Θεοδώρα Γλύξμπουργκ: Το φόρεμα στο pre wedding party και οι υπόλοιπες εμφανίσεις της οικογένειας

NDPPHOTO / NDP PHOTO

Σύσσωμη η τέως βασιλική οικογένεια στο pre wedding πάρτι που δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου στους κήπους του Βυζαντινού Μουσείου στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει του γάμου της Θεοδώρας και του αγαπημένου της, Αμερικανού δικηγόρου Matthew Kumar.

Τέσσερα χρόνια μετά τον αρχικό προγραμματισμό, η μικρότερη κόρη του τελευταίου βασιλιά των Ελλήνων, Θεοδώρα, και ο Αμερικανός δικηγόρος σύντροφός της, Matthew Kumar, πρόκειται να παντρευτούν σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αθήνα. Μετρώντας αντίστροφα μέχρι την τελετή, όμως, ας δούμε πώς εμφανίστηκαν χθες στο pre wedding party τους.

Το ζευγάρι και οι καλεσμένοι τους, με πρώτους και καλύτερους τους συγγενείς τους, άρχισαν να φτάνουν στο σημείο λίγο μετά τις 7 το απόγευμα.

Ο Παύλος, η Marie Chantal και τα παιδιά

Από τους πρώτους που εμφανίστηκαν στο Βυζαντινό Μουσείο ήταν ο Παύλος με τη σύζυγό του, Marie Chantal και τα πέντε παιδιά τους, Μαρία Ολυμπία (28 ετών και fashion icon), Κωνσταντίνος Αλέξιος, ή Τίνο (25 ετών, καλλιτέχνης και περιζήτητος γαμπρός), Αχιλλέας Ανδρέας (24 ετών που έχει ήδη βάλει πλώρη για καριέρα στην υποκριτική), Οδυσσέας Κίμων (20 ετών με ροπή προς τον αθλητισμό και ίδια μέρα γενέθλια με τη μητέρα του (!) και ξεκινά τώρα τις σπουδές του στο πανεπιστήμιο που σπούδασε και ο πατέρας του) και Αριστείδης Σταύρος (16 ετών και ακόμη μαθητής, φυσικά).

Ο εγγονός τους τέως βασιλιά Κωνσταντίνου είναι ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό με την Delevingne

Σε σκούρους τόνους η κάπως ασορτί εμφάνιση της οικογένειας, κινήθηκε μεταξύ του μπλε, μαύρου και γκρι.

Οι άντρες της οικογένειας επέλεξαν κοστούμια σε μπλε τόνους (εκτός από τον ίδιο τον Παύλο που πήγε σε μια πιο γκρι απόχρωση) με λευκά πουκάμισα, χωρίς γραβάτα, η Marie Chantal επέλεξε ένα midi blue navy φόρεμα με διαφάνεια, μεταλλιζέ πέδιλα και χρυσή τσάντα φάκελο ενώ η Μαρία Ολυμπία διάλεξε ένα silver midi φόρεμα με μεταλλική, επίσης, box τσάντα.

Η Αλεξία έφερε χρώμα στη γιορτή

Αμέσως μετά έφτασε η πρωτότοκη της οικογένειας, Αλεξία, με τον σύζυγό της, Ισπανό αρχιτέκτονα Carlos Morales. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 1999 και από τότε ζουν μόνιμα στα Κανάρια νησιά. Έχουν μαζί τέσσερα παιδιά, τα οποία έδωσαν όλα το «παρών» στις χαρές της ξαδέλφης τους. Ο λόγος για την Arietta (21), την Anna Maria (20), τον Carlos (18) και την Amelia (17).

Σε αντίθεση με την οικογένεια του Παύλου, οι Morales εμφανίστηκαν πιο πολύχρωμοι και στην πλειοψηφία τους κινήθηκαν σε τόνους μπορντό και φούξια ενώ και εδώ οι άντρες κινήθηκαν στο ίδιο μοτίβο με κοστούμι και ανοιχτό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Η μητέρα της νύφης, και τέως βασίλισσα, Άννα Μαρία, έφτασε συνοδευόμενη από τον γιο της, Νικόλαο, ο οποίος, για πρώτη φορά σε δημόσια οικογενειακή εμφάνιση δεν είχε στο πλευρό του την Τατιάνα Μπλάτνικ, εφόσον οι δυο τους, ύστερα από 14 χρόνια γάμου, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2024.

Εντυπωσιακή, με ένα μοβ μεταλιζέ σύνολο η Άννα Μαρία ενώ ο Νικόλαος πιστός στο ανδρικό dress code της βραδιάς, επίσης.

Παρόντες στη βραδιά και ο βενιαμίν της τέως βασιλικής οικογένειας, Φίλιππος, μαζί με τη σύζυγό του, Nina Flohr, η οποία επέλεξε ένα κεντημένο φόρεμα σε blue royal απόχρωση. Το ζευγάρι παντρεύτηκε, στην Ελλάδα επίσης, τον Οκτώβριο του 2021.

Από τη στενή οικογένεια της νύφης δεν έλειψαν και οι συγγενείς από την Ισπανία και συγκεκριμένα η βασίλισσα Σοφία, αδελφή του εκλιπόντος, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία ήρθε μαζί με τις κόρες της Infanta Elena και Infanta Christina, τα εγγόνια της, Irene και Miguel και την αδελφή της, Ειρήνη.

Οι γάμοι των Γλύξμπουργκ στην Αθήνα- Ο Φίλιππος γαμπρός στη Μητρόπολη 57 χρόνια μετά τον Κωνσταντίνο

Η εμφάνιση του ζευγαριού

Και φυσικά τα τιμώμενα πρόσωπα, η νύφη και ο γαμπρός! Για την ημέρα αυτή (όπως και για τον γάμο της, όπως είναι ήδη γνωστό) η Θεοδώρα επέλεξε δημιουργία Celia Kritharioti. Ένα λευκό φόρεμα σε άλφα γραμμή και εντυπωσιακή πλάτη με έναν τεράστιο φιόγκο ήταν η επιλογή της Θεοδώρας, το οποίο θα μπορούσε να είναι και το νυφικό της.

Ο γαμπρός, κομψότατος, με ένα σκούρο blue black κοστούμι, λευκό πουκάμισο και κόκκινο μαντηλάκι στο πέτο, δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του.

Παρούσα στη βραδιά και η ίδια η Σήλια Κριθαριώτη ο οποία μοιράστηκε φωτογραφίες της από μία βραδιά, που όπως είπε, θα της μείνει αξέχαστη.

Σήμερα η μεγάλη μέρα

Το ζευγάρι θα παντρευτεί σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου 2024. Η Θεοδώρα και ο Matthew είχαν αρχικά σχεδιάσει να παντρευτούν τον Μάιο του 2020, δύο μήνες μετά το ξέσπασμα του COVID-19.

Αφού η πανδημία διέκοψε τα σχέδιά τους, το ζευγάρι ξαναπρογραμμάτισε τη μεγάλη του μέρα για την άνοιξη του 2023. Όμως τα σχέδιά τους άλλαξαν για άλλη μια φορά μετά τον θάνατο του πατέρα της Θεοδώρας, Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών τον Ιανουάριο του 2023.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών ενώ οι επισκέπτες αναμένεται να συγκεντρωθούν στις 17:30.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης