Άκης Πετρετζίκης: Τορτελίνι με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας

Άκης Πετρετζίκης: Τορτελίνι με κατσικίσιο τυρί και σάλτσα ντομάτας

Ένα ιδιαίτερο κυρίως πιάτο για επίσημα γεύματα και όχι μόνο!

Δείτε πώς να φτιάξετε σπιτικά τορτελίνι με χειροποίητη ζύμη και γέμιση από κατσικίσιο τυρί και τυρί κρέμα. Συνοδέψτε με σάλτσα ντομάτας!

Για τη ζύμη ζυμαρικών

150 γρ. σκληρό αλεύρι

50 γρ. σιμιγδάλι, ψιλό

1 κ.γ. αλάτι

2 αυγά, μεσαία

Για τη σάλτσα ντομάτας

400 γρ. τριμμένες ντομάτες

1 κρεμμύδι

2 σκ. σκόρδο

2 κ.σ. ελαιόλαδο

1 κ.γ. κρυσταλλική ζάχαρη

1 κ.σ. βασιλικό, φρέσκο, ψιλοκομμένο

1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη

αλάτι

πιπέρι

Η συνέχεια της συνταγής στο: www.akispetretzikis.com