Street style inspo: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στους δρόμους της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας

Ναταλία Κατσακιώρη
Street style inspo: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στους δρόμους της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Το φοράνε τώρα στην Ευρώπη; Η απάντηση μέσα σε μία gallery.

Ξέρω ότι οι περισσότερες έχετε κάπως μπερδευτεί με το πρόγραμμα των fashion weeks. Είναι το πιο συνηθισμένο φαινόμενο ακόμα και για έναν άνρθωπο που ασχολείται με τη μόδα, γιατί τα fashion shows πλέον μοιράζονται καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, αν σκεφτείς και τις εμβόλιμες resort συλλογές αλλά και όλους εκείνους τους σχεδιαστές που έχουν αποφασίσει να παρουσιάζουν τις συλλογές εκτός fashion week. Όπως για παράδειγμα ο Simon Porte Jacquemus που έχει ως σημαία του marketing του οίκου του το μότο παρουσιάζεται τώρα, φοριέται τώρα. Και πραγματικά την επόμενη κιόλας μέρα τα ρούχα που είδαμε στο show του είναι διαθέσιμα online και στα καταστήματα.

O Alessandro Michele αποκάλυψε την πρώτη συλλογή για τον οίκο Valentino-Η έκπληξη που δεν περιμέναμε

STREETSTYLE-MENSFASHIONWEEK-(3).jpg

Σίγουρα, λοιπόν, αυτές τις μέρες θα έχεις παραητρήσει πολλά live αναμεταδόσεις στο Instagram profile σου από κορυφαίους οίκους και ο λόγος είναι τα ανδρικά Fashion Weeks που έχουνε ξεκινήσει μέσα στον Ιούνιο, όπως κάθε χρόνο. Το Μιλάνο έκλεισε χθες με τη σειρά του την αυλαία του καλοκαιριού με εντυπωσιακά shows όπως αυτά των Dolce & Gabbana, Giorgio Armani, Prada και Gucci, ενώ εχθές είχαμε και την αποκάλυψη της πρώτης resort collection του Alessandro Michele για τον οίκο Valentino με μεικτό line up για άνδρες και γυναίκες. Είδαμε τα shows, απολαύσαμε τα concpets των σχεδιαστών και καταγράψαμε τις τάσεις που είδαμε στα catwalks. Τι ακολουθεί; Μα φυσικά το street style.

STREETSTYLE-MENSFASHIONWEEK-(18).jpg

Kαι θα μου πεις ανδρική Εβδομάδα Μόδας, οπότε δεν μας αφορά. Φυσικά, κάνεις μεγάλο λάθος, αφού οι Μιλανέζες βρέθηκαν με εξίσου μεγάλο ενθουσιασμό στα ανδρικά shows των προηγούμενων ημερών και το street style μας έδειξε όλες εκείνες τις εικόνες που θέλαμε για να εμπνευστούμε και να δούμε τι φοράνε τώρα στην Ευρώπη. Το summer style των Μιλανέζων έχει φυσικά sophisticated αναφορές, πολλά basics με ιδιαίτερα shapes αλλά και τα τέλεια αξεσουάρ που αναβαθμίζουν την εμφάνιση μία γυναίκας με μία κίνηση. Εμείς συγκεντρώσαμε 15 street style looks από τους δρόμους της fashion πρωτεύουσας του ιταλικού βορά και κάναμε μία gallery, που θα λατρέψεις.

STREETSTYLE-MENSFASHIONWEEK-(14).jpg

Celine Dion: Το ολόλευκο empowering σύνολο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της -Style icon για πάντα

15 street style looks που θα σου δώσουν έμπνευση: