Meghan και Harry θα κάνουν νέο royal tour στην Κολομβία: Γιατί παραιτήθηκαν είπαμε;

Πατούλια Κατερίνα

 (Photo by Andrew Esiebo/Getty Images for The Archewell Foundation)

Οι Sussexes έκαναν έναν διάλειμμα στις διακοπές τους για να μας ανακοινώσουν ένα νέο άτυπο royal tour στην Κολομβία αυτή τη φορά.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή τον καλοκαιρινό ήλιο με τα παιδιά- τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet - στο Montecito της Καλιφόρνια αλλά το ζευγάρι έκανε ένα διάλειμμα στις διακοπές του για να κάνει μια σημαντική ανακοίνωση.

Νέο ταξίδι στην Κολομβία

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex επιβεβαίωσαν ότι θα πραγματοποιήσουν «βασιλική περιοδεία» στην Κολομβία.

Ενώ οι λεπτομέρειες της περιοδείας παραμένουν ως επί το πλείστον κρυφές, επιβεβαιώθηκε ότι η περιοδεία θα πραγματοποιηθεί αργότερα φέτος και ότι το ζευγάρι θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα της χώρας, Μπογκοτά, και τις παράκτιες περιοχές.

Επιβεβαιώνοντας το ταξίδι, η αντιπρόεδρος της Κολομβίας Francia Marquez, η οποία κάλεσε το ζευγάρι, είπε:

«Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ο Δούκας και η Δούκισσα θα επισκεφθούν μαζί μου τη Μπογκοτά, καθώς και τις περιοχές της Καραϊβικής και του Ειρηνικού και της Καρχηδόνας.

Σε αυτές τις τοποθεσίες, θα έχουν την εξαιρετική ευκαιρία να μιλήσουν με νέους και γυναίκες που ενσωματώνουν τις φιλοδοξίες και τις φωνές των Κολομβιανών που είναι αφοσιωμένοι στην πρόοδο. Εκτός από αυτές τις ουσιαστικές αλληλεπιδράσεις, ο Δούκας και η Δούκισσα θα γνωρίσουν την πλούσια κληρονομιά της Κολομβίας».

Περιοδεία χωρίς τα παιδιά;

Είναι ακόμη άγνωστο αν το ζευγάρι θα πάρει μαζί τα παιδιά του στην περιοδεία. Όταν εργάζονταν ως μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας Archie συνόδευσε το δίδυμο στο ταξίδι τους στην Αφρική, ωστόσο, κατά την επίσκεψη του ζευγαριού στη Νιγηρία νωρίτερα φέτος, ο Archie και η Lilibet έμειναν στο σπίτι.

Εξηγώντας το γιατί τα παιδιά δεν συνόδευαν τα πρώην μέλη της βασιλικής οικογένειας, η βασιλική συντάκτρια του HELLO, Emily Nash σχολίασε στο A Right Royal Podcast:

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτά τα πράγματα, πόσο μάλλον με μικρά παιδιά.

Prince Harry and Meghan Markle arrive at United Nations headquarters, Monday, July 18, 2022. The Duke and Duchess of Sussex were at the UN to mark the observance of Nelson Mandela International Day. (AP Photo/Seth Wenig)Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved.

Ο Chris Ship του ITV πρόσθεσε:

«Επίσης, η Νιγηρία, μια πολύ, πολύ μεγάλη χώρα που έχει επίσης κάποια από τα δικά της ζητήματα ασφάλειας αυτή τη στιγμή».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης