William και Kate έστειλαν μία συγκινητική επιστολή στη σύζυγο 47χρονου άντρα που πέθανε από καρκίνο

PA

Τον ιδιοκτήτη πιτσαρίας είχαν γνωρίσει το 2023 σε ένα «σουρεαλιστικό σκηνικό». 

Η Kate Middleton και ο William απέτισαν φόρο τιμής στον Peter Morris, έναν πωλητή πίτσας που γνώρισαν κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στην Ουαλία πέρυσι και ο οποίος έφυγε από τη ζωή από καρκίνο σε ηλικία μόλις 47 ετών.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έγραψαν ένα συγκινητικό αφιέρωμα στον, ιδιοκτήτη του Little Dragon Pizza Van. Ο William έστειλε την επιστολή -με επιστολόχαρτο του Kensington Palace- θέλοντας έτσι να εκφράσει τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στη χήρα του Peter Morris, Tracey, το οποίο διαβάστηκε στην κηδεία του.

Στο γράμμα, ο William εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια του Peter και τη συμπόνια του προς την οικογένειά του. Ανέφερε επίσης πόσο πολύ απόλαυσαν εκείνος και η Catherine τη συνάντησή τους με τον Peter.

«Δεν ξέρω καν πώς ανακάλυψαν ότι ο Pete πέθανε. Μπορεί να τους άγγιξε γιατί η Kate είναι σε διαδικασία θεραπείας», είπε η Tracey, σύμφωνα με την The Sun προσθέτοντας για πόσο ξεχωριστό και προσγειωμένο είναι το ζευγάρι, «Είχαμε τόσα πολλά γράμματα από ανθρώπους που αγαπούσαν τον Pete, αλλά αυτό από τον William και την Kate ήταν πολύ ξεχωριστό».

Kate Middleton: Στην πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε και πάλι το αγαπημένο της safe μπλουζάκι

Ο λογαριασμός στο Instagram του Little Dragon Pizza Van ανακοίνωσε τον θάνατο του Peter στα τέλη Μαΐου μαζί με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του από τη δουλειά.

«Με λύπη σας ενημερώνουμε για την απώλεια του ιδιοκτήτη μας, Peter Morris», ήταν η εισαγωγή της ανάρτησης, προσθέτοντας για τον αδικοχαμένο Morris που ξεκίνησε την επιχείρηση το 2016, «Ήμασταν τυχεροί που τον είχαμε ως αφεντικό και φίλο μας. Το μεταδοτικό του πάθος θα μείνει αξέχαστο. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά στην οποία επένδυσε τον χρόνο του και να τον κάνουμε περήφανο».

Σύμφωνα με τη The Sun, ο Peter είχε ξεπεράσει τον καρκίνο του οισοφάγου, αλλά τέσσερις μήνες αφότου συνάντησε την Kate και τον William, οι γιατροί ανακάλυψαν την ασθένεια στον επινεφρίδιο αδένα και το συκώτι του.

Το βασιλικό ζευγάρι γνώρισε τον Peter Morris τον Απρίλιο του 2023 όταν αγόρασαν πίτσα για μέλη της Ομάδας Διάσωσης Βουνών Central Beacons, που ρισκάρουν τη ζωή τους προσπαθώντας να κρατήσουν ασφαλείς τους περιπατητές και τους ορειβάτες στην κοντινή οροσειρά.

Το ζευγάρι παρήγγειλε τότε 22 πίτσες από το Little Dragon Pizza Van, συμπεριλαμβανομένων πεπερόνι, μαργαρίτα, κοτόπουλο μπάρμπεκιου και κατσικίσιο τυρί.

Μιλώντας στο PEOPLE μετά τη βασιλική του συνάντηση, ο Peter Morris είπε εκείνη την εποχή, «Η πριγκίπισσα ρώτησε αν φτιάχνουμε τη δική μας ζύμη -και είπε ότι λατρεύουν να φτιάχνουν πίτσες με τα παιδιά τους», αναφερόμενος στον 11χρονο George, την 9χρονη Charlotte και τον 6χρονο Louis.

Η απογοήτευση της Kate Middleton και τα δάκρυα για τη διαρροή του μυστικού του νυφικού της

«Το να φτιάχνεις πίτσα για τον μελλοντικό βασιλιά και βασίλισσα είναι σουρεαλιστικό», πρόσθεσε ο Morris, ο οποίος σέρβιρε ο ίδιος την Kate και τον William.

«Ο πρίγκιπας William είπε ότι είχε ακούσει για εμάς -κάτι που είναι αρκετά σουρεαλιστικό. Οι άνθρωποι έρχονται από παντού. Είναι η ποιότητα του φαγητού και η θέα!», είχε πει επίσης ο εκλιπών.

Θυμίζουμε ότι η 42χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας, ανακοίνωσε τη δική της διάγνωση καρκίνου στις 22 Μαρτίου, μόλις δύο μήνες πριν από τον θάνατο του Peter.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης