Η Δανάη Μπάρκα ξέρει πώς να φορέσει τη τζιν φούστα -Το σχέδιο που ταιριάζει σε όλα τα σώματα

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Δανάη Μπάρκα ξέρει πώς να φορέσει τη τζιν φούστα -Το σχέδιο που ταιριάζει σε όλα τα σώματα

Φούστα + πουκάμισο: ο girly συνδυασμός που πάει σε όλες μας.

Μία τηλεοπτική χρονιά διαφορετική από τις υπόλοιπες θα μπορούσε να χαρακτηρίσει η φετινή. Γιατί να ξεκίνησε μόλις πριν λίγες εβδομάδες αλλά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αν και στην πραγματικότητα δεν είδαμε νέα πρόσωπα. Πώς γίνεται αυτό; Τα ίδια πρόσωπα είναι οι πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής μας πραγματικότητας, μόνο που η τράπουλα κάπως ανακατεύτηκε με εκπομπές όπως το «Πάμε Δανάη» της Δανάης Μπάρκα να μετακινούνται. Η πρεμιέρα της Δανάης ήρθε μία εβδομάδα μετά τα πρωινά της φετινής χρονιάς και από εδώ και στο εξής η αγαπημένη ηθοποιός θα μας λέει καλησπέρα μέσα από τη μεσημεριανή ζώνη που μέχρι στιγμής είχε στο μεγάλο κανάλι η Ελένη Μενεγάκη.

Happy October με το φθινοπωρινό χρώμα που λατρεύουν τα Parisian girls -Κανένα μαύρο

https://www.instagram.com/p/DATG3f9qjMT/

Η Δανάη φαίνεται χαρούμενη με την αλλαγή αυτή, που ήρθε για να ανανεώσει λίγο και την ίδια. Λίγο πριν την πρεμιέρα της μάλιστα την είδαμε να κάνει μία μεγάλη αλλαγή και στην εμφάνισή της, επιλέγοντας να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και να δώσει άλλη αίσθηση στο στυλ της. Για άλλη μια χρονιά μαζί της στο styling είναι ο Χρήστος Αλεξανδρόπουλος που δημιούργησε και το look της πρεμιέρας της με ένα 50s floral φόρεμα με εντυπωσιακές αποχρώσεις, που συνδύασε το λευκό και το κόκκινο. Η Δανάη φαίνεται άκρως ανανεωμένη φέτος και αυτό είναι κάτι που αντικατοπτρίζεται και στο στυλ της.

Denim φούστα: Το πλισέ ταιριάζει σε όλες μας.

Η Δανάη Μπάρκα είναι το τέλειο παράδειγμα για όλα τα juicy κορίτσια που έχουν ίσως αμφιβολίες για το αν και πώς μπορούν να φορέσουν μία mini φούστα. Πιο συγκεκριμένα, η Δανάη επέλεξε μία mini denim skirt με πιέτες, η οποία έρχεται να δώσει ένα girly ύφος στο στυλ της και να αναδείξει τα πόδια.

danai_barka_1727708363_3468591613032337034_48766689-(1).jpg

Η ίδια συμπλήρωσε το outfit με ένα ριγέ πουκάμισο σε επίσης μπλε αποχρώσεις και ολοκλήρωσε το look με ένα από τα πιο αγαπημένα της ζευγάρια πέδιλα, τα οποία φοράει στο repeat. Αν θέλεις και εσύ να φορέσεις μία αντίστοιχη mini φούστα, έχει στο μυαλό σου ότι οι μικρές πένσες γύρω από την κοιλίτσα που ανοίγουν σε πιέτες μας κολακεύουν πολύ. Plus, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πάντα βοηθάει!

https://www.instagram.com/reel/DAie80xK94v/

Πώς να ντυθείς στις πρώτες φθινοπωρινές βροχές -20 σύνολα από τους δρόμους του Παρισιού

DPG Network