Harry και Meghan «ζουν χωριστές ζωές» την ώρα που η Kate κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση

Harry και Meghan «ζουν χωριστές ζωές» την ώρα που η Kate κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση
AP Photo/Seth Wenig

Η Kate Middleton εμφανίζεται για πρώτη φορά δημόσια μετά την ολοκλήρωση των χημειοθεραπειών, ενώ ο πρίγκιπας Harry ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη χωρίς τη Meghan στο πλευρό του.

Ο πρίγκιπας Harry επέστρεψε στη Νέα Υόρκη για καλό σκοπό, αλλά χωρίς τη Meghan Markle. Ο δούκας του Sussex παρευρέθηκε σε δείπνο που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας στις 22 Σεπτεμβρίου μαζί με τη βασίλισσα Mathilde του Βελγίου και τον ηθοποιό Forest Whitaker.

Ο πρίγκιπας Harry συμμετείχε σε ένα δείπνο υψηλού επιπέδου την Κυριακή το βράδυ σε μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και η οποία επικεντρώθηκε στη «Βία κατά των παιδιών και τον αντίκτυπό της στην ψυχική υγεία». Παρόντες ήταν επίσης η βασίλισσα Mathilde του Βελγίου, ο ηθοποιός Forest Whitaker και αξιωματούχοι από τη Σουηδία, τον Καναδά, τη Ζιμπάμπουε, την Ισλανδία, τη Βραζιλία, την Κολομβία και τη Γεωργία, οι οποίοι βρίσκονται στη Νέα Υόρκη για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Meghan Markle έλειπε από δίπλα του

Τον Αύγουστο, εκπρόσωπος του πρίγκιπα Harry ανακοίνωσε ότι ο δούκας θα επισκεφθεί τη Νέα Υόρκη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υψηλού επιπέδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ και της εβδομάδας για το κλίμα. Η Εβδομάδα για το Κλίμα διαρκεί από τις 22 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, ενώ η Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου εκτείνεται από τις 23 έως τις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο πρίγκιπας Harry θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για να «προωθήσει μια σειρά από αιγίδες και φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του» και «να συμμετάσχει σε δεσμεύσεις με τα African Parks, το HALO Trust, το Diana Award και την Travalyst».

Η επίσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι μια καλή ευκαιρία για να «προωθήσει επίσης το έργο του Ιδρύματος Archewell, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που συνίδρυσε με τη σύζυγό του Meghan, τη Δούκισσα του Sussex», δήλωσε ο εκπρόσωπος.

Ο πρίγκιπας Harry έκανε αυτό το ταξίδι μόνος του, χωρίς τη Meghan Markle. Πολλοί ήλπιζαν ότι η σύντροφός του θα τον ακολουθούσε στην εκδήλωση, όπως έκανε και την προηγούμενη χρονιά, αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Μια πηγή από την εκδήλωση αποκάλυψε με μια δόση μυστηρίου: «Όλοι ελπίζαμε ότι η Meghan θα παρευρισκόταν όπως έκανε πέρυσι, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι είναι άρρωστη και δεν μπόρεσε να έρθει».

Ένας βασιλικός ειδικός, ο Phil Dampier, πιστεύει ότι κάτι άλλο συμβαίνει με το ζευγάρι. «Ζουν πιο χωριστές ζωές, καθώς φαίνεται ότι ο Harry προσπαθεί να ξεκαθαρίσει ποιο ακριβώς είναι το μέλλον του», είπε. «Θέλει πιο ικανοποιητικούς ρόλους για τον εαυτό του, οπότε μπορεί κάλλιστα να τον βλέπουμε περισσότερο εδώ».

Γιατί ο πρίγκιπας Harry επιστρέφει στο Λονδίνο χωρίς τη Meghan Markle μετά τα γενέθλιά του;

Η Kate Middleton στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τις χημειοθεραπείες

Πριν λίγο καιρό η Kate Middleton ανακοίνωσε πως ολοκλήρωσε τις χημειοθεραπείες που έκανε για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Λίγες μέρες μετά, κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, ύστερα από όλο αυτό το διάστημα που έμεινε μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα.

Η Kate έδειξε ένα σύντομο χαμόγελο καθώς καθόταν στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου δίπλα στον William, ο οποίος οδηγούσε.

Η πριγκίπισσα φορούσε ένα σκούρο πράσινο καπέλο με φαρδύ γείσο και φτερά στο πλάι και ένα καφέ καρό παλτό, ενώ ο William επέλεξε να φορέσει σκούρο κοστούμι για την περίσταση. Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα φωτογραφήθηκαν επίσης να κατευθύνονται προς την εκκλησία με ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση για μελλοντικές δημόσιες εμφανίσεις της και ίσως είναι ακόμα νωρίς για να επιστρέψει εντελώς στα καθήκοντά της, αν και η ίδια φαίνεται να ανυπομονεί πολύ για αυτό. Βέβαια, εκτιμάται ότι θα θέλει να είναι παρούσα στην ετήσια τελετή για τους πεσόντες πολέμου στις 10 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, η Kate Middleton φαίνεται να περνά σιγά σιγά όλο και περισσότερο χρόνο εκτός σπιτιού, με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Ολοκλήρωσα τη χημειοθεραπεία»: Τα συγκινητικά πλάνα στο βίντεο -εξομολόγηση της Kate Middleton