Τα naked sandals είναι τα πέδιλα που θα αναδείξουν τα πόδια μας-Η διαχρονική τάση που είναι must

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα naked sandals είναι τα πέδιλα που θα αναδείξουν τα πόδια μας-Η διαχρονική τάση που είναι must
Photo Credit:The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Τα πιο sexy πέδιλα που θα αναδείξουν τα σύνολά σου.

Το κομμάτι παπούτσια -και μάλιστα ψηλοτάκουνα- είναι ένα πεδίο που θα μας αφορά πάντα. Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην ασχολείται με τα παπούτσια της, ακόμα και αν δεν έχει την ίδια τρέλα με τη shoe lover Carrie Bradshaw. Και αυτό γιατί όπως λέει και ο Jimmy Choo ένα ζευγάρι παπούτσια δεν συμπληρώνει ένα outfit αλλά το δημιουργεί. Αυτός είναι εξάλλου και ένας χρυσός κανόνας του styling, ότι ξεκινάς δηλαδή ένα outfit επιλέγοντας πρώτα τα παπούτσια που θα φορέσεις μέσα στη μέρα σου. Και αν το καλοσκεφτείς it makes perfect sense με ένα τρόπο!

Lazy outfits are on: Τα 8 πιο εύκολα σύνολα με φούστα σε χαλαρή αυγουστιάτικη διάθεση

Copenhagen-str-S25-0495.jpg

Αν περπατάς άνετα και έχεις διασφαλίσει ότι μπορείς να νιώθεις ο εαυτός σου, ό,τι και αν φορέσεις μετά από πάνω θα μπορείς να το υποστηρίξεις τέλεια. Για αυτό και παρακολουθούμε όλες τα νέα shoe trends με μεγάλη προσοχή. Το καλοκαίρι τα πέδιλα είναι εκείνο το ζευγάρι που πρωταγωνιστεί τόσο στις διακοπές μας, όσο και στο urban style. Και πλέον θα έχεις παρατηρήσει ότι ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα φοριέται όλο το χρόνο και δεν έχει πια εποχή. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα σχέδιο που κολακεύει τα γυναικεία πόδια και μας κάνει αυτόματα να δείχνουμε πιο sexy και θηλυκές.

Copenhagen-str-S25-0577.jpg

Naked sandals: Το σχέδιο που θα φοράς σε κάθε εποχή του χρόνου.

Όλα ξεκίνησαν μέσα από την τάση του quiet luxury και τις φανταστικές συλλογές του οίκου The Row που μας σύστησε για πρώτη φορά τα Bare leather πέδιλά του. Ένα ζευγάρι με χαμηλό, minimal τακούνι, λεπτά λουράκια και γεωμετρικό σχέδιο. Οι αποχρώσεις περιορίζονταν επίσης στα διαχρονικά μαύρο και λευκό και κάπως έτσι αυτό το σχέδιο δεν άργησε να γίνει το αγαπημένο των celebrities και των fashion lovers.

Screenshot-2024-08-12-112153.png

The Row Bare Sandals

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε η τάση των naked sandals, των πέδιλων δηλαδή που αφήνουν ακάλυπτο το μεγαλύτερο μέρος του ποδιού και μακραίνουν τα πόδια μας, αφήνοντας ακάλυπτο το κουντεπιέ. Γενικά όσο λιγότερα λουράκια πάνω στα πόδια μας, τόσο πιο μακριά και λεπτά φαίνονται χωρίς να τα «μαρκάρει» κάτι.

Copenhagen-str-S25-0816.jpg

Είτε μιλάμε για ένα σχέδιο με χαμηλό τακούνι όπως αυτό του The Row, είτε για ένα ζευγάρι εντυπωσιακά mules, τα naked sandals ήρθαν για να μείνουν και να γίνουν τα go to ψηλοτάκουνά σου για όλα το χρόνο.

Copenhagen-str-S25-0568.jpg

Το capri pants είναι η μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια που θα φορέσουμε και το φθινόπωρο