Οι 5 φθινοπωρινές τάσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του Λονδίνου

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 5 φθινοπωρινές τάσεις που ξεχωρίσαμε στο street style του Λονδίνου
Photo Credit:Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight

Ανατρεπτικά σχέδια και ιδιαίτερες λεπτομέρειες έρχονται στα σύνολα του φθινοπώρου.

Η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου έφθασε εχθές στο τέλος της και τα συμπεράσματα είναι μάλλον ακόμα αμφίθυμα. Από τη μία είχαμε οίκους με εξαιρετικό αποτέλεσμα στα shows τους, όπως οι Erdem και JW Anderson, και από την άλλη θέλαμε να δούμε μία μεγαλύτερη σπίθα στα catwalks αυτής της σεζόν. Αν και δεν είδαμε, λοιπόν, την πρωτοτυπία και το edginess που χαρακτηρίζει συνήθως το Λονδίνο στο runway, το street style είναι πάντα εκεί γιατί να μας αποζημιώσει και να μας βάλει λίγο πιο βαθιά στην εμπειρία του φθινοπωρινού styling.

Fall skirts 2024: Οι κορυφαίες τάσεις στις φούστες για το φθινόπωρο-Έτοιμη για όγκο και ασυμμετρίες;

London-str-S25-0653.jpg

To fashion crowd του Λονδίνου έχει τις καλύτερες προτάσεις για όλες όσες αναζητούν έναν εναλλακτικό τρόπο να συνδυάσουν τα items της ντουλάπας τους. Εμείς ξεχωρίσαμε πέντε τάσεις που αξίζει να δοκιμάσεις μέσα στους επόμενους μήνες.

Tα 5 trends που ξεχωρίσαμε στους δρόμους του Λονδίνου και θα ορίσουν το φετινό φθινόπωρο.

Tartan

Ένα αγαπημένο βρετανικό print που έκανε την επανεμφάνισή του στις Fall/Winter συλλογές τον περασμένο Μάρτιο, οπότε τώα άρχισε να κυκλοφορεί και στο street style. Φούστες, παντελόνια και σακάκια είναι τα items που τους πάει περισσότερο.

London-str-S25-0692.jpg

Something red

Ήταν το χρώμα της σεζόν που μας πέρασε, οπότε θα αξιοποιήσουμε και αυτό το φθινόπωρο τα κόκκινα items της ντουλάπας μας και θα δώσουμε ζωντάνια στα looks μας. Είναι μια καλή ευκαιρία να παίξεις με το color blocking.

London-str-S25-0702.jpg

Charming bag

Παίρνεις την αγαπημένη σου office bag, κάνεις μία μικρή έρευνα σε μπρελόκ και κρεμαστά που έχεις στη συλλογή σου και διακοσμείς τα χερούλια με ένα χαριτωμένο layering. Τόσο απλό, τόσο επίκαιρο.

London-str-S25-0894.jpg

Clogs και ugly shoes

Η άνεση είναι πλέον αδιαπραγμάτευτη στα παπούτσια της καθημερινότητάς μας. Αν δεν θέλεις λοιπόν να φορέσεις κάτι κλασικό σε μπαλαρίνες ή loafers τα τσόκαρα και τα ugly shoes όπως τα Crocs είναι η καλύτερη επιλογή για σένα.

London-str-S25-0994.jpg

Βασίλισσα Mary της Δανίας: Έβαλε το ίδιο φόρεμα μετά από μία δεκαετία και ήταν ακόμα πιο stylish

Statement πλεκτά

Όγκος, μεγάλος λαιμός, φουσκωτά μανίκια, prints και κεντήματα, χρώματα και ξέφτια. Τα πλεκτά αυτό το φθινόπωρο δεν μπορούν να είναι βαρετά και δεν θα είναι. Το απόλυτο inspo παραμένει ο JW Anderson.

London-str-S25-1087.jpg
DPG Network