξέφρενος χορός του Πρίγκιπα William στη συναυλία της Taylor Swift και ο κανόνας που «έσπασε»

Ο ξέφρενος χορός του Πρίγκιπα William στη συναυλία της Taylor Swift και ο κανόνας που «έσπασε»

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας διασκέδασε και χόρεψε στους ρυθμούς του Shake It Off.

Μια «βασιλική» έκπληξη περίμενε την Τaylor Swift το βράδυ της Παρασκευής στη συναυλία της στο Wembley Arena, στο Λονδίνο. Ο λόγος ήταν βέβαια γιατί ανάμεσα στα 88.446 άτομα που πήγαν να την απολαύσουν ήταν και ο πρίγκιπας William με τα δύο του παιδιά, τον πρίγκιπα George και την πριγκίπισσα Charlotte.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας αποφάσισε να γιορτάσει τα 42α γενέθλιά του στην συναυλία της super star και μάλιστα φαίνεται να διασκέδασε την έξοδό του αυτή αφού εθεάθη να χορεύει στους ρυθμούς Shake It Off.

Ο πρίγκιπας William έχει γενέθλια και η Kate Middleton & η απίθανη πόζα με τα παιδιά του ενθουσιάσε

Μετά το τέλος της συναυλίας θέλησε να ευχαριστήσει την Τaylor Swift για την «υπέροχη συναυλία» και φωτογραφήθηκαν μαζί με τα δύο του παιδιά τον George και την Charlotte, δημοσιεύοντάς το στιγμιότυπο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram.

Στην ανάρτηση ήταν όλοι μαζί ενώ στην φωτογραφία φαίνεται η super star να να βγάζει μια selfie μαζί του και με τα παιδιά.

Ο πρίγκιπας William έγραψε κάτω από τη φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/C8hINcxNFo5/

Φυσικά το ίδιο έκανε και η Taylor Swift στον δικό της λογαριασμό και δημοσίευσε τη selfie που έβγαλαν την ώρα της φωτογράφησης με τον πρίγκιπα William, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte αλλά και τον σύντροφο της τραγουδίστριας και star του NFL, Travis Kelce.

Η ίδια με αυτό τον τρόπο θέλησε να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του αλλά και να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του:

https://www.instagram.com/p/C8hIungMPmD/

«Έσπασε τους κανόνες»

Όπως έγινε γνωστό το Παλάτι αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας παρευρέθηκε στη συναυλία μαζί με τα δύο παιδιά, αλλά ήταν λογικό πολλοί θαμώνες της συναυλίας παρατήρησαν την εμφάνισή τους.

Αξιοσημείωτο είναι ότι οι royals δεν συνηθίζουν να βγάζουν selfie. Σπάνια κάποιο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας θα ανεβάσει μια φωτογραφία που έχει τραβήξει ο ίδιος. Οι ίδιοι συνηθίζουν να δημοσιεύουν φωτογραφίες από δημόσιες εμφανίσεις τους ενώ όταν επιλέγουν πιο προσωπικές φωτογραφίες, πάντα δημοσιεύουν φωτογραφίες που έχει επιμεληθεί επαγγελματίας φωτογράφος.

Τα πλάνα της Kate Middleton ντυμένη στα λευκά: H τρυφερή στιγμή με τον William

Η απουσία της Kate Middleton

Αισθητή ήταν φυσικά η απουσία της Kate Middleton και του εξάχρονου πρίγκιπα Louis που πιθανόν να μην ακολούθησε στη συναυλία για να μείνει μαζί με τη μαμά, ενώ τα μεγαλύτερα αδέρφια του απολάμβαναν την παράσταση με τον μπαμπά τους.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας φαίνεται να μην ακολούθησε σε αυτή την έξοδο της οικογένειας. Η ίδια τους τελευταίους μήνες παραμένει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς συνεχίζει τη θεραπεία της για τον καρκίνο.

H πιο πρόσφατη εμφάνισή της ήταν στις 15 Ιουνίου και συγκεκριμένα στο Trooping the Colour, τον ετήσιο εορτασμό των γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου, σηματοδοτώντας την πρώτη της δημόσια έξοδο με τους βασιλικούς από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν σηματοδότησε και την πλήρη επιστροφή στη δημόσια ζωή. Όπως όλα δείχνουν οι εμφανίσεις θα γίνονται ανάλογα με το πότε αισθάνεται ικανή η ίδια και πάντα υπό την καθοδήγηση της ιατρικής της ομάδας.

Τα επικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες

Πολλοί μετά την ανάρτηση του πρίγκιπα William έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία. Όλοι φαίνονται να εντυπωσιάστηκαν με την εξωστρέφεια του πρίγκιπα αλλά και την χαρά των δυο μικρών παιδιών και ειδικότερα της Charlotte:

«Νομίζω ότι αυτή πρέπει να είναι η καλύτερη φωτογραφία που έχω δει από την εποχή της Νταϊάνα»

«Η μόνη φορά που ο Τaylor ζητάει φωτογραφία»

«Το χαρούμενο πρόσωπο της Charlotte! Διασκεδαστικό πάρτι γενεθλίων για τον πρίγκιπα William»

«Φαίνεται υπέροχο βράδυ. Το πρόσωπο της πριγκίπισσας Charlotte τα λέει όλα»