Η Σοφία Καρβέλα μπήκε σε back to school διάθεση και έχει 3 τρόπους να φορέσεις τώρα το τζιν σου

Ναταλία Κατσακιώρη

Το hero piece του φθινοπώρου επιστρέφει.

Η κατηγορία των denim lovers είναι μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών. Ανάμεσά τους βρίσκεται και η Σοφία Καρβέλα. Ένα παντελόνι που συμβολίζει την cool και effortless πλευρά της κάθε γυναίκας, η οποία θέλει πάντα να είναι άνετη και κομψή, ενώ έχει επίσης και μεγάλη αδυναμία στα classics. Κακά τα ψέματα το τζιν μας ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ένα από τα πιο αγαπημένα παντελόνια της ντουλάπας μας και κάθε φθινόπωρο θα καταφεύγουμε σε αυτό μόλις μπει ο Σεπτέμβριος.

81ο Φεστιβάλ Βενετίας: Οι καλύτερες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου -Η Amal Clooney έκλεψε τα φλας

Η Σοφία Καρβέλα βέβαια δεν σταμάτησε ποτέ να φοράει τα αγαπημένα της denim items ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι, που είναι η μοναδική εποχή κατά τη διάρκεια της οποίας ίσως αφήσουμε για λίγο στην άκρη το αγαπημένο μας καραβόπανο. Αν, όμως, από την άλλη επιλέξεις ένα χαλαρό loose παντελόνι ή ένα κοντό τζιν σορτσάκι, τότε σίγουρα μπορείς να συνεχίσεις μια χαρά να φοάς το τζιν σου ακόμα και τις μέρες με υψηλές θερμοκρασίες. Καθώς, όμως, περάσαμε στο φθινόπωρο και επίσημα καλό θα ήταν να φρεσκάρουμε λίγο τα καθημερινά μας outfits και να προσπαθήσουμε να συνδυάσουμε τα τζιν μας με νέους τρόπους.

Τρία looks με τζιν που έχουν άρωμα φθινοπώρου.

Ξεκινάμε από ένα απλό all day look με ίσιο τζιν παντελόνι με ψηλή μέση, ένα απλό μαύρο tank top, minimal 90s πέδιλα και μία εξίσου απλή ζώνη με χρυσή αγκράφα. Η Σοφία Καρβέλα φοράει ήδη αυτό το look στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Ένα ακόμη εύκολο combo είναι ένα τζιν με μικρά ρεβέρ, το οποίο θα συνδυάσεις με sheer μπαλαρίνες και tank top. H πλεκτή ζακέτα με το φερμουάρ είναι προφανώς προαιρετική στην περίπτωσή μας.

Γαλάζιο πουκάμισο: 15 looks με το hero piece της ντουλάπας μας για να μπεις σε mood επιστροφής

Μία υπέροχη εναλλακτική για όλα τα 90s oldschool kids είναι η τζιν σαλοπέτα, που επανέρχεται φέτος πολύ δυναμικά. Η Σοφία Καρβέλα τη συνδύασε με ένα ζευγάρι επίσης old school sneakers και ένα απλό tank top. Tα αξεσουάρ και στις τρεις περιπτώσεις πρέπει να είναι εξίσου απλά με τις mini shoulder bags να είναι το μόνο στοιχείο που ξεχωρίζει.

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης