Κατερίνα Καινούργιου: Η σεζόν ξεκίνησε με τζιν -Μήπως τελικά το casual είναι το στυλ της;

Ναταλία Κατσακιώρη

Πρέπει η Κατερίνα να πει αντίο στα πληθωρικά της φορέματα;

Μπορεί ένα καλοκαίρι να σε ανανεώσει τόσο πολύ που να θέλεις να αλλάξεις και το στυλ σου; Φυσικά και γίνεται. H Κατερίνα Καινούργιου έχει περάσει ένα πολύ διαφορετικό καλοκαίρι, αφού φέτος ανακοίνωση τη νέα της σχέση με τον Πάνο Κουτσουμπή και έκαναν κοινές διακοπές στην Πάρο, αλλά και διάφορα ταξίδια στην Ευρώπη, όπως στην αγαπημένη πόλη της Κατερίνας, στο Παρίσι. Με την επιστροφή στην πραγματικότητα είχαμε και την επιστροφή της «Super Κατερίνας», της πρωινής της εκπομπής στον Alpha που έκανε πρεμιέρα πριν λίγες μέρες. Και στην πρεμιέρα η αλήθεια είναι ότι την είδαμε φανερά ανανεωμένη.

Οδηγός αγοράς: Ήρθε η ώρα των trench coats και βρήκαμε τις 10 basic καμπαρντίνες του φθινοπώρου

Η Κατερίνα είναι μία γυναίκα με πολύ ξεχωριστό και συγκεκριμένο στυλ, που αγαπά γενικά τα πληθωρικά σχέδια και τα mini φορέματα. Αυτή τη φορά την είδαμε όμως με ένα maxi matching σύνολο σε λευκό, με μακριά φούστα με όγκο, ένα στυλ που δεν μας έχει συνηθίσει. Αλλά και τις επόμενες μέρες η Κατερίνα έκανε κάποια πιο casual chic looks και το αγαπημένο μας ήταν αυτό με το τζιν wide leg παντελόνι, το office γιλέκο φορεμένο σαν top και τις Saint Laurent γόβες της σε beige.

Aν ρίξεις μάλιστα μία ματιά στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες της στο Instagram, θα δεις πολλές καλοκαιρινές της λήψεις που είναι πιο απλή, με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι, sneakers και χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Οι followers της μάλιστα την αποθεώνουν και συχνά τις γράφουν στα σχόλια ότι είναι πολύ πιο όμορφη, όταν αφήνει τα μαλλιά της φυσικά και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι ότι και εμείς την προτιμάμε έτσι και έχουμε τους λόγους μας.

Κατερίνα Καινούργιου: Μήπως τελικά το casual chic είναι το στυλ που της ταιριάζει;

Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα έρθουμε να συμφωνήσουμε με την άποψη των fans της Κατερίνας που τη θέλουν λίγο πιο απλή. Όλες οι φορές που εμφανίστηκε με ένα απλό μαύρο φόρεμα, με ένα τζιν παντελόνι και ένα tank top ή ένα λευκό τζιν και μία μαρινιέρα ήταν extra όμορφη και λαμπερή και η απλότητα αυτή τονίζει σίγουρα την ομορφιά της.

Εμείς θα πούμε σίγουρα ναι στη νέα της casual chic εικόνα και περιμένουμε πολλά ακόμη τέτοια σύνολα από την Κατερίνα, που επέστρεψε super λαμπερή.

Οι 5 φθινοπωρινές τάσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του Λονδίνου

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης