Τα MTV VMAs 2024 είχαν ένα «κόκκινο» χαλί γεμάτο λάμψη και τολμηρά naked dresses

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

MTV VMAs 2024: Tα κορυφαία red carpet looks της βραδιάς ακροβατούσαν στα άκρα.

Μία βραδιά γεμάτη και ένα κόκκινο χαλί που σίγουρα έχει πολλά να συζητήσουμε. Τα MTV Video Music Awards 2024 πραγματοποιήθηκαν εχθές το βράδυ στo UBS Arena μία ημέρα μετά τα προκαθορισμένο ραντεβού τους, μιας και οι υπεύθυνοι της διοτφάνωσης δεν ήθελαν να πέσει η λαμπερή βραδιά πάνω στο σημαντικό debate ανάμεσα στην Kamala Harris και τον Donald Trump τη στιγμή που η Αμερική βρίσκεται ένα βήμα πριν τις κρίσιμες εκλογές.

Και ενώ μία μόλις μέρα πριν η Taylor Swift έχει δηλώσει δημόσια τη συμπαράστασή της στην υποψήφια Πρόεδρο των Δημοκρατικών, λίγες ώρες μετά κάνει την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βραβείων.

Τα 20 κορυφαία looks που όρισαν το street style της Νέας Υόρκης -Hello minimalism

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Invision

Η ίδια η βραδιά τα είχε όλα: μεγάλα ονόματα, φαντασμαγορικά shows και έναν Lenny Kravitz στο stage που απογείωσε το κοινό με το γνωστό του rock attitude και τα extravagant κοστούμια του. Ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά όμως στο κόκκινο -ή καλύτερα στο ολόμαυρο- χαλί που στήθηκε έξω από τα βραβεία, μπορούμε να κάνουμε μία ξεκάθαρη παρατήρηση. Ότι οι κυρίες της βραδιάς αγαπούν τα άκρα και επέλεξαν ή total glam looks με αέρα old Hollywood όπως η Sabrina Carpenter με το vintage Bob Mackie gown της που μας έφερε έναν αέρα Marilyn Monroe, ή sexy naked dresses και σύνολα με διαφάνειες και τολμηρά cut outs. Αυτός ο πλουραλισμός είναι που έκανε το red carpet λίγο πιο spicy από ότι συνήθως.

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Invision

Εννοείται ότι θα σταθούμε στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς Taylor Swift, που επέλεξε Christian Dior Resort 2025 με ένα ιδιαίτερο look με tartan μοτίβο, το οποίο συνδύασε με δερμάτινες over the knee μπότες και matching γάντια. Προσωπικά θα πω ότι δεν ήταν μία από τις πιο επιτυχημένες εμφανίσεις της.

H Taylor Swift με Dior Resort 2025 (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Στις δύο δικές μας αγαπημένες είναι η Suki Waterhouse, ένα style icon που σταθερά ξέρει πώς να υπηρετεί το αγαπημένο της 60s retro style. Αυτή τη φορά με total black Dolce & Gabbana look με μαύρες γόβες και διακριτικά αξεσουάρ. Και -όχι- δεν φόρεσε Chloe!

H Suki Waterhouse με Dolce & Gabbana (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Σε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις της, όμως, και η Katy Perry που πόζαρε μαζί με τον Orlando Bloom με ένα 00s inspired look στο χρώμα του πάγου. Την έχουμε συνηθίσει με πιο πληθωρικά outfits, αλλά τελικά η απλότητα της πάει πολύ. Ανάμεσα στις αγαπημένες goth αιθέριες παρουσίες της βραδιάς και η Chappell Roan με Y/Project FW24, που μας έκανε να σκεφτούμε πόσο θα μας λείψει τελικά ο Glenn Martens από τον οίκο.

H Katy Perry με Who Decides War SS25 RTW και ο Orlando Bloom (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Invision

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Τα highlights των ημερών που πέρασαν είναι «very demure»

Τα καλύτερα red carpet looks της βραδιάς:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης