Καλοκαίρι στην πόλη: Οι 5 στυλιστικές συμβουλές που θα σε ανανεώσουν -Τα έχεις όλα στη ντουλάπα σου

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλοκαίρι στην πόλη: Οι 5 στυλιστικές συμβουλές που θα σε ανανεώσουν -Τα έχεις όλα στη ντουλάπα σου
Photo Credit: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά πέντε τρόποι να ντυθείς έξυπνα το καλοκαίρι.

O Ιούλιος είναι ο δεύτερος και πιο απαιτητικός μήνας του καλοκαιριού και καθώς οι περισσότεροι ακροβατούμε ακόμα ανάμεσα στη ζωή μας στην πόλη και τις επερχόμενες διακοπές μας, το ίδιο φαίνεται να κάνει και το στυλ μας, που έχει κάτι από summer urban style και καθαρό στυλ παραλίας.

Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

summer-styling-tricks-(8).jpg

Όσο και αν έχεις, όμως, κουραστεί από το καθημερινό styling μέσα στη ζέστη, υπάρχουν πάντα μικρά styling tricks που μπορούν να ανανεώσουν την εμφάνισή σου με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

summer-styling-tricks-(7).jpg

Τα 5 summer tips που θα ανανεώσουν την εικόνα σου.

Όχι μόνο πέδιλα

Τα πέδιλα είναι τα παπούτσια που φοράμε οι περισσότερες, αλλά να θυμάσαι ότι έχεις πάντα την επιλογή να βάλεις και κλειστά flats μέσα στο καλοκαίρι. Τα loafers και οι μπαλαρίνες είναι τα κορυφαία σχέδια που μπορείς να συνδυάσεις με τα φορέματα και τις φούστες του καλοκαιριού, όπως στην παρακάτω φωτογραφία.

summer-styling-tricks-(3).jpg

Head pieces

Ένα καπέλο, ένα μαντήλι δεμένο στα μαλλιά, ένας μεγάλος φιόγκος. Μικρές πινελιές που μπορούν να δώσουν πανεύκολα ένα dramatic αποτέλεσμα. Το γνωστό Hollywood like δέσιμο στο μαλλιά είναι προφανώς το πιο εύκολο trick για να διορθώσεις μια bad hair day και να δώσεις μία retro νότα στο καλοκαιρινό σου ντύσιμο.

summer-styling-tricks-(4).jpg

All over printed

Φυσικά και τα prints είναι πάντα επίκαιρα, μόνο που αυτό το καλοκαίρι σπου προτείνω να επενδύσεις σε ένα printed set. Ένα παντελόνι με matching πουκάμισο ή ένα shorts με ασορτί μπλούζα. Προτίμησε ένα κλασικό, διαχρονικό print όπως το λεοπάρ και το πουά.

summer-styling-tricks-(5).jpg

Φόρεμα πάνω από παντελόνι

Δεν είναι για όλες τις ώρες αλλά μπορεί να αποδειχτεί πολύ κομψό ειδικά σε μία περίπτωση όπως ένα γάμος ή μία βραδινή έξοδος. Φυσικά και πρέπει να χρησιμοποιήσεις ανάλαφρα υφάσματα, γιατί layering και καλοκαίρι θέλουν προσοχή.

summer-styling-tricks-(6).jpg

10+1 σύνολα με φούστα για να φορέσεις τον Ιούλιο -Εσύ είσαι team mini ή maxi;

Charming bag

Είναι η πιο απλή στυλιστική συμβουλή που μπορείς να ακολουθήσεις αξιοποιώντας την μεγάλη shopper bag σου. Αυτή την τσάντα που χρησιμοποιείς καθημερινά, την οποία μπορείς πανεύκολα να διακοσμήσεις με τα κάποια charms και μαντήλια που θα την κάνουν αμέσως πιο fun.

summer-styling-tricks-(1).jpg