Οι πρώτες 5 φθινοπωρινές τάσεις που έχουν τώρα την προσοχή μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι πρώτες 5 φθινοπωρινές τάσεις που έχουν τώρα την προσοχή μας
Photo Credit: TOD'S

Ένα βήμα πριν αλλάξει η σεζόν σου έχουμε τα 5 trends που αξίζει να δοκιμάσεις το φθινόπωρο. 

Τελευταία μέρα του επίσημου καλοκαιριού και ενώ ξέρω ότι πιθανότατα θα συνεχίσεις να είσαι σε summer mood για πολλές ακόμη μέρες, εμείς είμαστε εδώ για να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή της σεζόν και να κάνουμε μαζί ένα γρήγορο watching στα πρώτα trends που αξίζουν την προσοχή μας.

Nostalgic style: 2 vintage stores μας λένε τι ψωνίζει ο κόσμος των second hands το καλοκαίρι

Ferragamo-F24-069.jpg

Ferragamo

Τα χρώματα γίνονται πιο γήινα, οι υφές πιο soft και εμείς ετοιμαζόμαστε για ένα συναρπαστικό και ultra stylish φθινόπωρο.

Loewe-PO-F24-040.jpg

Loewe

Courtesy of LOEWE

Τα 5 πρώτα trends του φετινού φθινοπώρου.

Η επιστροφή του khaki

Είναι ένα χρώμα που φωνάζει φθινόπωρο. Το είδαμε σε πάρα πολλούς οίκους όπως οι Ferragamo, Saint Laurent και Burberry. Γενικά, η ζεστή παλέτα της γης επιστρέφει διαχρονικά κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου μόνο που φέτος θα αντικαταστήσουμε τα neutrals με το khaki.

Burberry-F24-003.jpg

Burberry

Barrel shapes

Από τις πιο επίκαιρες φόρμες που απογειώθηκε στο catwalk του οίκου Alaia. Σε πιο πρακτικά μονοπάτια ένα παντελόνι σε barrel σιλουέτα θα είναι το must των επόμενων μηνών και θα έρθει να τονίσει τη δυναμική μας, αφού μιλάμε για μία από τις πιο statement σιλουέτες των τελευταίων χρόνων.

Calcaterra-F24-027b.jpg

Calcaterra

New bohemian

Η ώρα που περιμέναμε ήρθε. Η νέα Fall/Winter collection του οίκου Chloe με την Chemena Kamali στη θέση της creative director θα είναι η απόλυτη έμπνευσή μας για να υιοθετήσουμε το cool vibe του νέου boho girl της πόλης. Βολάν, δερμάτινες μπότες και 70s αξεσουάρ είναι τα κύρια συστατικά μιας τέτοιας εμφάνισης.

-F24-010.jpg

Chloe

Cardigan

Ζακέτα και όχι σακάκι. Αυτή είναι η τέλεια εναλλακτική στο casual chic και το office style του φετινού φθινοπώρου. Οίκοι όπως ο Miu Miu συνδύασαν τα cropped ζακετάκια τους με φούστες με όγκο και πουκάμισα. Εμείς θα κάνουμε το δικό μας styling και θα περάσουμε και στα παντελόνια.

Miu-Miu-F24-015.jpg

Miu Miu

Παντελόνι + πέδιλα: Ο άνετος καλοκαιρινός συνδυασμός για το γραφείο που λειτουργεί πάντα

Burgundy bags

Είναι μία τάση που συνεχίζεται από τον περασμένο χειμώνα και αποδεικνύει ότι το burgundy είναι ένα χρώμα που ήρθε για να μείνει. Αρκεί να επενδύσεις σε μια νέα βουργουνδί τσάντα, που θα σε βάλε σε φθινοπωρινή διάθεση. Το quiet luxury στα καλύτερά του.

Bottega-Veneta-clp-F24-085.jpg

Bottega Veneta

Launchmetrics.com/spotlight