Δανάη Παππά: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και το casual σύνολο με σακάκι και sneakers στο Central Park

Ναταλία Κατσακιώρη
Δανάη Παππά: Το ταξίδι στη Νέα Υόρκη και το casual σύνολο με σακάκι και sneakers στο Central Park

Η πρωταγωνίστρια του «Άγιου Έρωτα» έκανε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη λίγο πριν την πρεμιέρα της σεζόν. 

Μεγάλη χρονιά προβλέπεται και αυτή για τη Δανάη Παππά, η οποία μετά τα τρία χρόνια επιτυχίας στη σειρά «Σασμός» του Alpha, φέτος θα είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια στον «Άγιο Έρωτα», ένα σίριαλ που αναμένεται να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Συμπρωταγωνιστής θα είναι ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και το ζευγάρι αναμένεται να ζήσει έναν παθιασμένο και συνάμα απαγορευμένο έρωτα μέσα από τις οθόνες μας. Και το υπόλοιπο καστ της σειράς είναι πολύ αξιόλογο, για αυτό και το τρέιλερ έχει γίνει σχεδόν viral στα social media.

Τα MTV VMAs 2024 είχαν ένα «κόκκινο» χαλί γεμάτο λάμψη και τολμηρά naked dresses

https://www.instagram.com/p/C_QvNOXtGna/

Λίγο, λοιπόν, πριν ξεκινήσει η νέα χρονιά που θα περιλαμβάνει γυρίσματα και πολλές υποχρεώσεις η Δανάη αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στη Νεά Υόρκη. Η ίδια λατρεύει τα ταξίδια και έχοντας γυρίσει πρόσφατα από τη Βενετία όπου παραβρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ θέλησε να πάρει και μία γεύση από τη πόλη που δεν κοιμάται ποτέ στην ωραιότερη εποχή της, το φθινόπωρο. Και επειδή αν την ακολουθείς στα social media, θα ξέρεις ότι λατρεύει να φωτογραφίζεται και να ανεβάζει στιγμιότυπα για τους fans της, να σου πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ανέβασε τις πρώτες λήψεις με άψογο casual chic look στους δρόμους της πόλης.

https://www.instagram.com/p/C_bCv3IN1-O/

Δανάη Παππά: Το casual chic outfit με sneakers.

Δεν υπάρχει καλύτερο φόντο για να φωτογραφηθεί κανείς από το πανέμορφο Central Park και τους ουρανοξύστες του Μανχάταν. Η Δανάη έχει ένα δικό της στυλ το οποίο θα έλεγε κανείς ότι είναι τέλεια προσαρμοσμένο στα ταξίδια, αφού η ίδια κάνει πολλές εξορμήσεις μέσα στο χρόνο, είτε είναι χειμώνας, είτε καλοκαίρι. Για τη μεταβατική φθινοπωρινή φάση, λοιπόν, επέλεξε ένα τέλειο minimal look με τζιν σορτσάκι και ένα απλό λευκό t-shirt.

Photo-by-Danae-Pappa-on-September-11-2024.-May-be-an-image-of-3-people-grass-and-park..jpg

Από πάνω φόρεσε ένα tailored μαύρο σακάκι από τους αγαπημένους της Έλληνες σχεδιαστές MI-RO, ενώ από κάτω συνδύασε ένα ζευγάρι λευκά, running αθλητικά παπούτσια. Όταν είσαι σε ένα ταξίδι και τρέχεις όλη μέρα, τότε χρειάζεσαι και εσύ μία cross body τσάντα με αλυσίδα σαν αυτή της Δανάης και ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου που θα σε προστατεύσουν από τον ήλιο.

Photo-shared-by-Danae-Pappa-on-September-11-2024-tagging-@mirodesigners.-May-be-an-image-of-7-people-miniskirt-blazer-and-street..jpg

Το τέλειο all day look για τον Σεπτέμβριο!

Σακάκι:Ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο street style της Νέας Υόρκης -Τα σχέδια που θα φορέσουμε

Shop the look: