Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

Ναταλία Κατσακιώρη
Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου -Κυκλάδες ή Ιόνιο;

Last call για να διαλέξεις το σωστό μαγιό για τις καλοκαιρινές διακοπές σου.

Είμαστε ένα βήμα πριν πούμε το τελικό αντίο για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Και είμαι σίγουρη ότι και εσύ έχεις αρχίσει να φτιάχνεις για τα καλά τη βαλίτσα σου. Το πιο βασικό, όμως, είναι το ύφος που θα έχει το beach look σου.

Βίκυ Καγιά: Τα παιχνίδια στη Μύκονο με τα παιδιά της και το elegant ολόμαυρο look στην παραλία

Photo-by-Lucy-Williams-on-January-26-2024..jpg

Για αυτό και εμείς έχουμε κάνει τον πιο ενημερωμένο οδηγό για να διαλέξεις το σωστό μαγιό ανάλογα με τον προορισμό σου.

Πέντε προορισμοί -πέντε διαφορετικά μαγιό για κάθε γούστο!

Κυκλάδες

Ο πιο πολυπόθητος προορισμός της Ευρώπης. Αν ανήκεις στους τυχερούς που θα βρεθούν σε ένα όμορφο νησί των Κυκλάδων, τότε καλά θα κάνεις να αφιερώσεις το beach look σου στο χρώμα του ελληνικού καλοκαιριού, το μπλε. Σε ένα μπικίνι ή σε ολόσωμο.

Photo-by-Jessie-Bush-on-July-04-2024.-May-be-an-image-of-1-person-eyewear-bra-miniskirt-and-shorts..jpg

All inclusive

Μια μεγάλη κατηγορία θέλει στις διακοπές του να μην κάνει κυριολεκτικά την παραμικρή μετακίνηση, παρά μόνο μέχρι το εστιατόριο του all inclusive resort που έχει επιλέξει. Στην Ελλάδα υπάρχουν ευτυχώς πολλά τέτοια ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν τα πάντα στις εγκαταστάσεις τους και εκεί θα χρειαστείς ένα ολόσωμο μαγιό με old money αισθητική και προσεγμένο, elegant shape.

Photo-by-Caroline-Daur-on-June-11-2024.-May-be-an-image-of-1-person-activewear-and-wetsuit..jpg

Εξωτικό νησί

Είναι και κάποιοι από εμάς που θα ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Αν, λοιπόν, βρεθείς σε έναν exotic προορισμό, τότε χρειάζεσαι ένα μπικίνι με sexy γραμμή και εντυπωσιακό print. Το χρώμα εδώ είναι βασικό προαπαιτούμενο. Αν θέλεις να το απογειώσεις τότε ρίξε στη βαλίτσα σου και κάποια κοσμήματα με αστερίες ή κοχύλια.

Photo-by-Emili-Sindlev-on-July-21-2024.-May-be-an-image-of-2-people-sarong-and-cabana..jpg

Πελοπόννησος

Όταν έχεις κλείσει διακοπές στην Πελοπόννησο, ξέρεις ότι ένα μεγάλο μέρος της μέρας σου θα το περάσεις μέσα στο αυτοκίνητο στο road trip από χωριουδάκι σε χωριουδάκι και από παραλία σε παραλία. Οπότε, ναι, φυσικά και χρειάζεσαι ένα ωραίο, αθλητικό ολόσωμο που θα συνδυάζεις εύκολα με ένα σορτσάκι ή ένα παρεό.

Photo-shared-by-Amanda-Djerf-on-March-25-2024-tagging-@planetnusa..jpg

Παντελόνι + πέδιλα: Ο άνετος καλοκαιρινός συνδυασμός για το γραφείο που λειτουργεί πάντα

Ιόνιο

'Ενα ταξίδι στο μαγευτικό Ιόνιο έχει πάντα κάτι από τα τιρκουάζ νερά του και την ιταλική αύρα του. Οπότε θέλεις ένα κομψό μαγιό, με ένα touch θηλυκότητας που να θυμίζει ταινία του παλιού ιταλικού σινεμά. Ένα μαύρο μπικίνι με ψηλόμεσο σλιπάκι και κάποια μεταλλικά στοιχεία είναι η καλύτερη επιλογή.