Το παρεό είναι το μόνο item που παίρνουν στην παραλία οι Ελληνίδες celebrities -Πώς θα το φορέσουμε;

Είναι το πιο εύκολο ρούχο για την παραλία που μπορείς να βρεις στην πιο χαμηλή τιμή. 

Εννοείται ότι η εικόνα που έχεις στο μυαλό σου για τις επόμενες μέρες είναι η εξής: παραλία, θάλασσα, καρεκλάκι, ψάθα, πετσέτα και συνεχόμενες βουτιές. Με λίγα λόγια το μόνο που θέλεις να φορέσεις το πρωί που θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου είναι το μαγιό σου. Και μαζί με αυτό έρχεται και το επόμενο ερώτημα. Τι ρούχα να πάρω μαζί μου στην παραλία; Θέλεις κάτι εύκολο, κάτι γρήγορο, κάτι που να μην σου φέρνει καμία δυσκολία, κάτι που να μπορεί να φορεθεί και στην παραλία αλλά και σε ένα ταβερνάκι κάτω από τα αρμυρίκια. Οι Ελληνίδες celebrities έχουν βρει την απάντηση που ψάχνεις και θα σου δώσουν όλη την έμπνευση που θέλεις.

The body: Η Σοφία Καρβέλα στη Νέα Υόρκη με το μπικίνι που φοράνε όλες οι celebrities στην Αμερική

Το παρεό είναι το life saver item του καλοκαιριού.

Ξεκινάμε από τα βασικά. Μπορείς να επιλέξεις ένα mini ή maxi παρεό, μονόχρωμο ή και printed ανάλογα με τα μαγιό που έχεις στη συλλογή σου. Τέσσερις ultra stylish Ελληνίδες celebrities μας δείχνουν τις δικές τους προτάσεις. Και ξεκινάμε με τη Χριστίνα Μπόμπα που συνεχίζει τις διακοπές της στη Νάξο.

Η Χριστίνα προτιμά ένα mini παρεό με γεωμετρικά μοτίβα, το οποίο δένει πρόχειρα μπροστά στη μέση της με κόμπο, δημιουργώντας μία mini φούστα. Φροντίζει πάντως το χρώμα του παρεό να ταιριάζει με αυτό του μαγιό της.

Η Φαίη Σκορδά από την άλλη προτιμά τα all time classic pieces και για αυτό την είδαμε στις διακοπές της στη Μύκονο πριν λίγο καιρό με ένα maxi, μαύρο παρεό, το οποίο συνδύασε σε ένα total black outfit με μαύρο ολόσωμο μαγιό και ένα ζευγάρι slip on σανδάλια. Με ένα τέτοιο look μπορείς εύκολα να πας και σε ένα ωραίο εστιατόριο μετά το μπάνιο σου.

Αμέσως μετά έχουμε τη Ζέτα Μακρυπούλια που στους εξωτικούς προορισμούς που προτιμά τελευταία, όπως η Κένυα, κάνει το δικό της mix print με πολύχρωμα all over printed παρεό και ένα αντίστοιχα πολύχρωμο μπικίνι.

Last but not least η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ακολουθεί την ίδια έμπνευση με τη Ζέτα και τολμάει να δοκιμάσει διαφορετικά μοτίβα σε ένα beach look. Το μόνο που χρειάζεσαι και εσύ για να αντιγράψεις το inspo είναι ένα νέο παρεό. Ρίξε μια ματιά στη gallery παρακάτω.

Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

Shop the look:

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης