Γιατί ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει στο Λονδίνο χωρίς τη Meghan Markle μετά τα γενέθλιά του;

AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ο πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο σε μια επίσκεψη για καλό σκοπό. Ποιος ο λόγος; Θα καταφέρει να μιλήσει με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο;

Ο πρίγκιπας Harry έγινε 40 πριν από λίγες ημέρες και τίποτα δεν τον σταματά να ζει τη ζωή που θέλει με τη Meghan Markle και τα παιδιά τους. Τα γενέθλιά του τα γιόρτασε αρχικά με την οικογένειά του στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια και στη συνέχεια με ένα μικρό ταξίδι με τους πιο στενούς του φίλους.

Έχουν περάσει μόλις τρεις μέρες από τότε και μια νέα είδηση έρχεται στην επιφάνεια. Γιατί θα παρευρεθεί ο πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο; Θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο; Θα είναι η Meghan Markle μαζί του;

Ταξίδι για καλό σκοπό κάνει ο πρίγκιπας Harry στο Λονδίνο

Ο πρίγκιπας Harry θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο στα τέλη του μήνα για να παραστεί σε μια υψηλού επιπέδου φιλανθρωπική εκδήλωση στο Λονδίνο.

Ανακοινώθηκε ότι ο δούκας του Sussex θα είναι προσκεκλημένος στα ετήσια βραβεία WellChild Awards ως προστάτης της φιλανθρωπικής οργάνωσης.

Η εθνική φιλανθρωπική οργάνωση για σοβαρά άρρωστα παιδιά είναι μία από τις λίγες οργανώσεις με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο με τις οποίες ο πρίγκιπας διατήρησε δεσμούς μετά την απομάκρυνσή του από τα βασιλικά καθήκοντα και τη μετακόμισή του στις ΗΠΑ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Σεπτεμβρίου και η φιλανθρωπική οργάνωση WellChild έκανε μια επίσημη ανακοίνωση, αποκαλύπτοντας ότι ο πρίγκιπας Harry θα πρευρεθεί στο Λονδίνο για τα βραβεία. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο προστάτης του WellChild, ο πρίγκιπας Harry, ο δούκας του Sussex, θα παραστεί στα βραβεία WellChild 2024, στις 30 Σεπτεμβρίου», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Ωστόσο, δεν αναφέρθηκε ότι η Meghan Markle θα τον συνοδεύσει. Σύμφωνα με ορισμένα δημοσιεύματα, η δούκισσα του Sussex δεν έχει σκοπό να επισκεφθεί ξανά το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα επίσης με το Daily Mail, ο Harry σκοπεύει να ταξιδέψει μέχρι την Αγγλία και να παραστεί στα βραβεία, αφού τόσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ όσο και το παλάτι του Κένσινγκτον επέλεξαν να του ευχηθούν για τα 40α γενέθλιά του μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θα συναντηθεί με τον βασιλιά Κάρολο;

Με τον βασιλιά να βρίσκεται επί του παρόντος στη Σκωτία, αλλά να επιστρέφει τακτικά στο Λονδίνο για τη συνεχιζόμενη θεραπεία του για τον καρκίνο, θα μπορούσε να δώσει την ευκαιρία σε πατέρα και γιο να συναντηθούν πραγματικά κατ' ιδίαν.

Ωστόσο, ο βασιλιάς έχει μια σημαντική υποχρέωση στη Σκωτία μόλις δύο ημέρες πριν από αυτή του Harry, όταν ο ίδιος και η βασίλισσα Camilla επισκέπτονται το Κοινοβούλιο της Σκωτίας για να γιορτάσουν την 25η επέτειό του.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως ο Harry να μην βρει την ευκαιρία να δει τον πατέρα του με αφορμή την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η τελευταία φορά που είδαν ο ένας τον άλλον ήταν τον Φεβρουάριο, όταν ανακοινώθηκε ότι ο βασιλιάς είχε καρκίνο και ο πρίγκιπας πέταξε από τις ΗΠΑ για να τον δει για λίγο.

Όταν επέστρεψε και πάλι τον Μάιο, ωστόσο, ο βασιλιάς ήταν πολύ απασχολημένος για να συναντηθούν.

Kate Midlleton: 7 λεπτομέρειες που «έχασες» στο βίντεo για τον καρκίνο έχουν τη δική τους σημασία

Πρόσφατα έγινε σαφές από πηγές που βρίσκονται κοντά στους Sussexes ότι ο πρίγκιπας Harry επιθυμεί να βρει έναν τρόπο να συμφιλιωθεί με τον πατέρα του. Μην ξεχνάμε, βέβαια, πως η εμπιστοσύνη της βασιλικής οικογένειας απέναντι στον Harry είναι μειωμένη, ύστερα από τα απομνημονεύματα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Harry, αποκαλύπτοντας πολλά απ’ όσα γίνονταν στην οικογένεια και απ’ όσα λέγονταν μεταξύ των μελών.

Επίσης, ο πρίγκιπας Harry αναμένεται να λάβει περίπου 10 εκατομμύρια δολάρια, τώρα που έκλεισε τα 40. Αυτό είναι κατά κάποιο το δώρο που τπυ άφησε η εκλιπούσα γιαγιά του.

«Ήταν ένας τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα μητέρα μπορούσε να βάλει στην άκρη χρήματα για όταν τα δισέγγονά της θα ήταν μεγαλύτερα και ένας τρόπος να περάσει ένα κομμάτι της περιουσίας της με φορολογικά αποδοτικό τρόπο», δήλωσε στους Times ένας πρώην βοηθός του παλατιού. «Ήταν ένας τρόπος με τον οποίο ένα μέρος της περιουσίας της θα μπορούσε να δεσμευτεί γι' αυτά».

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης