Ακόμα δεν έμαθες τι είναι τα jorts; Πώς να συνδυάσεις το πιο stylish παντελόνι του μήνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Ακόμα δεν έμαθες τι είναι τα jorts; Πώς να συνδυάσεις το πιο stylish παντελόνι του μήνα
Photo Credit: Szymon Brzóska/launchmetrics.com/spotlight

Το αγαπημένο item της Gigi Hadid που πρέπει να δοκιμάσεις.

Δεν είναι όλες οι τάσεις για όλες τις γυναίκες. Κάποιες μας κάνουν κατευθείαν το κλικ και κάποιες δεν θα περάσουν ποτέ από την καρδιά ή τη ντουλάπα μας. Για τα jorts ισχύει μάλλον η πρώτη εκδοχή, αν σκεφτεί κανείς το πόσο γρήγορα έγινε το συγκεκριμένο trend αγαπημένο μας, τότε θα καταλάβει ότι μάλλον οι γυναίκες είχαμε ανάγκη από ένα cool, άνετο παντελόνι που να ισορροπεί ανάμεσα στο καλοκαίρι και το φθινόπωρο, ανάμεσα στα effortless και το preppy. Και όλα αυτά τα βρήκαμε στα jorts ή αλλιώς τις βερμούδες, όπως τις ξέρουμε καλύτερα.

Fall session: Οι 5 πρώτες αποχρώσεις που θα βάλουν φθινοπωρινή διάθεση στη ντουλάπα σου

New-York-str-S25-0662.jpg

Η αλήθεια είναι ότι πολλές γυναίκες θα ήταν αρχικά σκεπτικές απέναντι σε μια βερμούδα, έχοντας στο μυαλό τους τα σχέδια που μας έρχονται από τα 00s με τα στενά μπατζάκια και τις χαμηλές τσέπες που σίγουρα δεν κολακεύουν εύκολα ένα γυναικείο σώμα. Μόνο που τα jorts δεν έχουν καμία σχέση με ό,τι μπορεί να θυμάσαι. Μιλάμε για μία άνετη, cool εκδοχή της βερμούδας με χαμηλή μέση και loose γραμμή, την οποία μπορείς να βρεις είτε στην κλασική τζιν εκδοχή της, είτε σε ένα ύφασμα κατάλληλο για ένα look γραφείου με πιέτες έξω από τις τσέπες.

New-York-str-S25-0774.jpg

Jorts: Το hero piece του φθινοπώρου.

Δεν είναι τυχαίο ότι τα super models, βλέπε Bella και Gigi Hadid αλλά και Kaia Gerber έχουν εντάξει τα jorts στην γκαρνταρόμπα τους και τις off duty εμφανίσεις τους, ενώ οι συνδυασμοί που επιλέγουν έχουν έμπνευση από τα 00s και τα 90s. Τα πουκάμισα και τα κοντά cropped tops είναι συνήθως οι δικές τους επιλογές, ενώ εσύ μπορείς να πειραματιστείς περισσότερο με ένα σακάκι και ένα preppy cardigan, αν θέλεις να φορέσεις τη φαρδιά βερμούδα σου και στο γραφείο.

Παπούτσια όπως τα sneakers και τα loafers, αλλά και οι μπαλαρίνες, ταιριάζουν τέλεια με τα jorts, αλλά μπορείς πάντα να κάνεις elevate σε ένα look με ένα ζευγάρι sling backs. Ακόμα και οι μπότες θα ταίριαζαν μαζί τους, μόνο που εδώ θα πρέπει να προσέξεις τα διαφορετικά μήκη ώστε να αναδείξεις σωστά και τη σιλουέτα σου.

New-York-str-S25-0769.jpg

Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει

New-York-str-S25-0720.jpg