Ειδικός στη γλώσσα του σώματος βρήκε την royal την οποία μιμείται η Meghan Markle

Πατούλια Κατερίνα
Ειδικός στη γλώσσα του σώματος βρήκε την royal την οποία μιμείται η Meghan Markle

Και όχι, δεν είναι η Kate Middleton η royal εκείνη την οποία μιμείται η Meghan Markle ειδικά στο ταξίδι στην Κολομβία.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Darren Stanton παρατήρησε την προσπάθεια της Meghan Markle στην άτυπη royal περιοδεία της στην Κολομβία και υποστηρίζει πως η 42χρονη δούκισσα του θύμισε ένα άλλο διάσημο βασιλικό πρόσωπο αλλά όχι αυτό που φαντάζεσαι.

Με αυτοπεποίθηση που θυμίζει Καμίλα

Η περιοδεία της Μarkle στην Κολομβία ήταν γεμάτη με χαριτωμένες στιγμές και ευχάριστες εκπλήξεις. Για παράδειγμα, η δούκισσα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Harry, απέδειξαν ότι οι δεξιότητές τους στον χορό σάλσα ενώ κατά την επίσκεψή τους στο Colegio La Giralda, η Markle απέτισε ένα γλυκό φόρο τιμής στον γιο της, Archie.


Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που έχει να κάνει με τα ρούχα της δούκισσας.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος Darren Stanton ανέλυσε τις εμφανίσεις της Markle κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της στη Νότια Αμερική και παρατήρησε έναν ενδιαφέρον παραλληλισμό μεταξύ των επιλογών του στυλ της δούκισσας και της βασίλισσας Camilla.


Ίσως θυμάσαι πώς η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε με ένα ολόλευκο σύνολο για πολλές περιπτώσεις, όπως το λευκό της πουκάμισο και μια μίντι φούστα κεντημένη στο χέρι στο Unidad Recreativa El Vallado ή τη λευκή μπλούζα και τη λευκή φούστα με σχέδια στο Inclusive Rehabilitation Center.

Σύμφωνα με τον Stanton, η Markle μιμήθηκε τη σύζυγο βασίλισσα, η οποία συχνά φορά αυτό το χρώμα σε μεγάλες εκδηλώσεις. (Θυμάστε το λευκό της φόρεμα στον προημιτελικό ατομικού γυναικών στο Wimbledon τον περασμένο μήνα;)

https://www.instagram.com/reel/C9QJ7TFsjlw/


«H Μarkle φορούσε λευκά και θα μπορούσε να εμπνέεται από τη βασίλισσα Καμίλα, η οποία συχνά επιλέγει το λευκό χρώμα. Το λευκό χρώμα προσελκύει θετική ενέργεια και ηρεμία, αλλά κάνει και μια δήλωση. Η Meghan έχει αποδείξει ότι αισθάνεται σίγουρη και ικανή να επιβάλει τον εαυτό της.

Ο διακριτικός φόρος τιμής της Μarkle στη βασίλισσα δεν ήταν το μόνο πράγμα που παρατήρησε ο Στάντον.

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο Afro Women and Power Panel (όπου φορούσε επίσης λευκά), η γλώσσα του σώματός της αποκάλυψε ότι είναι απόλυτα «άνετη», ειδικά αν θυμηθούμε πως άφησε τη ζωή στο Παλάτι γιατί αποζητούσε έναν πιο ιδιωτικό και προστατευμένιο βίο(!)

Όταν είδαμε τη Meghan να μιλάει στο πάνελ, φάνηκε ήρεμη και συγκεντρωμένη, ενώ ήταν απόλυτα αυθεντική.

Ήταν ίσως η πιο ειλικρινής και ανοιχτή εμφάνιση που έχουμε δει από τη Meghan εδώ και πολύ καιρό, σύμφωνα με τη γλώσσα του σώματός της και τις εκφράσεις του προσώπου της.


Ο Stanton πρόσθεσε:

«Η Meghan αισθάνεται σαν στο σπίτι της σε αυτή τη σκηνή. Μιλάει τόσο ανοιχτά. Όταν αναλύουμε τον τόνο της φωνής της, είναι σταθερός, συνεπής και χαμηλός. Δεν αλλάζει πάρα πολύ, δείχνοντας πόσο άνετη είναι»!

Ακλόνητη αυτοπεποίθηση και λευκά ρούχα; Η βασίλισσα Καμίλα θα ενέκρινε απόλυτα την Μarkle. Μήπως αυτός είναι τελικά ο σκοπός των Sussexes;ω Ένα royal comeback;

Δες παρακάτω όλες τις φορές που η Meghan ντύθηκε στα λευκά!