Meghan και Harry θα πρέπει να κάνουν κάτι απλό για να μηδενίσουν το χάσμα με τους William και Kate

Meghan και Harry θα πρέπει να κάνουν κάτι απλό για να μηδενίσουν το χάσμα με τους William και Kate

Για αρκετά χρόνια, Meghan και Harry έχουν μια αρκετά τεταμένη σχέση με τη βασιλική οικογένεια. Μήπως η λύση σε όλα είναι πιο απλή από όσο κάποιοι φαντάζονται; 

Τα τελευταία χρόνια, οι σχέσεις του πρίγκιπα Harry και της Meghan με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια είναι τεταμένες. Το 2021, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη με την Oprah Winfrey, μίλησαν για τους λόγους που τους οδήγησαν να εγκαταλείψουν τη ζωή τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας καθώς και το Ηνωμένο Βασίλειο, αναφέροντας ανοιχτά τις διαφωνίες και τις εντάσεις τους με τα άλλα μέλη.

Μετά τη συνέντευξη της Markle και του Harry το παλάτι του Μπάκιγχαμ εξέδωσε τότε μια σύντομη αλλά ουσιαστική δήλωση εκ μέρους της βασίλισσας Ελισάβετ. Στη δήλωση αναφερόταν ότι οι Sussexes είναι «πολύ αγαπητά μέλη της οικογένειας», αλλά σημείωνε ότι «κάποιες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν» σχετικά με τους ισχυρισμούς του ζευγαριού για την περίοδο που ήταν ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η δήλωση κατέληγε λέγοντας ότι τα ζητήματα αυτά θα «αντιμετωπίζονταν ιδιωτικά».

Η αλήθεια για το μέλλον της σχέσης Kate - William και Harry- Meghan προβλέπεται ζοφερό

Αν και ο Harry έχει επιστρέψει κατά καιρούς στο Ηνωμένο Βασίλειο για σημαντικές περιστάσεις από τότε που επιδίωξε την οικονομική του ανεξαρτησία, όπως οι κηδείες των παππούδων του -του πρίγκιπα Φιλίππου και της βασίλισσας Ελισάβετ- καθώς και κάποιες εορταστικές εκδηλώσεις όπως το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της εκλιπούσας βασίλισσας και η στέψη του βασιλιά Καρόλου, ο πάγος δεν έχει λιώσει ακόμα ανάμεσα στον Δούκα του Sussex και την υπόλοιπη οικογένειά του.

Σαφέστατα, η συνέντευξη-βόμβα του ζευγαριού με την Oprah δεν έβαλε pause στην κρίση ειλικρίνειάς του σχετικά με τα παράπονά του. Το ζευγάρι αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή και προέβη σε περαιτέρω αποκαλύψεις κατά της βασιλικής οικογένειας κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως ενεργά μέλη της βασιλικής οικογένειας στη σειρά ντοκιμαντέρ τους στο Netflix αλλά και στα απομνημονεύματα του Harry -στο βιβλίο Spare. Στα απομνημονεύματα αποκαλύφθηκαν οι αγώνες του 39χρονου με τα προβλήματα ψυχικής υγείας και οι απογοητεύσεις του με την οικογένειά του, ιδίως με τον πρίγκιπα William και τον βασιλιά Κάρολο -τις ρίζες των οποίων εντόπισε στην παιδική του ηλικία.

Meghan Markle: Άνοιξε νέο προφίλ στο Instagram την ώρα που οι φήμες για την Middleton έχουν ξεφύγει

Πώς οι Sussexes θα μπορούσαν να «σπάσουν» τον πάγο με τον William και την Kate

Ο βασιλικός εμπειρογνώμονας Robert Hardman -συγγραφέας του βιβλίου «Charles III: New King, New Court, The Inside Story»- εξήγησε σε ένα λογοτεχνικό φεστιβάλ ότι παρά τις εντάσεις που εξακολουθούν να υπάρχουν μεταξύ του William και του μικρότερου αδελφού του και των συζύγων τους, υπάρχει ένα πράγμα που οι Sussexes θα μπορούσαν να κάνουν για να τερματίσουν τη μακροχρόνια διαμάχη.

Ο εμπειρογνώμονας ισχυρίστηκε ότι ένας τρόπος για να «εξομαλυνθούν» τα πράγματα θα ήταν να επισκεφθούν το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι, και οι Sussexes να φέρουν και τα δύο παιδιά τους: τον πρίγκιπα Archie και την πριγκίπισσα Lilibet.

Ο συγγραφέας συνέστησε στον Harry «να έρθει με τη Meghan, με τα παιδιά, ιδιωτικά, για λίγες ημέρες ίσως το καλοκαίρι».

Ο Hardman εξήγησε στο Hay Festival: «Μόλις αυτό συμβεί, δεν είναι τόσο μεγάλη είδηση όταν συμβεί ξανά. Τότε αρχίζεις να φτάνεις κάπου».

Επίσης, σημείωσε ότι με τις πρόσφατες προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια, με τον βασιλιά Κάρολο και την Kate να υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο, ήταν ένα ελπιδοφόρο σημάδι ότι ο Harry επισκέφθηκε τη χώρα τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους μόλις έμαθε τα νέα για τη διάγνωση του πατέρα του.

Η Kate Middleton πάσχει από καρκίνο: Οι χημειοθεραπείες και ο λόγος που εξαφανίστηκε

«Πιστεύω ότι ήταν ενδεικτικό το γεγονός ότι όταν η διάγνωση του καρκίνου έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο, ο πρίγκιπας Harry ήρθε αμέσως. Ο κόσμος αναρωτιόταν γιατί δεν έμεινε περισσότερο, γιατί δεν μίλησε με τον πατέρα του. Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να διευθετηθούν, αλλά αυτή δεν ήταν απολύτως η στιγμή για να γίνει κάποια σύνοδος κορυφής με τον Harry σχετικά με όλα τα παράπονά του. Αλλά νομίζω ότι το γεγονός ότι ήρθε ήταν σημαντικό. Tο γεγονός ότι έγινε δεκτός ήταν επίσης σημαντικό. Νομίζω ότι αυτό που ενθάρρυνε τους ανθρώπους στο παλάτι και ενθάρρυνε τον βασιλιά ήταν το γεγονός ότι μετά δεν διαβάσαμε ή ακούσαμε γι' αυτό. Παρέμεινε ιδιωτικό».