Kate Middleton: Στην πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε και πάλι το αγαπημένο της safe μπλουζάκι

Ναταλία Κατσακιώρη
Kate Middleton: Στην πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε και πάλι το αγαπημένο της safe μπλουζάκι

Γιατί η Kate κάνει όλες τις σημαντικές της εμφανίσεις με αυτό το top;

Οι εμφανίσεις της πριγκίπισσας της Ουαλίας, aka της λατρεμένης των Βρετανών Kate Middleton, είναι πλέον μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Και αυτό γιατί η Katherine ως γνωστόν περνάει ένα πολύ δύσκολο διάστημα με μια μεγάλη περιπέτεια υγείας. Η πριγίπισσα ανακοίνωσε πριν κάποιους μήνες τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο και αν και η ίδια προσπάθησε μέσα από την ανακοίνωσή της να ηρεμήσει κάπως τα πνεύματα και να πάψουν οι ιστορίες συνωμοσίας γύρω από το όνομά της, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό με το κοινό να θέλει διακαώς να δει την αγαπημένη του πριγκίπισσα και να μάθει νέα για την υγεία της.

Ευγενία Σαμαρά: Ξέρουμε πού θα βρεις το maxi κόκκινο φόρεμα που έβαλε στην Επίδαυρο

Britain Tennis Wimbledon

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Μέσα στον Ιούλιο την είδαμε να εμφανίζεται στην τελετή βράβευσης των νικητών του Wimblendon, ένα τουρνουά που συνήθως παρακολουθούσε μαζί με τον πρίγκιπα William από τις κερκίδες με μεγάλη συνέπεια. Παρόλα αυτά η ίδια ήταν και πάλι πανέμορφη και λαμπερή με ένα lilac φόρεμα από το brand Safiyaa, το οποίο συμπλήρωσε με ένα ζευγάρι μπεζ γόβες και ένα μικρό τσαντάκι στην ίδια απόχρωση.

Kate Middleton: Είναι τελικά η μαρινιέρα το αγαπημένο της μπλουζάκι;

Μπορεί η Kate να μην είναι πια ενεργή στα βασιλικά της καθήκοντα, παίρνοντας τον απαραίτητο χώρο και χρόνο για να αναρρώσει, αλλά δεν ισχύει φυσικά το ίδιο και για τον πρίγκιπα Wlliam και τον κοινό λογαριασμό του πριγκιπικού ζεύγους στο Instagram. Εκεί πριν από μόλις μία μέρα ανέβηκε ένα υπέροχο βιντεάκι με διάφορα γνωστά πρόσωπα, όπως ο Snoop Dog και ο David Beckham, όπου όλοι έδιναν τα δικά τους συγχαρητήρια στην ολυμπιακή ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και τους αθλητές της για την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Screenshot-2024-08-13-095100.png

Εκεί μετά από πολλές μέρες, είδαμε και την Kate Middleton να μιλάει στην κάμερα χαλαρή και χαμογελαστή, φορώντας το αγαπημένο της top μαρινιέρα από τον Ralph Lauren. Η μαρινιέρα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μπλουζάκια της Kate και την έχουμε δει επανειλημμένα να την προτιμάει μέσα στα χρόνια σε διάφορες αποχρώσεις.

Photo-shared-by-The-Prince-and-Princess-of-Wales-on-July-31-2022-tagging-@benainslie-@stem__crew-and-@emiratesgbrsailgp..jpg

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι το ίδιο σχέδιο φορούσε και στη μεγάλη ανακοίνωση της ασθένειά της, ένα look που έγινε viral για έναν πολύ δυσάρεστο λόγο φυσικά, αφού τα πλάνα αυτά παίχτηκαν παντού.

https://www.instagram.com/reel/CzG_5e2oTik/

Σε αυτή την περίπτωση άλλοι μιλάνε για κάποιον κρυφό συμβολισμό πίσω από το sailor's chic style της πριγκίπισσας. Εμείς πάλι από την πλευρά των style experts θα μιλήσουμε για ένα formula look που επιλέγει η Katherine, γιατί πολύ απλά είναι κομψό, λειτουργεί πάντα και προφανώς είναι το δικό της comfort zone. Και θα συμφωνήσουμε.

Britain Royals

(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

H Katie Holmes με τα πιο κομψά flat πέδιλα του καλοκαιριού -Το φθινοπωρινό σύνολο στη Νέα Υόρκη