Κράτα φρέσκια την μουστάρδα!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Ένα κόλπο για να μην ξεραίνεται η μουστάρδα
Συχνά, όταν ειδικά στο σπίτι δεν τρώμε πολλά ψητά και κρέας γενικότερα, το βαζάκι της μουστάρδας που έχουμε στο ψυγείο...πνέει τα λοίσθια.
Το περιεχόμενο άλλες φορές γίνεται πιο ελαιώδες και βγάζει "νερά", ή αρχίζει και ξεραίνεται, ειδικά η επιφάνειά του και χάνει τη σπιρτάδα και την γευστική της ένταση.
Το μυστικό για να διατηρηθεί η μουστάρδα σας φρέσκια για αρκετό καιρό είναι να ρίξετε λίγο αλάτι στην επιφάνειά της.
Related
Bloggers
01
10