Σορτς + πουκάμισο: Οι πρώτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί με το hot bottom του καλοκαιριού

Ναταλία Κατσακιώρη
Σορτς + πουκάμισο: Οι πρώτοι φθινοπωρινοί συνδυασμοί με το hot bottom του καλοκαιριού
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Πρώτος μήνας επιστροφής, πρώτα looks με σορτς και το φθινόπωρο!

Ένας από τους νέους κανόνες που έχουν μπει στη μόδα σήμερα είναι και ο παράγοντας του seasonless style. Στα πλαίσια της βιωσιμότητας έχουμε αποφασίσει όλοι από κοινού ότι η επιλογή των περισσότερων items της ντουλάπας μας θα γίνεται και με βάση την ικανότητά τους να προσαρμόζονται σε πολλές διαφορετικές εποχές, όταν αυτό είναι φυσικά εφικτό. Γενικά το να φοράς στο repeat αγαπημένα σου ρούχα είναι ότι πιο κοντά στο sustainable mindset μπορείς να υιοθετήσεις χωρίς στην πραγματικότητα να καταβάλλεις κόπο ή να αλλάξεις κάτι στην καθημερινότητά σου και τις καταναλωτικές σου συνήθειες. Έτσι την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου εμείς θα σκεφτούμε πώς θα εντάξουμε τα αγαπημένα καλοκαιρινά μας items στο φθινοπωρινό μας στυλ.

Welcome fall! Μπαίνουμε στη νέα σεζόν με 10 σύνολα-έμπνευση για το γραφείο

Photo-shared-by-Anouk-Yve-on-July-17-2024-tagging-@littleliffner-@giaborghini-and-@taljebelts.-May-be-an-image-of-1-person-and-slingback-shoes..jpg

Και ποιος ήταν ο πρωταγωνιστής του φετινού summer style; Τα σορτσάκια και οι βερμούδες. Καλοκαίρι, ζέστη, θάλασσα και υποχρεώσεις στην πόλη με εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες. Όλοι αυτοί οι παράγοντες έκαναν τα σορτσάκια μας την πρώτη μας επιλογή λίγο πριν βγούμε από το σπίτι στην πόλη ή τις διακοπές. Και κάπως έτσι προσθέσαμε ένα ή και περισσότερα νέα σχέδια στη συλλογή μας. Εσύ υπέκυψες στη γοητεία ενός cool pyjama shorts ή έκανες την Y2K επιλογή σου με μία baggy, low rise βερμούδα; Όποιο και αν ήταν το item που μπήκε στη ντουλάπα σου σίγουρα υπάρχει λύση να το φορέσεις και το Σεπτέμβριο, δίνοντάς του ένα fall touch, συνδυάζοντάς το με ένα πουκάμισο.

https://www.instagram.com/p/C5xyoZboRX0/

Το combo shorts και πουκάμισο είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα για τα κορίτσια της μόδας, ειδικά όταν μιλάμε για μία μεταβατική περίοδο όπως αυτή του φθινοπώρου που στην ουσία ο καλοκαιρινός καιρός συνεχίζεται αλλά εμείς δεν θα θέλουμε σε καμία περίπτωση να φορέσουμε ξανά τα σύνολα που είχαμε μαζί μας και στις διακοπές. Ένα ωραίο πουκάμισο σε λευκό ή γαλάζιο, ένα σορτσάκι ή μια βερμούδα, ένα ζευγάρι flats όπως οι αγαπημένες σου μπαλαρίνες που φόρεσες την άνοιξη και μία μεγάλη shopper bag είναι το outfit που μπορεί να σε πάει κυριολεκτικά παντού. Και εμείς έχουμε άλλα 5 inspo looks που θα σου δώσουν τις τέλειες εναλλακτικές.

https://www.instagram.com/p/C78f0SPi1dI/
1722433545085-335740123-New-York-str-S24-0475.jpg
https://www.instagram.com/p/C6_Jm_8Iy47/

Αυτή είναι η πρώτη τσάντα που πρέπει να μπει στη λίστα του φθινοπώρου

5 φθινοπωρινά looks με σορτσάκι: