Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το τέλειο φόρεμα παραλίας -Τέλειο με ολόσωμο ή μπικίνι

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρήκε το τέλειο φόρεμα παραλίας -Τέλειο με ολόσωμο ή μπικίνι
Photo Credit: NDP Photo Agency

Είναι το φόρεμα που δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα των διακοπών σου.

«Καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι» λέει το γνωστό τραγούδι. Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα «μπανάκια» μας με όλη αυτή τη ζέστη και τις υψηλές θερμοκρασίες είναι και πρωινά, και μεσημεριανά και βραδινά. Η περίοδος των διακοπών έχει εγκαινιαστεί και επίσημα με πολλούς να έχουν ξεκινήσει ήδη τις εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ανήκει στους τυχερούς που φαίνεται να έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην Αθήνα με το Shopping Star, την επιτυχημένη εκπομπή του Star, να ρίχνει αυλαία για φέτος. Η ίδια αποχαιρέτησε την ομάδα ης όπως ήταν αναμενόμενο με ένα post, όπου μας έδωσε απευθείας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο χωρίς να αφήσει κανένα αναπάντητο ερώτημα για το αν θα συνεχίσει η εκπομπή και του χρόνου.

Αυτά τα σύνολα θα σε πείσουν -Το stripped pants είναι το μόνο παντελόνι που θα βάλεις το καλοκαίρι

https://www.instagram.com/p/C8PDyt5NO2I/

Και κάπως έτσι, μετά από μία επιτυχημένη χρονιά το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μπορεί να απολαύσει τις διακοπές της και να κάνει το γνωστό tour στα ελληνικά νησιά, ξεκινώντας από την όμορφη Μύκονο. Ο φακός την απαθανάτισε σε σκάφος στο νησί των ανέμων, με το τέλειο sailors style και ένα σύνολο με ολόσωμο μαγιό και το ιδανικό φόρεμα που χρειάζεσαι και εσύ στις διακοπές σου.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το τέλειο beach dress που φόρεσε στη Μύκονο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γυναίκα με πολύ ιδιαίτερο στυλ, το οποίο καλοκαίρι μετατρέπεται και σε ένα άκρως ενημερωμένο beach style. Η ίδια έχει μοιραστεί κατά καιρούς μαζί μας πολλά καλοκαιρινά της σύνολα με μαγιό από την παραλία, όπου συνδυάζει τα sexy μαγιό της με τα πιο ενημερωμένα resort wears.

iliana_papageorgiou-(10).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Αυτή τη φορά την είδαμε με ένα total Tommy Hilfiger outfit με ολόσωμο, one shoulder μαγιό στον κλασικό μπλε-λευκό χρωματικό συνδυασμό, που είναι πλέον το σήμα κατατεθέν του brand. Το all over monogrammed print έκανε πιο ιδιαίτερο το συγκεκριμένο ολόσωμο αλλά και το matching φόρεμα που έβαλε από πάνω. Μιλάμε για ένα φόρεμα-καφτάνι που σφίγγει στη μέση με κορδόνι και τονίζει έξυπνα τη μέση.

iliana_papageorgiou-(8).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Είναι το τέλειο φόρεμα παραλίας, γιατί είναι αέρινο, ανάλαφρο και ταιριάζει εξίσου με ολόσωμο και μπικίνι. Το μπλε-λευκό είναι επίσης ένα combo που ταιριάζει σε όλες. Θα βρεις το look της Ηλιάνας στην παρακάτω gallery.

iliana_papageorgiou-(6).jpg

Photo Credit: NDP Photo Agency

Η Αθηνά Οικονομάκου συνδύασε την άσπρη φούστα της με τα πιο ανατρεπτικά παπούτσια -Θα το τολμούσες;

Shop the look: