Pearly fun: Αυτό είναι το μπικίνι trend που όλες θέλουμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Pearly fun: Αυτό είναι το μπικίνι trend που όλες θέλουμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

Τα πιο ενημερωμένα fashion girls φοράνε ήδη το νέο αυτό σχέδιο.

Ξεκινάμε πάντα το καλοκαίρι μας με μία νέα λίστα για shopping. Και τι περιλαμβάνει συνήθως αυτή η λίστα; Ένα νέο φόρεμα, ένα ζευγάρι πέδιλα, μία μεγάλη τσάντα για παραλία και urban εμφανίσεις αλλά και ένα νέο μαγιό. Φυσικά και πρέπει κάθε χρόνο να κάνεις μία σωστή προσθήκη στη συλλογή με τα μαγιό σου, αφενός γιατί θα σε ανανεώσουν και αφετέρου γιατί μόνο έτσι θα συνεχίσεις να έχεις προσεγμένα μαγιό που θα φαίνονται σαν καινούργια. Το αλάτι, ο ήλιος και τα αντηλιακά χαλάνε τα μαγιό μας, το ίδιο και το συχνό πλύσιμο στο πλυντήριο. Άρα κάνουμε μία προσθήκη και συνεχίζουμε να φρεσκάρουμε την εικόνα μας στην παραλία.

Giorgio Armani: Ο θρύλος της μόδας κλείνει σήμερα τα 90 -Μία ζωή φτιαγμένη με βελόνα και κλωστή

pearly-bikini-(5).jpg

Φυσικά, η επιλογή ενός ωραίου μαγιό ξεκινάει από την εφαρμογή. Στην προκειμένη περίπτωση θα μιλήσουμε για το κλασικό μπικίνι σε στυλ τριγωνάκι, που αγαπάμε όλες και ομολογουμένως ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο. Μαύρο, λευκό, κόκκινο είναι τα πιο συνηθισμένα χρώματα που θα δεις σε αυτό το versatile item, ενώ οι τάσεις της σεζόν παρόλο που έχουν ντύσει τα μαγιό μας με έντονα χρώματα, παραμένουν υπό την επιρροή του quiet luxury, του πιο δημοφιλούς trend αυτή την περίοδο. Τι θα έλεγες, όμως, να μιλήσουμε για ένα νέο trend παιχνιδιάρικο και sexy, που θα θέλεις σίγουρα να δοκιμάσεις φέτος;

https://www.instagram.com/reel/C8Pn6qjtVTD/

Pearly bikini: Οι χάντρες δίνουν την bohemian νότα που θέλαμε στα looks μας.

pearly-bikini-(3).jpg

Είναι πορφανώς ένα trend από τα 00s, που αν θυμάσαι λάτρευε τα πληθωρικά αξεσουάρ παντού, ακόμη και στην παραλία. Έτσι, λοιπόν, τα bikini tops μας θα διακοσμηθούν με χάντρες περασμένες στις τιράντες και τα straps της πλάτης και θα αποκτήσουν μία νέα πιο θηλυκή και girly εικόνα.

pearly-bikini-(4).jpg

Celebrities όπως η Tina Kunakey και η Bella Hadid φοράνε ήδη την τάση και έχουν βάλει τις χάντρες στα bikini τους. Είναι ένα πολύ ωραίος τρόπος να αποφύγεις το κομμάτι των αξεσουάρ στην παραλία χωρίς όμως τα looks σου να δείχνουν βαρετά. Μπορείς πολύ εύκολα να υιοθετήσεις την τάση και με μία DIY τεχνική: περνώντας δηλαδή τις χάντρες που σου αρέσουν στα κορδόνια του top σου μόνη σου και σταθεροποιώντας τα με έναν απλό κόμπο.

pearly-bikini-(1).jpg

Τα «αόρατα» σουτιέν είναι το fashion trick του καλοκαιριού -Όλες οι λύσεις για κάθε σωματότυπο

https://www.instagram.com/p/C5g3-fqucuC/