Kendall Jenner:Tα 2 μπικίνι της για το 2024 έχουν τις πιο θηλυκές αποχρώσεις -Και ένα touch of glam!

Ναταλία Κατσακιώρη
Kendall Jenner:Tα 2 μπικίνι της για το 2024 έχουν τις πιο θηλυκές αποχρώσεις -Και ένα touch of glam!

Ναι, είναι τα glossy μπικίνι που θα βάλουμε στις πισίνες τη ςπόλης.

Υπάρχουν δύο κατηγορίες μαγιό, που ακόμα και αν δεν τις έχεις ακόμα αναγνωρίσει σίγουρα έχεις κάνει τον συσχετισμό μόλις μπεις σε ένα κατάστημα. Τα μαγιό για τη θάλασσα και τα μαγιό για την πισίνα. Και θα μου πεις ποια είναι η διαφορά; Το πλαίσιο, το περιβάλλον και η ατμόσφαιρα είναι τελείως διαφορετικά στις δύο αυτές περιπτώσεις. Σε μία παραλία συνήθως θέλουμε να είμαστε πολύ πιο άνετες, απλές και εναρμονισμένες με το εξωτερικό περιβάλλον, όπου η άμμος και τα βράχια πρωταγωνιστούν. Αντίθετα σε μια πισίνα ξενοδοχείου στην πόλη προφανώς και θέλεις ένα μαγιό πιο εντυπωσιακό, πιο θηλυκό, με το δικό του glam.

The Greek touch: 5 μπικίνι με ελληνική υπογραφή που θα φορέσουμε τον Ιούλιο

https://www.instagram.com/p/C8NF5z9vP-N/

Kαι δεν υπάρχει καλύτερο inspo για σένα από την Kendall Jenner, ένα style icon που λατρεύει -κυριολεκτικά- το καλοκαίρι. Εκτός από το γεγονός ότι ζει μόνιμα στο ηλιόλουστο Λος Άντζελες, όπου το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου μοιάζει με καλοκαίρι, το κορυφαίο μοντέλο κάνει συχνά ταξίδια σε εξωτικούς παραδείσους απολαμβάνοντας τη θάλασσα και τον ήλιο. Δεν είναι εξάλλου τυχαίο το γεγονός, ότι τα περισσότερα Instagram posts της είναι από τις διακοπές της. Πρόσφατα βρέθηκε στη Mallorca με ένα πολυτελές σκάφος και τα bikini looks της είναι η καλύτερη έμπνευση για σένα που ψάχνεις τώρα ένα νέο μπικίνι για το καλοκαίρι του 2024.

https://www.instagram.com/p/CsHVq5CPANd/

Τα δύο μπικίνι της Kendall Jenner που μπορείς να αποκτήσεις και εσύ.

Η Kendall επιλέγει -και όχι τυχαία- το πιο διαχρονικό σχέδιο σε μπικίνι, δηλαδή το τριγωνάκι. Ένα μαγιό τριγωνάκι με matching brazilian σλιπάκι είναι ένα shape που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα και μπορεί να το υποστηρίξει ο κάθε σωματότυπος.

0RTE1801-0SBL1801_3.jpg

Η Kendall επέλεξε ένα σκούρο μπορντό μπικίνι από τη νέα SS24 collection της Calzedonia, το οποίο μπορείς να βρεις και εσύ στα παρακάτω links. Ένα σχέδιο σε glam διάθεση με μικρά strass που αναδεικνύουν τέλεια το μαύρισμα.

0RTE1801-0SBL1801_2.jpg

Shop the look:

Η δεύτερη επιλογή της είναι εξίσου λαμπερή με ένα μπικίνι στο πιο επίκαιρο χρώμα της σεζόν, το καφέ της σοκολάτας, το οποίο ποντάρει και πάλι στα glossy υλικά. Και τα δύο σχέδια ανήκουν στη νέα συλλογή της Calzedonia και είναι η τέλεια επιλογή για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό pool look στις ταράστες της πόλης.

0RTE1822-0SBL1822_2.jpg
0RTE1822-0SBL1822_3.jpg
0RTE1822-0SBL1822.jpg

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

Shop the look: