Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με ρομαντικό pre wedding look μαζί με τον Matthew Kumar

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ με ρομαντικό pre wedding look μαζί με τον Matthew Kumar
Photo: NDP Photo Agency

H συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο λίγες μέρες πριν από το γάμο της στην Ελλάδα.

Ένας ακόμη γάμος από την τέως βασιλική οικογένεια αναμένεται το Σάββατο στον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό Αθηνών στις 17:30, όπου θα παραβρεθούν φυσικά και λαμπεροί καλεσμένοι από τους κύκλους των royals και όχι μόνο. Η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ θα παντρευτεί τον Αμερικανό δικηγόρο Mattehew Kumar παρουσία της οικογένειάς της φυσικά, ενώ το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το γάμο του στην Ελλάδα, έχοντας μάλιστα προγραμματίσει την τελετή για το 2020.

Κοστούμι + sneakers: Η Τζένη Θεωνά με το σύνολο που μπορείς να φοράς όλη μέρα -Κυριολεκτικά

DL6R0395.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η πανδημία του Covid-19 χάλασε τα σχέδια του ζευγαριού, που χρειάστηκε για άλλη μια φορά να αναβάλει το χαρμόσυνο γεγονός λόγω την απώλειας του τέως βασιλιάς Κωνσταντίνου, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 82 ετών τον Ιανουάριο του 2023. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να πραγματοποιήσουν το γάμο τους, που και οι δύο συμφώνησαν να γίνει εξαρχής στη χώρα μας. Εχθές, λοιπόν, λίγες μέρες πριν την τελετή το ζευγάρι συναντήθηκε με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο για να συνομιλήσει μαζί του και να λάβει τις ανάλογες ευχές. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε κατά την άφιξη αλλά και την αποχώρησή τους από τη συνάντηση.

DL6R0406.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Το pre wedding look της Θεοδώρας Γλύξμπουργκ με floral φόρεμα.

Εννοείται πως λίγες μέρες πριν το γάμο η κάθε νύφη βρίσκεται μέσα στον πυρετό των προετοιμασιών, αλλά η Θεοδώρα εμφανίστηκε ιδιαίτερα χαλαρή και χαμογελαστή. Από την εμφάνιση εννοείται ότι ξεχώρισε το pre wedding look της με ένα ρομαντικό, floral φόρεμα με μικρά πράσινα φίλα και μικρά βολάν μέχρι και το τελείωμά του.

DL6R0508.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η ίδια συνδύασε το συγκεκριμένο φόρεμα με ένα ζευγάρι flat mules σε pointed σχέδιο με χρυσή αλυσίδα στο μπροστινό μέρος. Η Θεοδώρα επέλεξε ένα ανοιχτό μπεζ χρώμα που ταιριάζει τέλεια με το φόρεμά της και ολοκλήρωσε το outfit με μία τσάντα του οίκου Louis Vuitton. Η Capucines BB στην απόχρωση Rose Jasmine Pink ήταν η τέλεια επιλογή για την περίσταση, ένα κλασικό item που αποτελεί φυσικά επένδυση για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα.

Το ζευγάρι συνόδευσε στη εν λόγω συνάντηση η μητέρα της Θεοδώρα Άννα- Μαρία με κομψό ασπρόμαυρο σύνολο και πέρλες.

Αυτό είναι το φόρεμα που ταιριάζει με όλες τις μπότες του φθινοπώρου

DL6R0525.jpg

Photo: NDP Photo Agency

Shop the look:

Screenshot-2024-09-26-130620.jpg

Ahreana Dress/Misa Los Angeles

DPG Network