Καινούργιου, Σκορδά, Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το look που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές βαφτίσεις

Καινούργιου, Σκορδά, Τσιμτσιλή: Αυτό είναι το look που επιλέγουν για τις καλοκαιρινές βαφτίσεις

Είναι η τέλεια επιλογή για τις προσκλήσεις του καλοκαιριού στην πόλη ή το νησί.

Θέλεις να κάνουμε μία μικρή καταμέτρηση; Εσύ πόσους γάμους και βαφτίσεις έχεις μέσα στο καλοκαίρι; Και κάπως έτσι μέχρι να φτάσουμε στην άδεια θα έχουμε περάσει τα περισσότερα Σαββαροκύριακά μας σε τραπέζια και wedding parties. Και ανάλογα με την απάντηση που έδωσες παραπάνω, θα πρέπει να προσαρμόσεις και τα ψώνια του μήνα, γιατί όσο περισσότερες προσκλήσεις έφθασαν στη διεύθυνσή σου, τόσο πιο ψηλά θα είναι στη wish list σου και τα επίσημα σύνολα για τις αντίστοιχες περιστάσεις. Καλεσμένη σε γάμο ή σε βάφτιση, λοιπόν, και εμείς σήμερα σου έχουμε τη τέλεια πρόταση για μία πρωινή βάφτιση στην πόλη ή σε κάποιο νησί.

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε την άσπρη φούστα της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Θα το τολμούσες;

https://www.instagram.com/p/C8cH-5Jo798/

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που και οι τρεις αγαπημένες και πιο stylish κυρίες της πρωινής ζώνης της ελληνικής τηλεόρασης, aka η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά και η Κατερίνα Καινούργιου, κάνουν την ίδια ακριβώς επιλογή ανάμεσα στις τόσες διαφορετικές προτάσεις της σεζόν. Και για συμφωνούν εκείνες μεταξύ τους σίγουρα κάτι θα ξέρουν. Άσε που το συγκεκριμένο outfit, το οποίο αποτελείται από δύο items είναι ιδανικό και πολλές ακόμη περιστάσεις, οπότε δεν θα το κλείσεις μετά τη βάφτιση στη ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/C5yTY7vNbsC/

Το look που επιλέγουν Σταματίνα, Φαίη και Κατερίνα για μία βάφτιση.

Το combo είναι απλό και άκρως επιτυχημένο και μιλάμε για ένα outfit με φούστα και matching φούστα. Η Σταματίνα, πιστή fan των mini, επέλεξε προφανώς ένα σύνολο με κοντή φούστα σε στυλ φάκελο με ασορτί halter neck τοπάκι. Το jungle print του συγκεκριμένο σετ είναι άκρως καλοκαιρινό και μπορείς πολύ εύκολα να το φορέσεις με flat σανδάλια μία καθημερινή.

Η Φαίη Σκορδά έκανε ένα διαφορετικό combo επίσης με matching φούστα και μπλούζα, αλλά σε πιο θηλυκό shape με τα βολάν στη φούστα και τα φουσκωτά off shoulder μανίκια να είναι τα δύο στοιχεία που αναδεικνύουν το συγκεκριμένο look.

fousta_mplouza_vaftisi-(3).jpg

Άσπρο-μαύρο: Η Βίκυ Καγιά είναι η επιτομή του quiet luxury με δύο minimal βραδινά φορέματα

Tρίτη έρχεται να επιβεβαιώσει το trend η Κατερίνα Καινούργιου και να επιλέξει με τη σειρά της μία maxi φούστα με σκίσιμο σε ένα ρομαντικό, floral μοτίβο, την οποία συνδύασε με matching cropped top με έναν ώμο. Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα εδώ είναι προφανώς απαραίτητα, για να αποθεώσεις το συγκεκριμένο outfit.

fousta_mplouza_vaftisi-(7).jpg