Nicole Kidman: Η σπάνια εμφάνιση με την έφηβη κόρη της στο Παρίσι -Το matching style στο red carpet

Ναταλία Κατσακιώρη
Nicole Kidman: Η σπάνια εμφάνιση με την έφηβη κόρη της στο Παρίσι -Το matching style στο red carpet

(Photo by Mike Marsland/Getty Images for Omega)

Μαμά και κόρη σε μία κοινή εμφάνιση που απέδειξε ότι το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έχουν αποκτήσει το πιο εκλεκτό κοινό, αφού καθημερινά στις κερκίδες των διάφορων αθλημάτων βλέπουμε τους μεγαλύτερους stars της μεγάλης οθόνης. Ανάμεσά τους και η Nicole Kidman που βρέθηκε μέσα στις προηγούμενες μέρες σε ένα από τα γήπεδα του Παρισιού για να παρακολουθήσει τους αγώνες skate γυναικών, ένα από τα πιο καινούργια και συναρπαστικά ολυμπιακά αθλήματα, που έκαναν λίγο πιο φαντασμαγορική την καθημερινότητα των αγώνων με τα tricks τους στις ειδικές πίστες. Η Nicole Kidman ανέβασε μάλιστα ένα σύντομο βίντεο από τις κερκίδες, όπου την είδαμε με ένα casual chic σύνολο με πουκάμισο, σακάκι, ένα καπέλο τύπου jockey και μεγάλα, μαύρα γυαλιά ηλίου.

Πώς να φορέσεις το λινό το καλοκαίρι; 7 stylish looks με τα πιο δροσερά ρούχα της σεζόν

https://www.instagram.com/reel/C-BVu3USLLZ/

Αργότερα την ίδια μέρα, η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός βρέθηκε στο λαμπερό event του γνωστού οίκου κοσμημάτων Omega, του οποίου και είναι ambassador. Μόνο που αυτή τη φορά είχε δίπλα της έναν πολύ ιδιαίτερο άνθρωπο να τη συνοδεύει. Τη 16χρονη κόρη της Sunday που φωτογραφήθηκε μάλιστα μαζί με τη μαμά της στο κόκκινο χαλί της εκδήλωσης.

GettyImages-2164265960.jpg

GettyImages

Like mother, like daughter: Η Nicole Kidman στο κόκκινο χαλί μαζί με την κόρη της Sunday.

Λένε ότι το στυλ είναι κληρονομικό και ότι το πρώτο μας style icon είναι συνήθως η μαμά μας. Στην περίπτωση της 16χρονης Sunday μάλλον αυτός ο κανόνας επιβεβαιώνεται πλήρως, αφού η σπάνια εμφάνισή της δίπλα στη Nicole Kidman απέδειξε ότι και η ίδια προτιμά τη minimal chic αισθητική της μαμάς της. Πιο συγκεκριμένα, η Nicole Kidman επέλεξε ένα total white σύνολο με midi φούστα με όγκο και matching cropped top με κοντά μανίκια και χρυσές λεπτομέρειες. Ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι pointed sling backs με εντυπωσιακό χρυσό τακούνι.

https://www.instagram.com/reel/C-BM45IgqiS/

Από την άλλη η Sunday προτίμησε ένα σύνολο με tailored wide leg παντελόνι σε ανοιχτό γκρι μελανζέ χρώμα, ενώ αντί για top φόρεσε ένα γιλέκο. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρα κύματα, ενώ το μακιγιάζ της ήταν απόλυτα φυσικό, όπως ταιριάζει στην ηλικία της.

https://www.instagram.com/reel/C-BPm_oAXUK/

Η Sunday είναι το πρώτο παιδί της Nicole Kidman και του Keith Urban, ενώ το ζευγάρι απέκτησε μαζί και την 13χρονη Faith. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει άλλα δύο παιδιά, την 31χρονη Bella και τον 29χρονο Connor, τα οποία απέκτησε μέσω υιοθεσίας με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise.

Το πρόσφατο look της Jennifer Lopez στα Hamptons είναι η τέλεια εναλλακτική στα καλοκαιρινά φορέματα