Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα

Είναι το χρώμα που έδειξαν φέτος όλοι οι μεγάλοι οίκοι.

Η Δανάη Μιχαλάκη μας συστήθηκε μέσα από τις Άγριες Μέλισσες, μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, που άλλαξε εντελώς τα δεδομένα της μυθοπλασίας και έβαλε ξανά τις σειρές στο προσκήνιο, κάνοντας τα δράματα εποχής τη νέα τηλεοπτική τάση. Αμέσως μετά την είδαμε να συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Δημήτρη Μοθωναίο στη σειρά της ΕΡΤ1 Παραλία, μπαίνοντας σε άλλο ένα ιδιαίτερο σύμπαν, αυτό των χίπιδων που ζούσαν κάποτε στα Μάταλα. Μία σειρά μυστηρίου, που κέρδισε το κοινό. Η ίδια, βέβαια, αναγκάστηκε να αποχωρίσει νωρίτερα από τα γυρίσματα, γιατί η προχωρημένη εγκυμοσύνη της δεν της επέτρεπε πλέον να είναι μαζί με το υπόλοιπο καστ της σειράς.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα printed μαγιό είναι η αδυναμία της -Τα retro σχέδια που φοράει τώρα

https://www.instagram.com/p/C8pKZD-q1PV/

Γιατί εκτός από την καριέρα της που απογειώθηκε, η Δανάη μέσα στα τελευταία χρόνια άλλαξε εντελώς και το τοπίο της προσωπικής της ζωής. Παντρεμένη με τον ηθοποιό και performer Γιώργο Παπαγεωργίου, έφερε πριν λίγο καιρό στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα κοριτσάκι. Και οι δύο είναι ξετρελαμένοι μαζί τους όπως φαίνεται μαζί της, σύμφωνα με τα όσα έχουν δηλώσει σε συνεντεύξεις τους το τελευταίο διάστημα. Η Δανάη απολαμβάνει μέχρι στιγμής το καλοκαίρι μαζί με την κόρη της και αυτό την έχει ανανεώσει σε όλα τα επίπεδα. Το στυλ της έγινε πιο λαμπερό και statement, επιλέγοντας την πιο stylish απόχρωση της σεζόν.

https://www.instagram.com/p/C9DCIIVqz8k/

Το κόκκινο θα είναι το χρώμα του φετινού καλοκαιρού.

Δεν υπήρξε οίκος που να μην κάνει φέτος μία ωδή στο υπέροχο, βαθύ κόκκινο χρώμα. Και μία γυναίκα με ξανθά μαλλιά και ανοιχτόχρωμα μάτια όπως η Δανάη ξέρει πολύ καλά ότι αυτό το χρώμα ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Και σε αυτές τις υπέροχα μαυρισμένες με το σταρένιο αποτέλεσμα, αλλά και στις λίγο πιο λευκές.

danae-michalaki-(7).jpg

Πρόσφατα την είδαμε με ένα κατακόκκινο πουκάμισο σε μία casual εμφάνιση, αλλά και στην παράσταση 'Αμλετ με ένα all over printed σετ με παντελόνι και crop top που δένει στη μέση, το οποίο έκανε μία ενδιαφέρουσα μίξη με το μπορντό και το πορτοκαλί.

danae-michalaki-(1).jpg

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Αυτή που δεν αποχωρίζεται, όμως, ποτέ είναι η κόκκινη χιαστί τσάντα της, μία μικρή cross body τσαντούλα, που κάνει πάντα τη διαφορά σε κάθε outfit και χωράει όλα τα απαραίτητα μίας εξόδου το πρωί ή και το βράδυ.

Το ολόσωμο που λατρεύει η Δανάη Μπάρκα -Το ιδανικό μαγιό για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος

Shop the look: