Η Jennifer Lopez γίνεται 55! Η χρονιά roller coaster και τρόπος που η Λατίνα δεν το βάζει κάτω

Πατούλια Κατερίνα
Η Jennifer Lopez γίνεται 55! Η χρονιά roller coaster και τρόπος που η Λατίνα δεν το βάζει κάτω

Μέσα σε μια χρονιά αλλαγών και με το σενάριο του χωρισμού από τον Ben Affleck μετά από δύο χρόνια γάμου να φαίνεται πιο κοντά από ποτέ, η Jennifer Lopez κάνει ποδηλατάδες, είναι δίπλα στα παιδιά της και απολαμβάνει τη ζωή όπως έρχεται.

Μετά από δύο χρόνια γεμάτα ευτυχία- τουλάχιστον αυτό μας έδειχνε- η Jennifer Lopez περνάει ίσως, την πιο δύσκολη φάση της ζωής της και ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται όσα συμβαίνουν, μπορεί να μας εμπνεύσει.

Πριν τρία χρόνια ακριβώς, η Jennifer ζούσε το μεγάλο της όνειρο. 52 και η Lopez πόζαρε τρυφερά στην αγκαλιά του Ben Affleck ξανά, ανταλάσσοντας το φιλί που έκαναε Instagram Official το ζευγάρι σχεδόν 20 χρόνια μετά τον πρώτο χωρισμό του λίγο πριν τον γάμο.

52.jpg

Στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν, η Jlo τα έζησε όλα, έκανε αυτά που η μοίρα της είχε στερήσει στα 30 της. Είχε ξανά στην αγκαλιά της τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, έκανε δύο γάμους, έκανε πολλές φωτογραφήσεις, μίλησε για την μεγάλη αυτή αγάπη σε δεκάδες περιοδικά, είχε τον Ben να την στηρίζει σε κάθε επίσημη πρεμιέρα, να της κρατά το χέρι, να την κοιτάζει τρυφερά. Οι Bennifer 2 ήταν πιο δυνατοί από ποτέ.

Και μετά δεν ήταν. Οι Bennifer2 χάθηκαν στις αδυναμίες τους με τον κύκλο του ηθοποιού να επιμένει πως η ανάγκη της Jennifer για υπερ-προβολή της σχέσης ήταν εκείνη που τους οδήγησε όπως και πριν 20 χρόνια… στα βράχια.

Πώς αντιμετωπίζει η Jennifer τη χρονιά roller coaster;

Στις 31 Μαΐου η Lopez ακυρώνει την παγκόσμια περιοδεία της για προσωπικούς λόγους και με βαριά καρδιά. Τα trolls μιλάνε για το διαζύγιο με τον Ben που δεν της επιτρέπει να κρατήσει τα κομμάτια της και να βγει στη σκηνή. Τα έτερα trolls μιλάνε για τα άδεια στάδια, τα απούλητα εισιτήρια και την απόφαση της Lopez να σταματήσει την περιοδεία έγκαιρα για να μην γίνει διεθνώς ρεζίλι.

Την ίδια στιγμή το μουσικό αυτοβιογραφικό ντοκιμαντέρ της Jlo χαντακώνεται από κοινό και κριτικούς, η ταινία Atlas στο Netflix δεν γνωρίζει την επιτυχία που όλοι περίμεναν και η Jennifer αναγκάζεται να βγει μόνη στο κόκκινο χαλί της περιοδείας της με τους δημοσιογράφους να απορούν για το πουν είναι το Gone Boy, ο Ben Affleck. Στο Τικ Τοκ, η Λατίνα δέχεται επίθεση ακόμα και για την Bronx καταγωγή της και τα φυσικά της μαλλιά.

Το σύμπαν της Lopez μοιάζει να καταρρέει, η ίδια όμως ποτέ.

Μέσα σε όλον αυτόν τον θόρυβο η Jennifer συνεχίζει να χαμογελά. Με τη βέρα της ακόμα στο δάχτυλό της αλλά με τον Ben άφαντο, η Lopez κάνει ποδηλατάδες, βόλτες με καλούς φίλους στα Hamptons, απόλαυσε ένα πάρτι εμπνευσμένο από το Bridgerton με τη μαμά της Guadalupe Rodríguez και καλούς φίλους και από τον λογαριασμό της στο Instagram τονίζει:

«Φαίνεται πως υπάρχει πολλή αρνητικότητα στον κόσμο αυτή τη στιγμή αλλά μην αφήνετε τις φωνές των λίγων να υπερτερούν, υπάρχι μπόλικη αγάπη εκεί έξω, σας ευχαριστώ και σας αγαπώ»!

https://www.instagram.com/p/C9pZVJ_pTKg/

Η JLo πέρασε χωρίς τον Affleck τη 2η επέτειο του γάμου τoυς αλλά είχε έναν φύλακα- άγγελο μαζί της

10 φράσεις της Jennifer που πρέπει να ξαναδιαβάσει και η ίδια:

1. Πάντα αστειεύομαι που αφήνω τους haters να με παρακινούν. Όλοι το έχουν αυτό στη ζωή τους, ανθρώπους που τους αμφισβητούν ή τους κάνουν να νιώθουν λίγοι. Χρειάζεται απλώς πίστη στον εαυτό σου, και πρέπει να σκάψεις βαθιά για να την βρεις.

https://www.instagram.com/reel/C9yJswEK8iX/

2. Η ομορφιά είναι επιφανειακή. Νομίζω ότι αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να βρεις μια ισορροπία μυαλού, σώματος και πνεύματος.

3. Η αμφιβολία μπορεί να σε εξοντώσει. Απλά πρέπει να ξέρεις ποιος είσαι και τι αντιπροσωπεύεις.

4. Έχω τα δικά μου υψηλά πρότυπα για το τι θέλω από έναν σύντροφο και το πώς θέλω να με αντιμετωπίζουν. Ζητάω πολλά. Δεν μιλάω για υλικά πράγματα αλλά για αυτά που έχω να προσφέρω ως άνθρωπος - αγάπη και πίστη και όλα αυτά που κάνουν μια σχέση καλή.

5. Δεν μετανιώνω για όσα πέρασα. Είχα σκαμπανεβάσματα, εξαιρετικά ψηλά και μερικά πραγματικά χαμηλά σημεία. Ήμουν τόσο ευλογημένη όμως που δεν μπορούσα ποτέ να πω, «Μακάρι να μην συνέβαινε αυτό». Είναι μέρος αυτού που είμαι. Δεν υπάρχει τίποτα στη ζωή μου που θα άλλαζα.

350229211_789961285971239_8812565586708354664_n.jpg

@jlo

7. Έχω διαπιστώσει ότι το να ρισκάρω, να είμαι πιστή στον εαυτό μου και να παίρνω αποφάσεις με καλές προθέσεις μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις δικές μου προσδοκίες.

8. Ως γυναίκες, σχεδόν ποτέ δεν δίνουμε στους εαυτούς μας αρκετά εύσημα για το τι είμαστε ικανές, για το τι αντέχουμε και το πόσα προσφέρουμε.
Μέρος του να αγαπάς τον εαυτό σου έχει να κάνει με το να συγχωρείς τον εαυτό σου - κάτι με το οποίο πάλευα πάντα. Γιατί το να αγαπάς τον εαυτό σου είναι τελικά η αποδοχή του εαυτού σου, το να αγκαλιάζεις κάθε κομμάτι αυτού που είσαι.

9. Στο τέλος, η αλήθεια βρίσκει τρόπο να βγει στην επιφάνεια, ακόμα κι αν δεν το θέλεις.

10. Μέσα από τα παιδιά, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω περισσότερα για την αγάπη και το τι είναι να δίνεις αληθινά αγάπη και να τη λαμβάνεις. Έμαθα ότι υπάρχουν ορισμένα πράγματα που δεν είναι οκ να τα αποδέχεσαι και αυτό με έκανε να νιώθω δυνατη και ακόμα πιο δυνατή».