Greek goddess! Η Βίκυ Καγιά με ένα φόρεμα παραλίας για τα βραδινά πάρτι στο beach bar

Greek goddess! Η Βίκυ Καγιά με ένα φόρεμα παραλίας για τα βραδινά πάρτι στο beach bar

Το look στην παραλία που ξεσήκωσε το Instagram.

Η Βίκυ Καγιά έχει μια ξχωριστή θέση στην καρδιά μας. Θα είναι πάντα η Βίκυ που από την εφηβεία της έγινε ήδη το νέο πρόσωπο της ελληνικής μόδας, η Βίκυ που έφυγε στο εξωτερικό και έκανε καριέρα σε όλους τους κορυφαίους οίκους μόδας, η Βίκυ που μπήκε μετά στην καθημερινότητά της μέσα από την τηλεόρασή μας. Και πάντα διατηρεί αυτό το iconic style και την εικόνα της fashion expert χωρίς να είναι απρόσιτη ή απόμακρη. Και αυτό το λες και επίτευγμα! Ειδικά την περίοδο που παρουσίαζε το Shopping Star είχε γίνει η αγαπημένη συνήθεια όλων μας και περιμέναμε να δούμε τις συμβουλές της expert.

Πώς να πλύνεις σωστά το μαγιό σου για να διατηρηθεί σαν καινούργιο

https://www.instagram.com/p/C99tVDJApBA/

Κάπως έτσι και όλα όσα έκανε ανάμεσα στα χρόνια έφθασε σε ένα σημείο της ζωής της που ήθελε να πάρει ένα μικρό διάλειμμα και αποφάσισε να αποχωρήσει από τις μέχρι τώρα τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, ζώντας φέτος νέες εμπειρίες με τη συμμετοχή της σε μία άκρως επιτυχημένη ταινία. Προς το παρόν και πριν μας ανακοινώσει τα σχέδιά της για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά τη βλέπουμε να απολαμβάνει το καλοκαίρι της και να ποζάρει για το προσωπικό της account με τα μαγιό της, δίνοντάς μας ιδέες και για τις δικές μας διακοπές.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-August-01-2024.-May-be-an-image-of-1-person-fishnet-stockings-halter-top-and-text..jpg

Το τελευταίο της ολόσωμο με cut outs από τη συλλογή της Sophie Deloudi είναι ένα από τα items που θα βρεις τώρα σε έκπτωση και αξίζει να μπει στη συλογή σου.

Shop the look:

APOLLONIA-KHAKI-01.jpg

SOPHIE DELOUDI

Το beach dress που θα ξεχωρίσει στα parties δίπλα στη θάλασσα.

Κάθε φορά που επιλέγεις τι θα βάλεις στην παραλία καλό θα ήταν να σκεφτείς και την περίσταση. Πας για μία γρήγορη βουτιά ή σε ένα οργανωμένο beach bar όπου θα ακολουθήσει party; Αν ψάχνεις για ένα πιο εντυπωσιακό look, τότε πάρε έμπνευση από τη Βίκυ Καγιά που φόρεσε στην παραλία μία maxi διάφανη κάπα σε έντονο κόκκινο μαζί με το μαύρο μπικίνι της.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-August-04-2024.-May-be-an-image-of-1-person-headscarf-gown-and-text..jpg

Κι όμως ένα τόσο απλό σχέδιο μπορεί να είναι άκρως εντυπωσιακό και με τη φυσική κίνηση του σώματος να μας κάνει να δείχνουμε πραγματικά αιθέριες. Το συγκεκριμένο item είναι από ένα γνωστό και αγαπημένο μας ελληνικό brand, αλλά μπορείς πάντα να δημιουργήσεις εύκολα μία τέτοια κάπα και μόνη σου, επιλέγοντας το κατάλληλο ύφσμα και ράβοντάς το στα σωστά σημεία.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-August-04-2024.-May-be-an-image-of-1-person.-(1).jpg

Η Blake Lively ποζάρει στο εξώφυλλο της Vogue με το μυθικό κολιέ της Elizabeth Taylor

Shop the look:

Screenshot-2024-08-09-104251.png

ALEXANDRIA IVORY CAPE/ NASH