Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε το τέλειο λινό κοστούμι του καλοκαιριού

Η Άντζελα Γκερέκου βρήκε το τέλειο λινό κοστούμι του καλοκαιριού
ndpphoto@gmail.com

Η εντυπωσιακή εμφάνιση στο Ηρώδειο με την κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου.

Είναι η πιο όμορφη εποχή στην Αθηνά για τα πολιτιστικά δρώμενα, αφού κάθε καλοκαίρι οι συναυλίες και τα φεστιβάλ μας μεταφέρουν στον μαγικό κόσμο της τέχνης. Μία σπουδαία συναυλία πραγματοποιήθηκε μέσα στις προηγούμενες μέρες στο Ηρώδειο προς τιμήν του τεράστιου Μίμη Πλέσσα και όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και θαυμαστές του βρέθηκαν στη μεγάλη βραδιά της μουσικής για να απολαύσουν τα τραγούδια του. Ανάμεσά τους και η Άντζελα Γκερέκου, που συνηθίζει να παραβρίσκεται σε παρόμοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις, τιμώντας με την παρουσία της συναδέλφους και φίλους. Η ίδια εμφανίστηκε όπως συνηθίζει με τη συνοδεία της κόρης της Μαρίας Βοσκοπούλου και πόζαρε για τους φωτογράφους πριν και μετά την παράσταση.

Celine Dion: Το ολόλευκο empowering σύνολο στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της -Style icon για πάντα

https://www.instagram.com/p/C6eyh8ZLBR7/

Η κυρία Γκερέκου απολαμβάνει ένα πολύ επιτυχημένο διάστημα στα επαγγελματικά της, με τη σειρά Γη Της Ελιάς στην οποία πρωταγωνιστεί να είναι μία από τις αγαπημένες του κοινού και τον τηλεοπτικό της έρωτα με τον Απόστολο Γκλέτσο να κλέβει τις εντυπώσεις. Η ίδια θα πρωταγωνιστήσει μάλιστα μέσα στο καλοκαίρι και σε μία νέα παράσταση στην ιδιαίτερη πατρίδα της την Κέρκυρα, όπου θα υποδυθεί τη θλιμμένη αυτοκράτειρα, την πριγκίπισσα Σίσσυ.

antzela_gerekou-(4).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Το pinstripe λινό κοστούμι που εντυπωσίασε.

Το λινό είναι αποδεδειγμένα ένα από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά υφάσματα κάθε fashion lover και αυτό γιατί είναι 100% φυσικό και επιτρέπει στο σώμα μας να αναπνέει. Άρα ένα total λινό look είναι ότι πιο δροσερό μπορείς να επιλέξεις τις ημέρες του καύσωνα, όπως αυτές που έρχονται και πάλι σύμφωνα με τις προβλέψεις των ειδικών.

antzela_gerekou-(6).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Η Άντζελα Γκερέκου έκανε την ιδανική επιλογή για έναν χώρο όπως το Ηρώδειο και εμφανίστηκε με ένα λινό κοστούμι στο σπασμένο λευκό της κρέμας, το οποίο είχε και ένα διακριτικό pinstripe μοτίβο. Η oversized παντελόνα της έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ η ίδια ολοκλήρωσε το outfit με ασορτί saten μπλούζα από μέσα και matching αξεσουάρ. Τα κοσμήματά της ήταν εξίσου διακριτικά και πλαισίωσαν τέλεια ένα βραδινό look για το Ηρώδειο.

antzela_gerekou-(7).jpg

Photo: NDP Photo Agency

ndpphoto@gmail.com

Street style inspo: Τα καλύτερα looks που ξεχώρισαν στους δρόμους της ανδρικής Εβδομάδας Μόδας

Shop the look: