Οι 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να βάλεις από τώρα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 6 τάσεις που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης και μπορείς να βάλεις από τώρα

Οι τάσεις αυτές θα είναι τα πρώτα trends του φθινοπώρου.

H Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης ήταν το πιο όμορφο «πυροτέχνημα» μέσα στο καλοκαίρι μας, τώρα που ο κόσμος της μόδας έχει πάει διακοπές. Προφανώς και τα shows που είδαμε τώρα απευθύνονται στις SS25 collections, αλλά ανάμεσα στα νέα looks-πρόταση που είδαμε στα catwalks ξεχωρίσαμε κάποιες τάσεις που μπορείς να δοκιμάσεις μέσα στο φθινόπωρο. Και εννοείται ότι στα παρουσιάζουμε παρακάτω!

Kate Middleton: Στην πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε και πάλι το αγαπημένο της safe μπλουζάκι

Baum-und-Pferdgarten-PO-S25-011.jpg
Maraschin-S25-065.jpg

Oι 6 τάσεις που ξεχώρισαν στην CPHFW:

Capri pants

Σου έχω ήδη μιλήσει για αυτά τα 00s παντελόνια που έχουν επανέλθει πιο δυναμικά από ποτέ. Η γραμμή που θα κυριαρχήσει είναι η skinny σιλουέτα και η χρωματική παλέτα κινείται επίσης σε basic αποχρώσεις. Το μαύρο εννοείται ότι είναι ο απόλυτος βασιλιάς.

Διάφανη φούστα

Οι διαφάνειες είναι μια υπέροχη θηλυκή τάση που μας απασχολεί εδώ και καιρό. Και θα είναι ακόμα επίκαιρη ακόμη και μέσα στο επόμενο καλοκαίρι, οπότε επενδύεις τώρα σε μια ημιδιάφανη φούστα και έχεις ένα item χωρίς εποχή στη ντουλάπα σου. Οι δαντέλες και το fishnet είναι τα καλύτερα υλικά για να υιοθετήσεις το trend.

Polo t-shirt

Όλα ξεκίνησαν από τον οίκο Miu Miu και τα oversized polo μπλουζάκια που λάνσαρε για το φετινό καλοκαίρι. Μόνο που οι ρίγες τώρα πια θέλουμε να είναι μεγάλες και με έντονα χρώματα.

Denim

Ναι, φυσικά και τα Y2K trends είναι αυτά που μας απασχολούν και θα μας απασχολούν από εδώ και μπρος. Οπότε το denim συνεχίζει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ντουλάπα μας και εμείς θα το εκμεταλλευτούμε στο έπακρο. Φούστες, tops και φορέματα είναι οι καλύτερες επιλογές.

Loose βερμούδα

Εδώ δεν χρειάζεται φυσικά να μιλήσουμε μόνο για denim. Το τζιν ταιριάζει στις χαλαρές βερμούδες του φθινοπώρου, αλλά το ίδιο ισχύει και για τα ελαφριά βαμβακερά υφάσματα που θα βρεις σε κάποια office σχέδια.

Lazy outfits are on: Τα 8 πιο εύκολα σύνολα με φούστα σε χαλαρή αυγουστιάτικη διάθεση

Bumble

Είναι μία άκρως ενδιαφέρουσα σιλουέτα που αρχικά είδαμε στον οίκο Alaia και σύντομα πέρασε και σε άλλα brands. Όπως όλα δείχνουν θα μας απασχολήσει και μέσα στο φθινόπωρο, οπότε ένα maxi φόρεμα με χαρακτηριστικό τελείωμα είναι αυτό που ψάχνεις. Πάρε έμπνευση από την SS25 collection του οίκου Rotate.