Η Meghan Markle μόνη ξανά με κόκκινο και αποκαλυπτικό maxi φόρεμα που σίγουρα θυμάσαι

Πατούλια Κατερίνα
Η Meghan Markle μόνη ξανά με κόκκινο και αποκαλυπτικό maxi φόρεμα που σίγουρα θυμάσαι

Η solo εμφάνιση της Meghan Markle σχολιάστηκε κυρίως για το τολμηρό ντεκολτέ της.

Η Meghan Markle φαίνεται πως έχει γυρίσει τον χρόνο πίσω και ακολουθεί την Kate Middleton σε μια από τις επιλογές ζωής που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει ακολουθήσει.

Βλέπεις, η Δούκισσα του Sussex, 43 ετών πια, έκανε μια εμφάνισξ - έκπληξη στο γκαλά του Παιδιατρικού Νοσοκομείου του Λος Άντζελες 2024 το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, και επέλεξε το ίδιο εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Carolina Herrera που φορούσε και το 2021.

Εμπρός λοιπόν πίσω, στην ανακύκλωση φορεμάτων αλά Kate

Η Meghan έκανε μερικές τροποποιήσεις στο κατακόκκινο φόρεμα του 2021, σχεδιασμένο έτσι ώστε να αφήνεται ακάλυπτο το ντεκολτέ ενώ δεν έλειψε κι ένα μπροστινό σκίσιμο το οποίο η Markle έδειξε ποζάροντας στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε ως φόρος τιμής στους ασθενείς και τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο σύμφωνα με την ιστοσελίδα του οργανισμού.

Το εντυπωσιακό φόρεμα Carolina Herrera είχε φορεθεί προηγουμένως από τη Meghan τον Νοέμβριο του 2021, όταν μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι παρακολούθησαν το γκαλά Salute to Freedom προς τιμήν των βετεράνων του στρατού στο Μουσείο Intrepid στη Νέα Υόρκη ενόψει της Ημέρας των Βετεράνων στις ΗΠΑ και της Ημέρας Μνήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Intrepid Museum Hosts Annual Salute To Freedom Gala

Όταν η Meghan φόρεσε το φόρεμα στο γκαλά του νοσοκομείου στις 5 Οκτωβρίου, ένα μέρος αυτού- ειδικά η μεγάλη φούστα με τον όγκο έλειπε όπως επίσης και αρκετά κιλά από το σώμα της δούκισσας

Στο γκαλά του CHLA, η χαμογελαστή Meghan μίλησε στις κάμερες και έβγαλε φωτογραφίες με μια οικογένεια της οποίας τα παιδιά είναι ασθενείς στο νοσοκομείο, καθώς και με μια ομάδα νοσοκόμων από το νοσοκομείο.

Η Meghan είχε βρεθεί στο παρελθόν στο Children’s Hospital L.A. το οποίο περιέγραψε ως το «καλύτερο μέρος στον κόσμο» για να λάβουν θεραπεία τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ακόμα μια σόλο εμφάνιση για τη Markle

Harry και Meghan «ζουν χωριστές ζωές» την ώρα που η Kate κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση

«Θεέ μου, η δουλειά που κάνουν στο Παιδιατρικό Νοσοκομείο L.A. είναι απίστευτη και νομίζω ότι ως μητέρα, κανείς δεν θέλει να είναι σε θέση όπου πρέπει να πάει σε ένα μέρος όπως αυτό, αλλά αν πρέπει, το καλύτερο μέρος στον κόσμο που θα μπορούσατε να πάτε θα ήταν το Children's Hospital L.A.

Το προσωπικό είναι απίστευτο και ο όγκος της δουλειάς που κάνουν για οικογένειες που πραγματικά δεν θα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά αυτό το επίπεδο φροντίδας είναι κάτι που νομίζω ότι δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί.

Επομένως, είμαι ευγνώμων για ό,τι κάνουν», είπε η 43χρονη προσθέτοντας ότι είναι ευτυχισμένη που ήταν εκεί για να στηρίξει το νοσοκομείο.

2024 CHLA Gala - Arrivals

Tελευταία Meghan και Harry πραγματοποιούν σόλο εμφανίσεις όλο και πιο συχνά.

Ένας βασιλικός ειδικός, ο Phil Dampier, πιστεύει ότι κάτι άλλο συμβαίνει με το ζευγάρι.

«Ζουν πιο χωριστές ζωές, καθώς φαίνεται ότι ο Harry προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ποιο ακριβώς είναι το μέλλον του», είπε. «Θέλει πιο ικανοποιητικούς ρόλους για τον εαυτό του, οπότε μπορεί κάλλιστα να τον βλέπουμε περισσότερο εδώ».


DPG Network