Η πριγκίπισσα Charlene εντυπωσιακή με κατακόκκινο gown στο Grand Prix του Μονακό

Ναταλία Κατσακιώρη
Η πριγκίπισσα Charlene εντυπωσιακή με κατακόκκινο gown στο Grand Prix του Μονακό

 (Photo by Marc Piasecki/Getty Images)

Το Grand Prix του Μονακό τελείωσε με ένα λαμπερό gala, όπως του αξίζει, παρουσία της βασιλικής οικογένειας.

Ήταν μία από τις όμορφες περιόδους για το βασίλειο του Μονακό, την μικροσκοπική αυτή χώρα, η οποία διοργανώνει κάθε χρονιά ένα από τα πιο glam αθλητικά events του πλανήτη. Το Grand Prix του Μονακό έχει αφήσει τη δική του σφραγίδα και συμπληρώνει φέτος 81 χρόνια από την πρώτη φορά που είδαμε τη διοργάνωση. Εκτός, φυσικά, από τους αστέρες της Formula 1 στις πίστες βρέθηκε και η βασιλική οικογένεια του Μονακό με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και την πριγκίπισσα Charlene να είναι τα βασικά πρόσωπα που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Η ίδια βρέθηκε στους δρόμους του Μονακό αλλά και παρακολούθησε τον μεγάλο τελικό, αποθεώνοντας μαζί με το κοινό τους νικητές αλλά και τους ηττημένους του αγώνα.

Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

palaisprincierdemonaco_1716807071_3377144936585921068_7019741550.jpg

Photo: Instagram/@palaisprincierdemonaco

Eric MATHON

Για μία τόσο σημαντική στιγμή προφανώς και η πριγκίπισσα είχε προετοιμάσει και μελετήσει προσεκτικά τα outfits των ημερών, που αυτή τη φορά έφεραν την υπογραφή ενός κορυφαίου γαλλικού οίκου, του Louis Vuitton, τον οποίο βλέπουμε να έχει κερδίσει τελευταία τα πιο απαιτητικά red carpets, με πολλές stars να εμφανίζονται με gowns του στο κόκκινο χαλί. Για τον μεγάλο τελικό η πριγκίπισσα Charlene επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα σε navy blue, που είχε έντονους, tailored ώμους και συνέχιζε σε ίσια γραμμή. Τη συνδύασε με μαύρα sling backs Louis Vuitton και μακριά σκουλαρίκια με παιχνιδιάρικο σχήμα.

https://www.instagram.com/p/C7eB3InNicF/

Πριγκίπισσα Charlene: Το κατακόκκινο look του βραδινού Gala.

Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, όπως συνηθίζεται, είχαμε και ένα μεγαλοπρεπές βραδινό Gala από όπου δεν θα μπορούσε να λείπει το πριγκιπικό ζεύγος, φυσικά. Εκεί είδαμε την πριγκίπισσα του Μονακό με ένα εντυπωσιακό κατακόκκινο gown του οίκου Louis Vuitton, που είναι μια νέα προσθήκη στη ντουλάπα της.

GettyImages-2154789628.jpg

GETTY IMAGES

Σε ίσια γραμμή, με off shoulder μανίκια και ένα ολοκέντητο sparkly στοιχείο στη λαιμόκοψη του φορέματος, ήταν ένα item που μας θύμισε τις red carpet στιγμές της πριγκίπισσας Diana, η οποία συνήθιζε επίσης να τονίζει το πρόσωπό της με έντονα χρώματα. Η Charlene ολοκλήρωσε το outfit με clutch του οίκου Louis Vuitton και διακριτικά κοσμήματα, αφήνοντας τη λάμψη του φορέματός της να κλέψει την παράσταση.

palaisprincierdemonaco_1716807071_3377144936921412815_7019741550.jpg

Photo: Instagram/@palaisprincierdemonaco

ERIC MATHON

Βρήκαμε το καλοκαιρινό office set της Σταματίνας Τσιμτσιλή -Αντίο σακάκι!