Βίκυ Καγιά: Το ολόλευκο σύνολο με βερμούδα και μοκασίνια στη Βενετία

Ναταλία Κατσακιώρη
Βίκυ Καγιά: Το ολόλευκο σύνολο με βερμούδα και μοκασίνια στη Βενετία

Είναι το τέλειο combo για ένα easy going πρωινό στο γραφείο.

Ο Σεπτέμβριος θεωρείται από πολλούς ένας μήνας αρκετά αργός, ένας μήνας προσαρμογής. Και όμως ο φετινός πρώτος μήνας του φθινοπώρου ήταν κάπως πιο λαμπερός και εντυπωσιακός. Το Φεστιβάλ Βενετίας φρόντισε να κάνει λίγο πιο ενδιαφέρων το μήνα μας και να μας βάλει σε διάθεση red carpet. Εκτός από τους κορυφαίους stars του παγκόσμιου σινεμά που κατέφθασαν στο κόκκινο χαλί είχαμε και τις δικές μας ελληνικές παρουσίες. Η Βίκυ Καγιά είναι μία από τις παρουσίες που ταξιδεύουν σχεδόν κάθε χρόνο στην Ιταλία τις ημέρες του κινηματογραφικού φεστιβάλ και έχει περπατήσει πολλές φορές μπροστά από τους φωτογράφους με τα εντυπωσιακά της looks.

Η Τζένη Θεωνά ψηφίζει total denim για το φθινόπωρο -Πού θα βρεις την κομψή ολόσωμη φόρμα της

https://www.instagram.com/reel/C_V698RoJIu/

Aυτή τη φορά την είδαμε με ένα total black outfit με παντελόνι και halter neck top και τα ένα sleek beauty look με την υπογραφή της Armani Beauty. Όμως, το να πας στη Βενετία και να μην εκμεταλλευτείς για λίγο μία από τις πιο όμορφες πόλεις της γειτονικής μας χώρας είναι σχεδόν άδικο. Οπότε και η Βίκυ αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και χάρηκε τις βόλτες της σε μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ευρώπης. Και καθώς το φεστιβάλ ολοκληρώθηκε, εκείνη κάνει το δικό της tbt μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τις φωτογραφίες που ανέβασε εκεί.

Το ολόλευκο look με βερμούδα στη Βενετία.

Η Βίκυ έχει αυτό το minimal chic style που πολλές θα ζήλευαν. Και αν δεν έχεις βάλει ακόμα στη συλλογή σου μια office βερμούδα, το τελευταίο σύνολό της από τη Βενετία θα σου δώσει έμπνευση για να βγεις άμεσα για shopping.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-September-09-2024.-May-be-an-image-of-2-people-shorts-miniskirt-and-the-Pantheon..jpg

Πιο συγκεκριμένα, την είδαμε με μία ψηλόμεση tailored βερμούδα σε off white απόχρωση, την οποία συνδύασε με ένα απλό λευκό t-shirt και μία κίκκινη τσάντα που έδωσε λίγο χρώμα σε ένα basic outfit.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-September-09-2024.-May-be-an-image-of-1-person-the-Pantheon-and-Piazza-di-Spagna..jpg

Tα μαύρα της μοκασίνια από τον οίκο Gucci σε στυλ mule ήταν αυτά που κυριολεκτικά απογείωσαν το όλο outfit. Η office βερμούδα είναι ένα από τα hero pieces αυτού του φθινοπώρου και παρακάτω θα βρεις τα καλύτερα items που αξίζουν να μπουν στη ντουλάπα σου.

Μπέττυ Μαγγίρα: To ανατρεπτικό fashion trick που έκανε το άσπρο της φόρεμα φθινοπωρινό

Shop the look: