Η Blake Lively συνάντησε την αγαπημένη της Baby Spice με το κολιέ που φόραγε από 10 χρονών

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Invision

Η Blake Lively θα μπορούσε να είναι η έκτη Spice Girl και το απέδειξε ως η πιο πιστή fan.

Αυτό το καλοκαίρι της ανήκει δικαιωματικά. Από τη μία η νέα της ταινία «It ends with us» που κάνει πρεμιέρα σε Αμερική και Βρετανία, από την άλλη τα looks της όλο αυτό το διάστημα στο πλαίσιο της προώθησής της και ο διεθνής τύπος έχει κάθε μέρα ένα νέο θέμα για εκείνη. Μαμά τεσσάρων πλέον παιδιών έχει γίνει ένα είδος role model μαζί με τον σύζυγό της Ryan Reynolds για όλους τους σωστούς λόγους, αφού οι ίδιοι είναι ένα από τα πιο cool ζευγάρια του Hollywood.

H Katie Holmes με τα πιο κομψά flat πέδιλα του καλοκαιριού -Το φθινοπωρινό σύνολο στη Νέα Υόρκη

(Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)

Η Blake Lively αυτή τη φορά υποδύεται τη Lily Bloom, που όπως προδίδει και το ίδιο το όνομά της είναι ιδιοκτήτρια ανθοπωλείου. Οπότε έχει βασίσει ολόκληρη την γκαρνταρόμπα της αυτό το διάστημα που κάνει πολλές διαφορετικές εμφανίσεις για την προώθηση της ταινίας της με το θέμα floral. Και κάπως έτσι μας έχει χαρίσει κάποια από τα πιο extravagant red carpet looks των τελευταίων μηνών.

Καθώς, όμως, ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα στη Βρετανία έκανε και ένα μικρό tribute στα 00s, την αγαπημένη εποχή των παιδικών και εφηβικών της χρόνων, καθώς εμφανίστηκε με το revenge dress της Britney Spears, ένα φόρεμα του οίκου Versace, το οποίο η Britney είχε φορέσει ακριβώς μετά τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Justin Timberlake.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Η Blake Lively γνώρισε -επιτέλους- την αγαπημένη της Spicy Girl.

Αυτό που δεν ξέραμε, όμως, πολλοί για την Blake ήταν ότι υπήρξε φανατική θαυμάστρια των Spice Girls, από όταν ήταν ακόμη παιδί και μάλιστα το είδωλό της ήταν η Baby Spice. Καθώς, λοιπόν, η ίδια έδινε μία συνέντευξη για τη νέα της ταινία εμφανίστηκε μπροστά της η Emma Bunton και της έκανε μία έκπληξη που σίγουρα δεν περίμενε.

Μάλιστα, εκείνη τη μέρα της συνάντησης η Blake φορούσε το αγαπημένο της Baby necklace από τα 00s, το οποίο έχει στη συλλογή της από όταν ήταν δέκα ετών, πράγμα που απέδειξε και μία σχετική φωτογραφία. Μετά από τις αγκαλιές και το πρώτο σοκ που πέρασε η star της μεγάλης οθόνης θέλησε να κάνει δώρο αυτό το κολιέ στη Bunton, ρωτώντας τη: «Μήπως σου φαίνεται λίγο περίεργο όλο αυτό;».

Η συνάντηση με το 00s είδωλό της πέτυχε 100% και η ίδια αποχωρίστηκε με τον καλύτερο τρόπο το αγαπημένο της Baby necklace χαρίζοντάς το στην ίδια την Baby Spice.

Lazy outfits are on: Τα 8 πιο εύκολα σύνολα με φούστα σε χαλαρή αυγουστιάτικη διάθεση

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης