H Meghan Markle πιστεύει πως έχει δεχτεί bullying όσο λίγοι στον κόσμο και το εξέφρασε

Πατούλια Κατερίνα

Τι είπε τελικά η Meghan για το bullying που έχει δεχτεί;

Η Meghan Markle μίλησε πρόσφατα για το πώς είναι «ένας από τους ανθρώπους που έχουν δεχτεί το μεγαλύτερο bullying στον κόσμο», σύμφωνα με τη δημιουργό του #HalfTheStory, μια ομάδα υπεράσπισης της ψυχικής υγείας για τους εφήβους.

Τι είπε τελικά η Meghan για το bullying που έχει δεχτεί;

Η Larissa May ισχυρίστηκε στο Vanity Fair ότι η Δούκισσα του Sussex φέρεται να έκανε το συγκεκριμένο σχόλιο ενώ συμμετείχε σε μια μέρα χωρίς οθόνες, σε μια συζήτηση με νεαρά κορίτσια και έφηβες σε μια εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον οργανισμό «Girls Inc. of Greater Santa Barbara» σε συνεργασία με το #HalfTheStory.

«Κάναμε μια δραστηριότητα όπου μιλήσαμε για μια σειρά από περιπτώσεις και η Meghan μίλησε για το ότι είναι ένας από τους πιο εκφοβισμένους ανθρώπους στον κόσμο.

Είχαμε κορίτσια να κουνάνε μικρές πινακίδες με emoji και να μιλούν για το πώς κάθε ένα από αυτά τα σενάρια για τα οποία μιλούσαμε τις επηρέασε συναισθηματικά».

Η Page Six επικοινώνησε με το Ίδρυμα Archewell της Meghan Markle και του Πρίγκιπα Harry για να πάρει κάποιο σχόλιο σχετικά με τη δήλωση αυτή της 43χρονης.

Ωστόσο, πηγές δήλωσαν στην Post ότι η Markle μίλησε για την εμπειρία της με τον διαδικτυακό εκφοβισμό, αλλά ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι ήταν το άτομο που έχει δχτεί τον μεγαλύτερο εκφοβισμό στον κόσμο».

Η Markle άρχισε να υποστηρίζει το #HalfTheStory το 2023, όταν ο οργανισμός εντάχτηκε στο Ταμείο της Υπεύθυνης Τεχνολογίας Youth Power Fund κομμάτι που ανήκει στο Ίδρυμα Archewell.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Archewell, το #HalfTheStory παρέχει προγράμματα που μιλούν για την εικόνα του σώματος, τις φιλίες και τις υγιείς ψηφιακές συνήθειες.

«Το πρόγραμμα θα δώσει έμφαση στην εκπαίδευση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, την υπεύθυνη δέσμευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την υποστήριξη της ψυχικής υγείας, εξοπλίζοντας τα κορίτσια με εργαλεία για να περιηγούνται στο περιβάλλον τους με αυτοπεποίθηση και ανθεκτικότητα».

Περιγράφοντας περαιτέρω την εκδήλωση της περασμένης εβδομάδας με τη Markle, η May είπε στο Vanity Fair:

«Θέλαμε πραγματικά να βεβαιωθούμε ότι οι έφηβοι στο #HalfTheStory θα μπορούσαν να συμβάλλουν ουσιαστικά στο είδος της εμπειρίας που θα δημιουργήσουμε.

Τελικά, σκεφτήκαμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουμε αυτό ήταν να δημιουργήσουμε έναν χώρο ευπάθειας».

Η Markle ήταν σίγουρα ευάλωτη όταν συζητούσε για την ψυχική της υγεία όλα αυτά τα χρόνια. Το 2021, αποκάλυψε μάλιστα ότι σκέφτηκε και την αυτοκτονία ενώ εργαζόταν ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Τον Αύγουστο του 2024, η Markle επανέφερε την εμπειρία αυτή, ενώ συζητούσε το πώς ο διαδικτυακός εκφοβισμός επηρεάζει τα μικρά παιδιά, σκεπτόμενη και τη δική της εμπειρία.

«Πιστεύω ότι δεν θα ήθελα ποτέ να νιώθει κάποιος άλλος έτσι. Και δεν θα ήθελα ποτέ κάποιος άλλος να κάνει τέτοιου είδους σκέψεις και δεν θα ήθελα ποτέ να μην έχει γίνει πιστευτός κάποιος άλλος όπως εγώ», πρόσθεσε η δούκισσα σε συνέντευξή της στο «CBS Sunday Morning» εκείνη την εποχή.

Η Markle και ο Harry ξεκίνησαν μια ακόμα πρωτοβουλία, το The Parents’ Network — το οποίο υποστηρίζει γονείς που έχασαν παιδιά άμεσα ή έμμεσα λόγω διαδικτυακού εκφοβισμού.

Το ζευγάρι επισκέφτηκε επίσης την Κολομβία το καλοκαίρι και μέρος της περιοδείας τους επικεντρώθηκε στο να φέρουν στο προσκήνιο πρωτοβουλίες που προστατεύουν τα παιδιά από τις βλάβες στο διαδίκτυο.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης